borsa tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Printable View
Bilmukabil.. Özveriyle, cesur yorumlarla ve inatsız grafik-teknik paylaşım yapan buradaki tüm forumdaşlara teşekkürler bu vesileyle..
Başlık namına hpy ve nezdinde KOÇ, TIFIL, rosense, tospa, laguna, JAS ve varsa hatırlayamadıklarımız dahil..
Selamlar, iyi trade'ler.
Borsada forumlarda sosyal medyada belki farkında değilsiniz çok güçlü bir kitle olamadığımızı maalesef söylersem yalan olmaz çoğumuz biliyordur kanarya sevenler kadar birlik değil dağınık bir görünümdeyiz.
piyasada ilkel kabileler gibi duruyorsunuz.
birbiriniz ile savaşmaktan, ileri gidemiyorsunuz.
beyaz adam gelir ve bir gün toprakları alır elimizden bizde baka kalırız.
Avatarı rosense rosense şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
5,946
Borsada forumlarda sosyal medyada belki farkında değilsiniz çok güçlü bir kitle olamadığımızı maalesef söylersem yalan olmaz çoğumuz biliyordur kanarya sevenler kadar birlik değil dağınık bir görünümdeyiz.
piyasada ilkel kabileler gibi duruyorsunuz.
birbiriniz ile savaşmaktan, ileri gidemiyorsunuz.
beyaz adam gelir ve bir gün toprakları alır elimizden bizde baka kalırız.
...
Borsa ve benzeri piyasaların bir noktadan sonra doğasına ters sosyal 'birliktelik' hadisesi..
Yani bir yere kadar imkan dahilinde sunulup paylaşılabiliniyor, sonrası doğası korumaya alır kendini her tür birliktelikten (kâr-zarar, sürü psikolojisi ve av stratejileri, sentiment vs. dahil doğal gerçekleri sebep),
o malum noktalar güç birliği ile aşılmış olunabilse bile bu sefer de sistem ve doğası gereği
'PY sıfatı ve Fon'lar misali başka tanımlı ve kurallı yapısal değişimlere hasıl olunur,
veya başa dönülür.. Böylece kısır döngü birliktelikler mevzu olur..
Budur farkımız tüm diğer benzeri ihtiyaçlardan hasıl olmuş örneklerden.. Kanarya sevenler dahil )..
çok haklısın
çok eskiden yaşanmış bir hadise nedeniyle hisse net forum a o kadar kin duyuyorum ki bilemezsiniz
neden geliyorsun diyeceksiniz bir elin sayısınca samimi insanı da bu forum sayesinde edindim bazen foruma katkı sağlamayayım diye grafikleri dahi eklemeyi düşünmüyorum sonrada yararlanmak isteyen dostların ne suçu var ekleyeyim deyip devam ediyorum
İletimde ufak biraz içerik redaktesi yaptım bayım titizlenip, bilgine..
...
Teşekkür ederim.. Kin iyi değildir bilirsin, boşver mümkünse..
Bir zamanlar buralarda imlâ'cılar vardı dilbilgisi kıvamında hisse alıp satan,
öğreteceğine ya da nazikçe uyaracağına millete çatan..
Nele neler, bir de gittiği yöne aykırı yazanı forumdan kazıtan tarator style tepe güruh türemişti vs. vs.,
oluyo maalesef böyle şeyler sanal alem style, naabarsın işte.. )