Söyle söyleyeyim.. 5 sene evvel parayı faize yatıran mi çok kazandı yoksa Akgrt ye yatıran mi. Bunu da Si hesaplayın. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Söyle söyleyeyim.. 5 sene evvel parayı faize yatıran mi çok kazandı yoksa Akgrt ye yatıran mi. Bunu da Si hesaplayın. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 sene öncesi ve sonrasına bakarak mi yatırım yapıyorsunuz yoksa mevcut konjonktür ve realiteye bakarak mi? Ben ikinci taraftayim. Size bol kazançlar. Bana gore Faizlerin dusme trendine girmesiyle bu kağıt cazip hale gelecektir.
7 yıldır taşıdığım hisse var. Size de bol kazançlar. Umarım hep beraber kazanırız. ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 3 sene once aldim 4 liralardan. 2022 temettusuyle maliyetim neredeyse sifira inecek. Sirket karini pek arttiramadigi halde durum bu. Cok iyi olmasada fena degil. Onumuzdeki donemde karin da artacagina inandigim icin tutuyorum.90 m ceyreklik karda kalamaz bu sirket bu prim uretimiyle. Zaten bu dusuk karlilikta bile 5fk da surunuyoruz.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Temettu yillik bakilidginda pek cazip olmaz.Esas olan karin ve temettnun gelecek yillarda artip artmayacagi beklentisi olmali bence..
Herkese bol kazanc.
Ytd
Sadece temettü beklentisi ile alım yapılmaz. Kağıdın geçmişteki performansına göre de alım yapılmaz. Şirketin büyüme hedefine göre ve yatırımlarına göre alım yapılır. Yanlış anlamayın, size haksızsınız demiyorum. AKGRT geçmiş performansını gösterecekse mantıklı bir yatırımdır. Sıkıntı şu, ben borsadaki pek çok kağıdın, özellikle de sanayi hisselerinin, borsamızın göreceli olarak ucuz kalmasına rağmen, oldukça prim yaptığını düşünüyorum. Gayet kırılgan bir borsaya ve hisselere sahibiz. En ufak bir sıkıntıda diğer hisselerle birlikte bu da düşebilir. O nedenle dibin dibi vardır ve kademeli alım yapılmalıdır diyorum.