Bilançodan bi cacık çıkmaz cumaya gittim geldim a1 50milyon lot satmış. Hepsi at hırsızı bunların. 50milyon lot 84 kuruşa niye satarsınki? Cevabı basit: 50 kuruşa kadar indirecekler heralde başka niye bu kadar hunharca versinler. Ytd
Printable View
Bilançodan bi cacık çıkmaz cumaya gittim geldim a1 50milyon lot satmış. Hepsi at hırsızı bunların. 50milyon lot 84 kuruşa niye satarsınki? Cevabı basit: 50 kuruşa kadar indirecekler heralde başka niye bu kadar hunharca versinler. Ytd
zerre ınanmıyorum bılancoların ıyı gelecegıne. bılanco cok ıyı gelse. buralardan satarmı aptallar mı ?
:)
İyice psikopata bağladık. Bu fiyatlardan sonra kim ne dese haklı. Saygı duyuyorum. Arayın hocam bakın ne diyorlar:
https://www.hepsiemlak.com/proje/ist...a-projesi-6070
15.396.000 TL' den daire satıyorlar buradan.
Bu tür hareketlerin birden fazla sebebi var. Örneğin iyi bir bilanço öncesi bollaşan lotları ucuzdan toplamak bunlardan birisi.
Sermaye artışının yüzde 55 ini KLGYO nun borsa dışı ortakları ödedi bunu unutmayalım. Onlar da 1 lota 1.25 TL ödedi. Ama bu hareketlerle ödemelerini bedavaya getirmeye çalışıyor olabilirler. KLGYO neticede şu anda nakit zengini bir Gayri Menkul şirketi oldu. Çok da enseyi karartmadan kızgınlıkla değil akılla hareket etmek lazım. YTD.