2020 ,tam ortasından ayırırsak 20 eder, 20 yi de 2 ile çarparsak 40 eder...Hem bahçelinin hem de egeduk'ün kulakları çınlasın.[emoji3] [emoji120]
Printable View
Sayın batık kapanisda kademeler nasıldı acaba
11.94 e 12.09 du.alış ta 3 kademe de toplam 297,satış kısmında ise 10 kademe de5437 adet vardı...Ama çok yanıltıcı...günlerdir böyle...ama yukarı tırmanışlar devam...aynı şekilde dardanel ve frigoyu da takip ediyorum, hep aynı...
Alış tarafları zayıf,satış tarafları daha dolu,ama hep yukarı gidiyorlar....Spek koymuşsa kafaya,önüne ne gelirse süpürüyor...
Tşkler Batık;
Zaten satıcı oldukça alıyor. Hisse almadan yükselmesini istemiyor. Bu şekilde fiyat 12 olana kadar gayet güzel işlem yaptı hisse. Alıcılar iyi topladı diye düşünüyorum.
Ocak ayı da hareketli geçecek inşallah haberler düşmeye devam etsin bakalım. Artık onu açıldı. Sürekli az çok yükselmesini bekliyoruz
MZHLD nin yılı başlamıştır, geçmişe bir perde çekip kapatıyoruz. Emin adımlarla ilerliyoruz ve bu sene Borsa İstanbul un yıldızı olucaz.
fazlası ile, geçikmiş olan itibar ve hak kazanımını geri aldık, 8 sene önce kullandığım tabir vardı bu şirket için ÇAMURA BULANMIŞ SOM ALTIN, demiştim vede kimse bu som altına kayıtsız kalamayacak elbet bir gün bu çamurlardan daha doğrusu asalaklar ve sırtlanlardan kurtulup gücümüzü herkes görecek demiştim, vede o günden bugüne kadar hiç bir zaman güvenimi değiştirmedim aksine herkese sabır vede destek olunması konusunda yazdım konuştum, elimden geldiği kadarı ilede bir şeyler yaptım, bugünleri görmek maddiyatın yanında bana verdiği mutluluk ve maneviyat para ile ölçülmez
daha daha nice güzel günlere, inşallah
tekrarlıyorum herkes kendi kararını versin bu saatten sonra kimse ucuz numaralara kalkmasın lütfen
selamlar
Maşallah güzel gidiyor. Hergun iyide islem yapıyor. Maliyetler yükseliyor. Çıkmak isteyene fırsat veriyor. İnşallah haberler çok gecikmez.
Bence birileri piyasadaki hisseleri topluyor gibi.. YTD.