aynen, iyi niyet te aramıyorum. yapı kredi sabahtan satıyorsa o gün haber gelmeyecektir. sonra alltan topluyor. tabi grup şirketi içerden alıyor haberi
Printable View
Bu les borsada koc grubuna fotoya laf edecek ne içiyorsunuz
Kağıtların halini gormuyormusunuz
Yuzlercr kağıt battı kalıcı olarak ellerinde kalacak alanlarin
Adamlar hala bu les ulkede temettü veriyorlar
Yav hee hee... çok ayran içtim kafam kıyak.
Bak yapi krediyi yine satıyormuş senin namuslu koç grubu
Ondan %5 artmış
Koc holding de %5 arttı
Mayısta da araplara satıyorlardı...
Ama ne güzel kilitlediler yatirimciya 39liralardan...indirdiler 25'e
Açıklama da yok. iş işten geçince belki bir kap haberi düşer.
2 gram akılları varsa Temettü verememeleri gerek, söyleyeceklerim bu kadar ne demek istediğimi temettü verirse zaten beraber göreceğiz yaşayacağız,
kariyerini bitirmiş takımından kovulmuş gözde zamanları geride kalmış mourinho ya sırf rakip başkan adayı gündeme getirdi yapamamış olmayalım diye 40 milyon eur vermeye benzemez, durduk yere mourinhonun başına resmen talih kuşu kondu
Hem mourinho olayında hem en neysri denen çöp futbolcuya 19.5 milyon eur verirlerken kendi kendime sorduğum tek soru "ya bu fenerde hiç aklı başında adam kalamadı mı? sorusu oldu...
ya temettü vermemeleri gerek ya da illa gelenek bozulmasın derslerse çok az vermeleri gerek tersi durumda "ya bu yönetimde hiç aklı başında adam kalmadı mı?" sorusu gündeme gelir tıpkı fenerde olduğu gibi
Koç lara para lazım
Ford motor a da lazım.
Az da olsa temettü verirler.
Nakit bizden cok onlara lazım.
Abartacaklarını sanmıyorum.
15 lirayı geçmemesi lazım.
Ytd
temettü de vermesin, bedelsiz de yapmasın. egeen gibi olsun. sadece değerini bilenler alabilsin. çorbacılar dökülsün.
ytd
Temettü verirse herkes direkt hisseye gömecek mi acaba? Piyasa tecrübesi daha fazla olan büyüklerimiz, temettüyü kenarda tutmak/tutmamak konusunda fikir beyan ederlerse tecrübelerinden faydalanabiliriz. Özellikle geçtiğimiz bu enflasyon/faiz döngüsünü de göz önüne alarak…
Selam ve sevgiyle
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi