Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Sofradaki arkadaşların biliyorlardır Yok onlar, o konuya Fransız.:notr: Mandrake uzmanı lâzım, bana.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yok onlar, o konuya Fransız.:notr: Mandrake uzmanı lâzım, bana.:he: Ankaralı bulmak lazım o zaman [emoji3][emoji3]
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben bu Keçiören mevzusunu derinlemesine bilmiyorum, biraz açabilirmisiniz acaba, IP'den falan bulduk deniyordu çok eskiden. Bu değnek yok patronum şu yaşta yok 90 yaşında komsum hergün işe gider diye serbest takılırken, bir gün boşluğuna geldi keçiören'den bildirdi.. Mahallenin gençlerini falan anlattı, bizim buralar şöyledir böyledir diye..
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Ankaralı bulmak lazım o zaman [emoji3][emoji3] 3 Tane var Ankaralı işe yaramıyorlar, G. uzmanı biri lâzım bana!:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by BaşKara Keçiören'den gönderdiğin mesajlarını aratma bana hocu.. Forumda cok zevzek var Anladin sen onu
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben bu Keçiören mevzusunu derinlemesine bilmiyorum, biraz açabilirmisiniz acaba, IP'den falan bulduk deniyordu çok eskiden. IP den bulma olayi da cok komik Sanki mumkunmus gibi Az bucuk bu isin icinde olanlar bunun imkansiz oldugunu bilir. Boyle saflarida kandiriyorlar
Sen simdi çin' de de mi yaşadın? Sigortan da var he..
Alıntı: Originally Posted by Ahmetg IP den bulma olayi da cok komik Sanki mumkunmus gibi Az bucuk bu isin icinde olanlar bunun imkansiz oldugunu bilir. Boyle saflarida kandiriyorlar Peki bu sosyal medyada Reyise küfredenleri nasıl enseliyorlar, senin totoya bakıpta mı buluyorlar, G. değil sihirli küre mübarek!:kahkah: