Ya arkadaş kağıt yüzde 1.küsür artıda daha ne istiyorsunuz bak düşmüyor bu zamana kadar o kadar da para kazandırdı gözünüz doysun düşmüyor buna da şükür edin
Printable View
Ya arkadaş kağıt yüzde 1.küsür artıda daha ne istiyorsunuz bak düşmüyor bu zamana kadar o kadar da para kazandırdı gözünüz doysun düşmüyor buna da şükür edin
MACD hele bir sıfırı kessin de...
Yarın kesebilir.
Tam ayıya dönmek üzere iken MACDın sıfırı yukarı kesmesi günlükte para kazandırabilir.
İhracat rakamları açıklandı...
Kağıt mobilya ihracat rakamlarına bakmanızı tavsiye ederim.... geçen gün ihracat arttı denmişti şirketi aradığımda bugün gelen rakamlara göre kağıt, orman ürünleri ve mobilya ihracatı Pandemi öncesine göre sadece %11 daralmış , en az etkilenenlerden ancak bunun nedeni mobilya ihracatının durma noktasına gelmesinden, ayrı ayrı göremiyoruz ama eğer mobilya çok düşük kalmışsa demekki onun yerine kağıt ihracatı artarak bu dengeyi sağlamış yani şirketin dediği doğruymuş..
Hissedarıyım diye mi olumlu algılıyorum diyorum ama bunun başka açıklaması yok değil mi ihracat artmış net şekilde işte..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın sertol verdiğiniz bilgiler için sağolsun. Lakin ünal ın şirketi ihracatını %500 arttırsa bile Bilançoyu iç etmesini bilir. Hasbelkader 10 yılı geçti ortaklığımız. İş benim içinde inada bindi. Grafiklerde (geçmişte) %99 düşeceğini bildiğim halde bile inat ettim vermedim... Bu kadar yıl bekledim. Ünal saydıra saydıra beklemeye devam edeceğim... (Tek beklentim bedelsiz, gerisi hikaye benim için)
Bedelsiz temel bir neden veya hikaye değildir sadece ilizyondur...
Bugün Şant bey de tesla için esg fonları ilgisinden yükseliyor dedi..
Geleceğin şifresi ESG yatırımları ..
bu kapsamda karsan vardı ev araçları yüzünden 1.50 den 3 küsür oldu, diğer kollarda yenilenebilir enerji kim var bence tam uyan naten var o zaten uçtu diğer bir kolda ambalaj var bu sektörde en uyumlu bence kartn faaliyet raporunda çevreci esg yazılarını doldurmuşlar hepsi de gerçek emisyon oranı neredeyse en düşük fabrikayız ab de bile bu emisyon yok, temiz su tüketimi en düşük fabrika....
Asıl konu plastik yerine karton tüketimi ... patron bu beklentisini yazmış raporda net şekilde..
Son trendler...
Fintech herkes duydu bizde yeni patlıyor paypal iyzico paynet.. Gibi
Edtech bakir patlayacak.. yerli örnek yok daha
ESG hükümetlerce bilindik ama fonlar 2020 de Pandemi sonrası hücum ediyor
Kartn İnşallah biran önce Türkiye sürdürebilirlik endeksi( esg) ye girer resmi olarak , yabancı yerli fonların çoğu resmi kayıtlara göre alım yapıyor..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
...Kartonsan firma ihracat oranı %40 lardaydı uzun yıllar.İhracatı İstanbul dan yapıyor sanırım bakmak lazım dipnotlara.
Aşağıdaki tablo ilki Türkiye genel diğeri İstanbul çıkışlı ihracat rakamları sektörde.
https://i.hizliresim.com/neGmUE.png
https://i.hizliresim.com/b6D2M1.png
Ünal koklatmaaazzz. Süreci uzatmaktan başka o fonların benim için anlamı yok. O fonlar böyle derinliği olmayan tahtaya asla GELMEZ. Gelmesi için en az1/100 bedelsiz vermeli ki o bile yetersiz...
En son ihracat oranı %20 lerde..
tablo çok güzel üstadım teşekkürler 1 2 3 4 5 6 olarak bakmak lazım link var mı sizde Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.