ben burada hep gerçeği yazdım, bilançolar, faaliyet raporları vs, bi b.k bildiğim de yok, herkes neyi biliyorsa o kadar, sıradan biriyim yane, herkesin aklı var burayı okuyabildiğine göre, yazdıklarımında arkasındayım
Printable View
ben burada hep gerçeği yazdım, bilançolar, faaliyet raporları vs, bi b.k bildiğim de yok, herkes neyi biliyorsa o kadar, sıradan biriyim yane, herkesin aklı var burayı okuyabildiğine göre, yazdıklarımında arkasındayım
açığa satmış, niye satmış, nasıl satmış felan feşnik flu şeylerle uğraşmam, 12 tl den alıp 5 tl ye düşmüş kağıdı 2 sene sonra 60 tl ye satmış adamım, bu düşüşler çerez bana, biraz daha düşerse fullerim oturur bi köşeye beklerim ekranı kapatıp ahanda buraya yazıyom
burası borsa kar zarar kardeştir hep kazanacaksak yatıralım ne var ne yok dönelim köşeyi, ne işimiz var bu forum köşelerinde
ilk alımım yazılı, kaç 69
belki 10 kere aldım sattım, maliyet olmuş 5x ler nerdeyse, düşse nolur düşmese nolur, sen oturup beklerken biz buradan tatil parsı çıkardık ha ha haaa
sen küfür etmedin..fchopen mi nedir o küfür etti idi..yok düşüşlerde ortaya çıkıyormuşum yok çakal çukul.
Bu kağıt borsa düşmeden evvel yukarı çekilir diye 35000 kere yazdık..
sen saf yatırımcı sın en iyi ihtimal.
Bilanço falan.
aç bak bütün gyo lar 0.50 pd inden işlem görüyor.
3500 kere yazdık. lapin gibi atlamayın
gyo larda sanayi şirketlerindeki gibi PD DD gibi şeyler İŞLEMEZ..
2 Milyar varlığı varsa var..
Bütün gyo ların var.Neden bütün sektör 0.50 DD inde derler adama.
haaa..
Piyasanın bir bildiği var değil mi..
Şimdi durum şu..
İndiği hızla 80 lerin üzerine atamazsa yandı gülüm keten helva..
1 1.5 sene süzüle süzüle iner aşşa.
Çifte kavururlar sen ve senin gibileri açık açık söylim.
Bizde bu hayaller ile 2014 de aldık 3.5 sene oldu..
ZICO kardeşimi de uyardım idi bana bir daha kardeşim deme dedi..
Eywallah dedik..
Sahi o harun kahraman mıydı neydi ne diyor kağıt hakkında..
Sanırım en son uğraşamam ya sattim çıktım falan yazmış idi..Bak sennn ..Yersen kirşen..:oleyo:
Maliyeti kaçmış.:oleyo:
60 kuruşlardan maliyet yapıp 80 üzeri Tweet atmaya başlıyor "........." lar...
https://i.hizliresim.com/jQ5Xkn.png
burada benim amacım para kazanmak, aldıklarımı kaçtan vermişim bak, bu tip hisselerde en az yarısı ile trade etmezsen para kazanamazsın, bak buda abi tavsiyesi :rules:
bizde yalan yok her şey belgeli, kaadın spekine geçirmişmiyim evet, ben ona bakarım ha ha haaa