10-12 gün olan üretim aralığında bir değişiklik var mı?
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
10-12 gün olan üretim aralığında bir değişiklik var mı?
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu soruya sektörün icinde olan sayın ssregitoss arkadaşımız cevap verebilir.
işler nasıl gidiyor sektörde son durum nedir bir kaç kelam etse güzel olur.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar dün piliç alayım dedim tabi tercihimizi banvitten yana kullandık...baktım fiyatları indirime koymuşlar ...sordum daha önce ne kadardı diye...bana fiyat daha önce 6,5 tl iken şu anda 5,5 a indi dediler...bir de bir firma daha fiyatını aşağı çekmişti galiba er piliçti...
bu iki anlama geliyor...birincisi talep düşmüş firmalar satış yapabilmek için fiyat indiriyorlar...ikinci anlamı da sektörde sıkıntıda olan başka firmalar da batacak görünüyor buda banvitin piyasa hakimiyetinin pekişmesi demektir...ileride piyasa hakimiyeti artarsa o zamanda fiyatları istediği gibi kontrol edebilecek....
umarım bu aralar ihracat rakamları iyi geliyordur...ihracat ile durgunluğu aşabilirlerse iyi olur...banvit bu konuda beceriklidir ...umarım iyi bilançolar gelmeye devam eder....
Daha dun gozume carpti😁😁😁
https://i.hizliresim.com/2EXVoA.jpg
Benim bulunduğum ilde yaz boyunca fiyat hep 5.5 tl idi. Yani farklı bir durum yok.
Bu hafta guzel olacak balik adam
Inşallah sayın Meta06. Ama yilbaşına kadar bir hareket olmayacakmış gibi geliyor bana. Ocak 15 ten sonra bilanço beklentisini satin almaya başlarlar.
Fiyat olarakta 20.00-20.50 tl arasini bir daha gösterecekler gibi. Eğer o fiyatları görürse biraz daha ekleyeceğim portföye.