deniz beyden etkilenmiş.
benden neden etkilenmedin? ons 1500 olmadan ve gram 400 altı olmadan almam,dediğimde saçmaladın.
bunu dediğimde gram 460 tl.di.
Printable View
deniz beyden etkilenmiş.
benden neden etkilenmedin? ons 1500 olmadan ve gram 400 altı olmadan almam,dediğimde saçmaladın.
bunu dediğimde gram 460 tl.di.
hocam lafım ona değil gund alıntılayınca farkına vardım bakınız benim elimde 5.5 yılı aşkın sasa var neler oldu neler bir kere açıp bakmadım 2 bedelsiz bir temettü aldım zaten maliyetime covid dibinde geldi ve o zamanda ekleme yaptım..uzun vade burda düşünenlerin aksine budur...benim kızdığım nokta şimdi sen diyorsun ya zirveden yüzde 18 düşmüs vs ...demek ki bir yerde hata yapıyorsunzirveden düşmüşlüğe değil nereden gelmişliğe bakılır efenim.!!!pahalılık öyle biçilir.!!
bak SASA niye pahalı ya da GÜBRE ya da KOZAL ya da FROTO nerden geldiği belli olduğu için.!!!
size tepkim bundan hamle çok saçma.!!
ama şundan emin olun ons 3000 dolar da olsa sizin elinizde olmazdı tutamazdınız.!!
patron ÇILDIRACAK AZ KALDIR dikkat et..merill falan zamaında dayanamadı o tahtaya....!! malın sahibi belli kim ne derse o değil o tahta da ciddi anlamda dinamikleri farklı ki zaten sen de iyi biliyorsun..bu gün bofa kazansa bile sürekli kazanmasına asla izin vermez..yabancı oranı düşüklüğü budur o kağıtta..patron ZALIM..!!
o değilde şu cons gidince ayılar daha ürkek sessiz ve görünmez olmuşlar.!!!
ne oldu yav bu kadar mı çabuk iflas ettile bu piyasa da..
yaşayanlar şuan için işini bilen boğalar ve timsahlar..her yöne ekmek çıakran ...önemli olan timsah olabilmekte..gölde bekle sabırla.!!