Erdoğan : 2025 yılında asgari ücret, %30 artışla net 22.104 TL olarak uygulanacaktır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.
Printable View
Erdoğan : 2025 yılında asgari ücret, %30 artışla net 22.104 TL olarak uygulanacaktır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.
Türk İş : Kabul etmek mümkün değil 1 yıllık belirlendi , 6 ay olsa bile kabul edilemez
Şimdi sıra geldi emekli ve çalışanların zamcığına,oda ne olacak %18,taş çatlasa 2 puan eklenir buda benden denilir,üstelik gerile,gerile kimseyi ezdirmedik enflasyona göre denir :he:
Alkolden alınan maktu vergi arttırıldı ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...93355974f7.jpg
Asgari ücreti az veya çok arttırmanın bir anlam ifade edebilmesi için asgari ücrete gelecek zammı bekleyip zam sonrası etiket fiyatlarını arttıranlara çözüm bulmalılar .. Onlara çözüm bulamayıp çalışanın üzerine bu kadar yüklenirsen çalışan bu ülkenin en önemli kitlesi onlara bu kadar yuklenilmez .. Bu yaptığınla arsızlığı & hırsızlığı alenen teşvik etmiş oluyorsun.. Zammi bekleyip hemen Ürünlere zam yapanlara çözüm bul asgari ücrete yaptığın zammı kimse konuşmaz ama şu an kuş kadar zam yapıp bu fırsatçılara çözüm bulmazsan insanları ezip bitirirsin .. Bu rakamlara 1 yıl boyunca insanların dayanması imkansız ..
Bugün bir tüccar ile görüştüm, Temmuz da 7 TL ye aldığı yemlik mısırı şimdi toptan 9.4 TL ye (%34) satıyor bu işi yaptığına pişmanmış, neden diye sordum? O kadar riske giriyorum, ambar parası, nakliye parası, işçi parası ve vergi ödüyorum, oysa paramı faize yatırsaydım daha çok kazanırdım dedi.
Ticari açıdan haklı.!
Birisi enflasyon demek AHLAKSIZLIK demek demişti, o kadar haklı ki; peki sabit gelirli emekçi, emekli ne yapsın?
Yapılan her hatanın, yapılan her ahlaksızlığı çekmek sanırım emekçinin kaderi olsa gerek!!!!
O zaman bunu kendisine reva görenleri hesabını sormalı ve hayatının her anında yaşadığı bu haksızlığı unutmamalı.!
Elimden geldiğince bir ürünü değerinden fazlasına satanlara hesabını soruyorum...:rules: