8 TL ortalama ile taşıdık paçalda 130 üstünde verdik..
Allah bereket versin. Kalanlara daha da fazlasını versin.
Daha da uğramam..
Printable View
8 TL ortalama ile taşıdık paçalda 130 üstünde verdik..
Allah bereket versin. Kalanlara daha da fazlasını versin.
Daha da uğramam..
https://i.hizliresim.com/na0iygd.gif
Bu resimden şunu çıkartıyorum..
Tcell 'in yiyicileri , Brisa' nın yiycilerinin yanın da MELEK gibi kalıyorlar..:thumbdown:
Allah gözlerini doyursun.
Ceplerinin doluluğu ile tatmin olamıyorlar..
Bunların "TEKER" her bakımdan PATLAK..
Allah dayananlara yardım etsin.
Japon,
Brisa şirkete sattığı maldan hammadeden vs. sattıklarından, Akbank da Brisa Türkiye'yi kredi, pos vs. mali yönden sövüşlüyordur. Böylelikle %50 - % 50 kırışıyorlardır kazancı, biri mal satıyordur, diğeri para.. Kazan kazan.
Kasada kalan bozuklukları da temettü olarak dağıtıyorlar işte..
Böyledir demiyorum ama tahmin ediyorum.
tahmininize katılmıyorum. zira brisa nın sadece % 12 si halka açık, yani karın zaten çoğunu % 43 şer paylaşıyorlar. oysa akbank daki sahol payı % 40. kısaca brisanın karını akbanka aktarsa yarısını dahi alamayacak. diyelim dediğiniz gibi % 50 şer paylaştılar , % 50 * % 40 = % 20 si sahol ün kasasına girecek. zaten brisa dan doğrudan % 43 giriyor.
bir yandan enflasyon muhasebesi karı düşürürken, diğer yandan bütçe açığını düşürmek için lastik üreticilerine ceza beklentisi brisa fiyatını baskılıyor. üstelik borsa ya para girişi de olmayınca moraller bozuluyor. lakin yollara her sene 1 milyon araç çıktıkça, lastikleri her 5 senede bir değiştirme bilinci arttıkça , sektör olarak önümüzün açık olduğunu bilmenin rahatlığını yaşıyorum.