Başkent kardeşim,Allah razı olsun sizlerden..Temenni ve dualarınız için sağolun,varolun..Teşekkür ederim.
Printable View
Sayın Ayarsız Tosbağa,
Samimi ve içten temennileriniz için çok sağolasınız,varolasınız..Allah razı olsun diyorum..Çok memnun oldum ilginiz alakanızdan..Tüm arkadaşlarla birlikte sizlerde iyiki varsınız...İnşha Allah ,amin..Teşekkürler ediyorum..Selamlar..
İhlas yorumu olan arkadaş yokmu..
her gün aynı terane, bi alt kademeyi azaltmak, üst kademeyi doldurmak, bugün alan kurum yarın satmak hatta aldığının altına vermek, milyon milyon lot yazmak hepsinin ortak noktası mal toplamak, piyasanın şuan kanal istanbul için ilgisi var, bu saatten sonra yapacakları çok şey yok sadece biraz üzecekler bekletıcekler, yıldırma politikası tabiki grup şirketlerinden iheva ve ihgazete zirvelerde geldiği noktalar bakılırsa patron bunları verip bir lota karşılık 5-10 lot daha fazla buralardan bunu toplıyacaktır, hisseye yabancı değilim biliyorum ki en son dar zamanda fırlama yapar velahasıl bıraz bekletıcek diye düşünüyom ancak milletin gözü budak değilki 90 kuruşa holdingmi var mal alalım derken burdan mal kaptırırlar diye düşünüyom zira bütün dertleri ky dan mal alabilmek
Kimseye yatırım tavsiyesi diye önermem şahsi düşüncemdir
20 temmuz 2020 pazartesine ertelenen genel kurula kadar 1 TL üstüne atmasın ki bedelli kararı alamasınlar...
tahta başındaki oyuncak oynar gibi oynuyor alanda verende kendisi A kurum B kurum farketmiyor top çevirmeye devam