Printable View
Alıntı: Originally Posted by rxpu 32 gün Alternatif 12.50 Burgan 12.25 Anadolu 12.25 Bunlar dünkü oranlar bugün biraz daha yükselmiş olabilir iyi pazarlık yapın. Ben 32 günlüklere konsantre oldum 60 gün üstü daha iyi oranlar mümkün ama bileşik faiz kaybını (0.20-0.3) ve faiz artışlarını iyi hesaplamalı. Alıntı: Originally Posted by NewsTR Rxpu miktar da belirtirsen daha sağlıklı olur :yes: Anadolu , burgan 500k ya kadar tüm meblağlar için Alternatif 250k üstü %12.50 , 250k altı için %12.25 pazarlıklı.
Alıntı: Originally Posted by rxpu 32 gün Alternatif 12.50 Burgan 12.25 Anadolu 12.25 Bunlar dünkü oranlar bugün biraz daha yükselmiş olabilir iyi pazarlık yapın. Ben 32 günlüklere konsantre oldum 60 gün üstü daha iyi oranlar mümkün ama bileşik faiz kaybını (0.20-0.3) ve faiz artışlarını iyi hesaplamalı. Alıntı: Originally Posted by Stajyer Sayın rxpu alternatif hoşgeldin 12.. bunoranı nasıl alabildiniz? 32 günlük oran günlükten her zaman daha yüksek olur. Şu döneme mahsus 60 90 ve 120 günlük oranlar da kademeli olarak yükseliyor.
Alıntı: Originally Posted by alpermete Burgan Dijital 12 gözüküyor, şube oranları mı bunlar? Şube istisnai olarak dijitali yakaladı ve pazarlıklıda geçebilme şansı oluştu.
Teşekkürler.
Alıntı: Originally Posted by rxpu 32 günlük oran günlükten her zaman daha yüksek olur. Şu döneme mahsus 60 90 ve 120 günlük oranlar da kademeli olarak yükseliyor. Hoşgeldin faizi günlüktü..pardon uğraştırdık sizi de..
Alıntı: Originally Posted by Grand Yarın itibarı ile Nkolay 12.5 - 13 olarak güncellenecek. Güncelleme gelse de başlasak işlemlere...
Alıntı: Originally Posted by diproyal Güncelleme gelse de başlasak işlemlere... Uygulamada 13 görünüyor bende :)
ING Eturuncu hoşgeldin faizini 12'ye yükseltmiş günlük oranı ancak bugün den sonra geçerli çünkü hesaba 11 işlenmiş.