daha alalı iki sene olmadı, faiziyle beraber %70 net kar. nasıl toplarsınız artık o sizin sorununuz,ben yemeye bakarım.
Printable View
16,30 ABD seansı geliyor bakalım ne olacak.
Tarih yazıyoz bizim merkez dünyada euro, gbp , dolar, gelişmekte olanlar ne varsa alayına çakıyoruz.
Arada yabancı borsaya çakıp tanzimden doları topluyor ama bakalım nereye kadar bu manyaklık sürecek. Bademlerin aralarında az duralım lan bokunu çıkarttık diyecek birileride yok sanırsam.
yabancı bisti satıp ucuz doları alıp kaçıyor. kaçmalarına izin vermeyin kapıları kapatın :hah:
Geçen bir gazetede kiralık kasada ki para ve altınların yerinde olmadığını ve bankanın sorumlu tutulamayacağı yazıyordu. Bence kiralık kasa anahtarlarının bir yedeği bankada vardır, günlük kiralık evler gibi diye düşünüyorum. Bankaya yatırmak bile daha kiralık kasadan garantilidir. TL. ye çevrilse bile yine sonuçta param var ama kasada kini nasıl ispatlarım. Çok huzursuzum çok.
Bu para işini kim icad ettiyse ...... en iyisi mandıra filazofu nun mantığı. Yada kominist sistemdeki gibi , çalışalım ama her ihtiyacımızı devlet karşılasın. Biz para pulla uğraşmayalım. Ne diyorum ya ben...
sn.altıvec, geçen yıl savunduğunuz tezler geçerli mi ? Yine dolar başlığına gelerek onlarca yazıyı döktürdüğüne göre bir şeyler olacak gibi...... Bu kez de terk edip gitmezsin umarım.