Umarım devamı gelir Kendi hareketini yapar Eurpw dan bağımsız olarak
Printable View
Umarım devamı gelir Kendi hareketini yapar Eurpw dan bağımsız olarak
Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat enerjilerdeki bu yarış atı pozisyonu beni tedirgin ediyor. Olası bir düzeltmeyi herkes bekliyor zaten hem endeks bazında hem de enerjiler özelinde. CW bundan ne derece etkilenir bilmiyorum. Tahta hep doldura doldura ağır başlı geldi fakat son dönem çıkışları sert oldu biraz. YTD..
Herkes düzeltme beklentisine girdiyse herkes satmış kenara çekilmiş demektir bu da hissenin toplandığını ve yükseleceğini gösterir toplayan vatandaş bu fiyattan satacağını sanmam ama enerjinin diğer şirketleri aşırı yükseldi onlardan Bi düzeltme bekliyorum başka söktörlere geçişler olacaktır çimento sektörünün kârı çok yüksek geleceğini düşünüyorum ayrıca teknoloji sektörü gidebilir cwene Bi alfas veya smrtg nin yaptığı yükselişi yapmadı henüz o sebeple onlarda olacak bir düzeltmeye uymaya bilir en azından aynı oranda uymaz diye düşünüyorum
aslinda sende oyle bisey beklemiyrosunda , muhtemelen ahali boyle dusunuyordur diye ic geciriyorsundur.
portfoyu buyuk kismi enerjide olan bende boyle bir duzeltmede cok zarar ederim diye endise ediyorum ama gel gorki
dolar bazli daha yeni basa bas noktasina geldim, benim gibi alttan - ustten alan pek cok kisi daha kar edemedi , veya basabasta .. hemen satip cikacaklarini sanmiyorum. ondan dolayi , duzeltme icin erken diyorum
dahada sismesi lazim
ama bu surecte ,, astor gibi SMRTG gibi avrupadan , yurtdisindan dolar , Euro bazli buyuk isler gelirse ,,,o duzeltme gibi olmayabilir
Son bişey daha yazayım bu günlük bu son yazım olsun düzeltme düzeltme diyoruz aslında yükseliş için basamak yapması gibi bişey tutunacak bir dal her hisse yükselirken ara ara bir düzeltme yapıyor zaten bazısı 1 günlük bazısı 2~3 günlük bazen haftalık bazen aylık düzeltmeler oluyor sağlıklı olan bu şekil ilerlemesi ancak tahtacı spek vs tüm bu hesabı o yapıyor nereden maliyetlenip nereden maliyetlendireceğine tekrar nereden mala gireceğine hep o karar verdiği için bize pek iş düşmüyor biz beklemesini sabretmesini bilirsek anca para kazanıyoruz yani böyle çıkış formasyonların da fazla kıpraşmamak lazım diye düşünüyorum
Son yazım olsun demiştim ama şart oldu tekrar yazmak 1 milyon cuk lotla tabana gidiyor biraz çok olmuş bu bir milyon neyse bu düşüşüde düzeltmesi olur gün içinde bence
Bu tarz hareketler normal. Önemli olan sabah açılışta taban açmadılar. İlaveten tabandan kaldırıp yukarı aldılar. Şu an dengelenmeye çalışıyor.
Buradan yukarı gider aşağı gider diye kimse bilemez,teknik olarak tahmin de edemez..Sonuçta THY,Froto dan bahsetmiyoruz...
Sadece güvenenler kalacak.. Kar alan yeter diyen de ayrılacak...
Eurpw enerjiden yeter deyip ayrıldım sonrası 45 tl daha gitti sorun yok içim rahat cvenerji gelince halka arz dan ve sonrası yakın rakamlardan devam ediyorum diğer enerji şirketlerine göre çok zayıf kaldı onların çıkışına uyum sağlamadı dönüşüne ayak uyduruyor garip bir şey bence hayırlısı zaman gösterecek