Daha önce ALTI ay yatay gittiği oldu.
Henüz 1.5 ay oldu, daha 4.5 ay var, aceleye gerek yok, Sabır.
Printable View
Daha önce ALTI ay yatay gittiği oldu.
Henüz 1.5 ay oldu, daha 4.5 ay var, aceleye gerek yok, Sabır.
Ben artık bir fonun 263 den milyonlarca lot hisse aldığına inanmıyorum.Parasutsuz düşüyor kimsenin umrunda değil.Bude beklentili kağıt güya [emoji779]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonlar hisse alım yaparken iskontoları vardır
Ama mevzuat gereği sadece lot sayısı ve birim lot fiyatı açıklanır .. % iskonto açıklanmaz .
O yüzden şu fiyattan kurumsal aldı, altına vermezler diye düşünmemek lazım..
Sasa buna iyi örnektir.. Kurumsala verdiği her fiyatın altına iniyor hisse.. Fon aldığı fiyatın %5 altına verse de para kazanıyor olabilir...
Sn Emre bey bilgi icin tşk.ler.Hepimizin bildiği gibi bu satışlar iskontolu yapılıyor ve gayette normal.Zira milyonlarca hisse tek işlem.Burda sorun yok.Ama bunlar aldiginda hisse yanılmıyorsam 280/90 aralığında idi.Ve %10iskontoyu bu kâğıdı takip eden herkes uygun buldu.Gerci KOC HOLD.Ykb satisinida bu sistemle yaptı ve kağıt 2/3gun içinde toparladı.Bu 280 den 263 aldı bugün 255..büyük baliklar iyi mal carpiyorlar.Ekim ortasında 350 ustune atarsa şaşmamak lazım.Tabi dayanabilen.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fk olmuş 3,98
Bedevanın da bedevası borsacı dedenin deyişiyle
Doas daha önce belirttiğim yatay kanal içinde (255-278 kanalı) ne yazık ki 255 desteğini test etti...artık en kötü geride kaldı diye düşünüyorum...Özellikle 278 üzerinde bir veya 2 günlük kapanış yapmayı başarırsa hedef eski zirvenin de üzeri...Şirketin Q3 beklentisi oldukça güçlü.
Sağlıcakla kalın...
Ek 29766