Kendimi biraz savunur gibi görüneceğimin farkındayım. Ama ,
sadece oylama yapalım mı gibi bir söylemim oldu. Burası halka açık bir platform herkes istediğini yazabilir düşüncelerini ifade edebilir. "yassah hemşerim demedim kimseye"
Printable View
Kendimi biraz savunur gibi görüneceğimin farkındayım. Ama ,
sadece oylama yapalım mı gibi bir söylemim oldu. Burası halka açık bir platform herkes istediğini yazabilir düşüncelerini ifade edebilir. "yassah hemşerim demedim kimseye"
Bu arada xbank tutuyor endeksi
Bak güzel abim. Ameliyattan çıktın alıngan davranıyorsun.
süreci iyi gözlemle senin OYAKC grafiğinden sonra tek kelime etmedim. Bende biliyorum o boşluğu.. Benim hisseye girme sebeplerim ile hissedeki davranış modelim sorgulanabilir. Anlatabilirimde.. Hiç mesele değil.
Dikkat edersen senden sonra sadece OYAKC için 3 grafik paylaştım. dipten dönüşü gördüm. hatta üstadın grafikte yaptığı hareketi de konuştuk. farkındaysan 5 dk lık grafik sonucu dipten dönüş için yukarıdan nereden döneri tartışmaya açmıştım. Aradki farkı ben anlayabiliyorum. Ama yalın düşünce ile bakan adam der ki "ulaaan adama bak dönecek diyor döndü." ee nerde satacağını bilmiyor ki hisse satışa fırsat bile vermedi patır patır kademelerini indi aşağı nooldu şimdi garibanın elinde kaldı. Şimdi burda 7.50 ye kadar da basar mı bu angus tahtacı ve avanesi. Kesinlikle basar. Haydeee. Noldu bizim saf gariban KY bastı ardımızdan kalayı. yahu ben diyorum ki 5 dk lık grafik sonuçlanma süresi 2-3 gün. Elinde tut. Yook hemen sattı baktı gidiyor, gene aldı. Tahtacı salak mı onun ne yaptığını anlamayacak mı ? iki kademe döndürdü orda onu testerede para pijj oldu. Mesele aslında bu abi
Başlıkda sulh sağlanmıştır
insanlar konuşa konuşa , hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşırlar.
Herkese bol kazançlalar ağalar.
Gel gel kaçma.. Size bir soru yönelteceğim sayın koçari bey.
Bir hisse yeni bedelli sermaye yapmışken. Birden sermaye tavanını 5 katına neden çıkartır.Bunu yapmasındaki amaç ne olabilir. Ahanda uzmanlık sorusu. Bunun altında art niyet mi vardır. Yoksa saman altından su mu yürüteceklerdir.
sen yine yanlış anlıyorsun ki ÜSTAT
Selimcanın anlatmak istediği grafikler
geçmişten alınan derslerden geleceğe yönelik
pozitif veya negatif yön belirlemek için kullanılan
görsel bir sanat eserleridir
bunlar içlerinde zamansal olarak bir çok dilime ayrılır
sizin hangi vade ile ön görüde bulunduğunuzu yada
sizin bekleme süreniz ile herkezin bekleme zamanı
parasal güçten dolayı aynı olamaz
kısaca burada SELİM CAN demek istiyor ki
yav arkadaşım grafa 2 cizgi çekip atıyorsun gidiyorsun
ne kısa ne uzun bir destek bir direnç te yazsan
bizde gidip koşmalı dediğin grafta 25 lerden hisse almasakta
oralardan satıp kısada %6-5 zarar etmesek mi gibi düşün
yada desen ki 20 tl üzeri sürekli pozitifim gibi bir kaç kelammı etseniz altına
gerçekten iyi tutturuyorsunuz MAŞAALLAH hatanız hisseyi bilmek bulmak değil
grafiklerde biraz daha rakamlardan bahsederseniz
biz bilmeyen her poka atlayanlar için daha mı güvenli olur :yes:
BAKINIZ OTURAN BOĞA ya sanki şiir yazıyor :ok:
Bizim hissede ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor...
Grafikte işaretlediğim oluşumu ben yaptım. Fakat bu defa yapmayacağım. Orada onu yaparken bir amacım vardı, şimdi de yapmayarak bir amaç peşindeyim...
Şu anda tıpkı yakın geçmişin fotokopisini yapıyor...!!!
Bakalım aynı yolu mu izleyecek, yoksa kendine yeni bir yol mu bulacak? Aranan cevap burada gizli...
https://i.hizliresim.com/Lhx1uu.png
Görüşlerinize katılıyorum...
nilkiz arkadaşımız acemi olduğunu her fırsatta belirtse de aslında bu işin mantığını kapmış. Yer yer benden daha başarılı olduğunu kabul etmem gerekiyor. Hakkını vermek lâzım...
Zamanla grafikleri nakış gibi işlemeyi ve hiç bilmeyenin bile anlayabileceği forma sokacağına inanıyorum...
Biraz daha grafiklerle birlikte düşüncelerini ve sebep sonuçlarını yazarsa hep birlikte faydalanırız diye düşünüyorum...
Benim biraz sağlık sorunlarım var. O nedenle ancak bu kadar oluyor. Eski sağlığım olsaydı, "zamanında neler yaptığımı bilenler biliyor", daha ileriye gidecektim ama olmadı, kısmet değilmiş. Şimdi yerimde sayıp, geriye yuvarlanmamaya çalışıyorum...