Evimi kiraya verecek olsam verebileceğim en yüksek rakama kiraya vermeye çalışırdım gerekirse boş kalsın bu fışkırtma ortamında bir bakmışsın evin kirası asgari ücretin yarısı kadar etmiyor
Evimi kiraya verecek olsam verebileceğim en yüksek rakama kiraya vermeye çalışırdım gerekirse boş kalsın bu fışkırtma ortamında bir bakmışsın evin kirası asgari ücretin yarısı kadar etmiyor
acaip bir döneme denk geldik 5 litrelik kaliteli sızma zeytinyağı 1000 liraya koşuyor yakında yağ kredisi de çıkar öte yandan çözüm yolu olarak en basit yol tozları halının altına süpürmek yani asgari ücrete zam sonra bir tur daha ürünlere kiralara zam heralde en son piyasa pahalılıktan kilitlenecek
Asgari ücret sorunu bence çözüldü , reel anlamda alım güçleri arttı...
Asıl eriyen ve yok olan kesim Devletten maaş alan ,Çıkar telefonunu diyen kesim oldu. Bu kesimin sofrası çok çok küçüldü. Bunlarla birlikte Doktorlar ve eline silah verilen memur kesimi hariç tüm Memurların alım gücü taban serilerine devam ediyor...
Neyse Çıkar telefonu diyen Kızarmiş Kelleci kesim o kelleyi de artık aldıklarına inanmıyorum :oleyo:
Koşuyormu altınoluk altınova arası yeni hasat yağlardan haberin yok galiba
https://www.nerminhanim.com/arbequin...eytinyagi-5-lt