Abi benden önce alıma geçtin herhalde😂
Printable View
Valla farukcum adam belli periyotta hep aynı hareketi yapıyor...Beklenti bitti dedim kendi adıma 2 den aşağıda salmadı...Demek ki bitmemiş :) Bakalım haftaya burası dolar gibi :party:
Sen merak etme kapanışı 2.02 bu eşeğin :)
yav ağa dedik ama burada hiç ağalık yapmıyor sayfalarını takip eden kimse bu yazımı söylesin yav biz milli işadamı dedik gıda devi olacak dedik ama %50 zarardayız resmen verdi bize ayıp oldu valla garibana hepsine fırsat verdin avtur avgyo ama bize yok hadi ağa artık çalışma zamanı bayadır piyasada yoksun ytd
Bak kardeşim biz burada G.Ö.Türkiyenin milli iş adamı olan ağamıza laf falan söyletmeyiz... bak biz 1 yıldır buradayız daha ağamıza laf söylemedik... kendisi çok sevdiğimiz saydığımız bir efsane olan G.Ö.Türkiyenin saygın milli iş adamıdır. Tahtasına sahip çıkar. Kurumsal ve ufku açık yatırımcısını düşünen bir abimizdir kendisi😂😂😂👍hatta spk bile şirketinin büyümesini istemiyor. hep fetö mağduru olmuş. Borsaya kote edilmiş şirketleri dış mihraklar tarafından düşürülmüş. Ana şirketi çoktan defter değeri olan 3 tl lere gelecek ama mağdur benim ağam....bak klgyo yu 1.5 lerden 5 tl ye getiren başkası aslında hep ağamın adı kullanılıyor... türkiyede hep mağdur edildi benim ağam gürcistanda 50 milyon olmuyan oteli zorla metro ya 350 milyona almak zorunda kaldı. Bu yüzden hiç yoktan metro ya bedelli yapmak zorunda kaldı..yoksa yatırımcısına her sene düzenli temettü verecekti benim ağam...hep üstüne geldiler bu yüzden cumhurbaşkanımız bile hak verdi benim ağama.... vangıdayı gıda holding yapacaktı spk engel oldu benim ağama... hep haksızlıklar yapıldı benim ağama.... o yüzden lütfen G.Ö.Türkiyenin fetö mağduru ağama haksızlık yapmayın...
Güzel Şaka faruk bey mart ayindan berİ çöküŞümüzü İzlİyor aĞam hadİ dİyoruz bİzde Şahlanalim garİİ da