desene bir sürü saçmalık var
aklım kendime yetmiyor bir de bunlarla uğraşayım
en iyisi sen yaz ben takip edeyim :he:
Printable View
Aslında oradaki anafikir şu abi.
Yani öyle olduğunu düşünerek konuya dalıyorum. SAHOL da AKBNK hisseleri ve sahipliği dolayısıyla ortaya çıkan bir sorun var. bankanın son 1 senede verdiği kredilerdeki geri dönüş oranı ve risk haritası önemli. Yani AKBNK genelde hep orta halli esnaf a dayalı bir mantık ile kredi kartı ve tüketici kredisi aynı zamanda otomobil kredilerinde pazar olarak daha etkin. bu da geri dönüşlerde malum pandemi sebepleri yüzünden sorun yaratacak uzun vadede diye düşünülüyor. Oysa Bankanın ağırlıklı müşteri portföyü ve kredi risk yapısı incelenmeli. Bu bir etken olabilir. Ama asıl sorun beklentilerin ne olamayacağı üzerine kuruluyor. Hissede sahiplik oranı yabancı olması sebebiyle de çıkış daha yoğun ve iz bırakıyor. Birinin ona dur demesi lazım. Tabi bu da paraya dayanıyor. Şu an için onlar açısından sorun yok tabi. Fiyat düşerse ucuzdan yavaş yavaş hisse toplar.
Bugün bir şirketin genel kurulu vardı ona katıldım. gereken toplantı nisabı bile sağlanmadı. Neden biliyor musun?
Adamların umurunda değilsin sen. uzun vadede hissenin geldiği yada geleceği yer değil elinde ne kadar lot olduğu önemli. Asıl mesele dinazorları koltuğunda edecek çoğunluğa sahip misin değil misin? Yoksa onlar hayatlarından memnun. Plazalarda şık giyimli beyler hanımlar, geyikler muhabbetler.
Ne demek istediğimi anlatabiliyor muyum
KOMTAN senden bir şey istesem
AMA zor
baya emek istiyor
şimdi hafta sonu kendini yormadan
bir exel formatı hazırlasan
hisse adları fk mk vsvs sıralasan
en sona pahalı ucuz yazsan yada 5 üzerinden not versen
bizde buradan takip etsek
benim gibi cahiller için iyi olmaz mı
hem endex geri geliyor hisse secimlerimizi daha dikkatli yapmış oluruz
belki bizler için alım fırsatı doğar