1.79 dan 1.59 a 20 kademe,ne güzel düştün be ,niye çıktın niye düştün,bu işten kim kazançlı çıkıyor anlamıyorum,ne salakça fiyatlama yapıyor bu adiler
Printable View
1.79 dan 1.59 a 20 kademe,ne güzel düştün be ,niye çıktın niye düştün,bu işten kim kazançlı çıkıyor anlamıyorum,ne salakça fiyatlama yapıyor bu adiler
Düşen kılıç tutulmaz derler...Endeks muhtemelen 95 bin seviyesine kadar geri gelecek...Yeni bir alım şu andan itibaren bence anlamsız olur...1,54 de olur...Hatta tekrar 1,35 meydan okuma seviyesine geri gelebilir...Kendi çalıp oynasın...Çok düşürse alır %10-15 üstüne veririm...Ne zaman gitmek isterse zaten hedef fiyatlı lotlar zaten mevcut...Spek kendi kararını verecek...
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Bu saatten sonrada durup dururken çıkmaz bir mantığı yok çıksın diye,onların mantığında sadece ölü seviyesinden işlem yapmasıdır....mondiden kapa haber bildirmesi gerek alış piyasa yapıcılığı gibi bazı haberler,hisse hareket yapsın diye yada bilançoyu bekliyeceğiz 1.5 ay gibi anca bir hareket olsun beklenti gibi şeyler...yoksa mantıksız düşen hisse mantıksız çıkmıyorsa başka ne olabilirki çıksın diye.....bunların hepsi çoşkunun çocuklarıdır herşey beklenir babacığım....!!!!!
1.35 şun düşünmek hayal ilk hedef 1.54 1.50 2 defa buradan hareket yapmıştı....1.80 1.97 2.27 2.54 2.71 hareketlerini......😉
Sadece birşeyler karaladım asla ytd...!!!!!!
Bu hissede mantık olsaydı eğer hisse değeri buralarda asla olmazdı...1 $ alınmış ve okadar yapılan yapılanmalarda bile şirket tamami ile yenilenmiş okadar zararlardan kaara geçmiş ve okadar malı kaçırdıkları halde yurt dışına nerden nereye gelmiş şirket vb....demekki mantıklıda çıkmıyor çıkarmıyorlar hisseyi bilerek bilinçli olarak süründürmek istiyorlar...!!!!!
Burda arkadaşlara hep söylüyorum büyük hayalleri bırakın gerçeklere odaklanın şikayetlerimizi yapalım diye heryere fakat ne hikmetse yapmak istemeyen çok arkadaş var birşey çıkmaz gibi düşünen çok arkadaş var...
Farzi misal Resmen tecavüz ediliyoruz ve bizler diyoruzki varsın olsun zevk alalım diyenlerimiz çok.....
Yoksa bu tecavüz hep devam eder elin gavuru düdüklemeyi çok seviyor bizde zevk almasını...
Asla ytd....!!!!
1.35-1.40 aralığına mutlaka gelecektir. Bunu kendince meydan okuma sayıyor....!!! Bunu da herhangi bir gün seansın ilk dakikalarında hacimsiz (kendi alışlarına) olsa bile yapacaklar.
Endeksin düşüşü ve siyasi alanda hareketlilik buna cesaret verecektir. Bu noktalardan biz de nasibimizde ne varsa bu arada almış olacağız...Sonra emanetini ilk fırsatta geri veririz...
''Bu lavuk bu güne kadar meydanı boş bulmuş'' Haa alınan olmuyor değil mi? :):):)
Alka'nın eski speği...Bence...
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.