Sabancılar çimentodan çekilselerdi ne tatlı olurdu, satın lan çimentolarınızı beceremiyorsunuz, becerdiğiniz bir tek yatırımcı
Printable View
Sabancılar çimentodan çekilselerdi ne tatlı olurdu, satın lan çimentolarınızı beceremiyorsunuz, becerdiğiniz bir tek yatırımcı
Kibar holdingin ceo su dümene geçti oda beceremedi metro den ceo alın SAbancılar
Günaydın arkadaşlar.Dün KAP'a düşen haberi görmüşsünüzdür.Bana göre yönetim kadrosu hala tam oturmamış olmalıki istifalar, yeni atamalar,görev değişimleri hala devam ediyor. böyle eğri büğrü bir kadronun küçük yatımcının menfaatine karar almaları mümkünmü allahaşkına?2017 bilancosu karla kapanıyor ama ne bedelsiz ne bedelli kar payı veriyorlar.Bir defa daha en derin selamlarımı gönderiyorum hepsine(!)
hayırdır ne oldu bir kaç kadme yükseldi
amma nazlandın. düşüreceksen. düşür. dün zaten. denedin.ytd
Baktılarki alan satan yok yine kısa bir operasyonla 7.36'dan milletin eline verdiler.ZAten sahte bir çıkış olduğunu anlamamak mümkün değildi. bizim rezil kağıda yukarılar değil aşağılar yakışıyor.
düşürün düşürün bizzaten bitik aşagıdan mallandırın adamlarınızı herkes ferahlasın
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz açıklanmadan bu kağıt gitmez veya Afyon Çimento satılmadan.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.