:ok:...Bu ayın sonuna kadar devam.:)
Printable View
İstanbulda bugün yaz sıcağı vardı.
SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde geçen cumartesi bir taksi durağı önünde çıkan silahlı kavgada Cengiz Dayanmaz, Yavuz Dayanmaz ve Sinan Öztürk öldü, dört kişi de yaralandı. Zanlılardan Zeytin Aksun da hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Aksun'un burada kadınlar için verilen pembe renkli nüfus cüzdanı kullandığı ortaya çıktı.
Doğduğunda ismi Zeytin olduğu için 'pembe' kimlik çıkartıldığı öğrenilen zanlının 48 yıl boyunca kimliğini değiştirmediği öğrenildi. Askerliğini yapmayan Zeytin Aksun'un iki çocuğu bulunduğu, çocukların da annesinin üzerine kayıtlı olduğu ortayı çıktı. Adliyeye sevk edilen Zeytin Aksun ile üç şüpheli tutuklanarak cezaevine kondu.
Buyurun yurdumdan insan manzaraları.
Neredeydi o 200 bin kişi yav. Korona başladığında ben burada yarı fiyatına muska sattığımı söyledim ama bir tane sipariş gelmedi.
Bu sayfada adabı muaşeret yok gardaşım. Arkadaşımız tükkan açmış , ayıp olmasın deyip bir tane sipariş veren olmadı.
Hepinizi ayrı ayrı kınıyorum.
Korona demişken Ressam Abi 'den bir haber geldi mi yoksa ben mi kaçırdım gelişmeleri?
Arkadaşlar sadece Avrupa Amerika değil Afrika bile bizi kıskanıyor.
https://www.dunyaatlasi.com/afrikani...-ulkeleri/amp/