Akbank - 3.75 usd
Printable View
Akbank - 3.75 usd
Adamlar abuk subuk enf. sepeti ile enflasyonu düşüremiyorlar. Allah bilir gerçek enflasyon kaç?
yarin dolar mevd donusum var oran alan var mi?
@Bahri bey TL de miyiz?
Aofm kac bugun.
Mb sitezinde var rxpu koyar simdi.
Finans exclusive 13.75 100k_1000k 32.50 gun.
Evet bir cumhuriyet tarihi likidite açığı rekoru daha geldi bugün ve bayram arefesinde. Tam tamına 129.14 milyar TL (37 milyar dolardan fazla)
05-09-2017 tcmb fonlama verileri
TL depo: 10.4 milyar TL faizi %9.25
GLP : 118.79 milyar TL faizi %12.25
toplam : 129.14 milyar TL
AOFM: % 12.01
enflasyon verisi kötü geldi, tcmb önceden verdiği sinyale bağlı kalarak TL'yi enflasyon verisi doğrultusunda sıkıyor. Enflasyon yüksek geldiği için bir de GLP'yi 14.9.2017 de %12.50 ye çıkartırsa durum çok karışır. Tcmb itibarını zirveye taşır. Ama bu adımı teknik olarak atması gerekmesine rağmen böyle bir adım atacağını düşünmüyorum. Ancak GLP faizi düşüşü de böylelikle epey zora girmiş olabilir.
tcmb GLP faizini düşürmemesi durumunda dolarcılar biraz daha zorlanacaktır.
Yil sonuna kadar glp yi ellemez baz etkisi bitti. Yukseltme olabilirde dusus zor.
11 kadar cikip 9 da kapaticak yil sonu.tek hane gorulunce indirim gelebilir.
2016 rakamlarına gore her ay + .0.50 artis olursa .yil sonu tufe %9 cikiyor.
Tahminimce..
Burgan temdit -> 14
MB bironceki toplantısı nda dahada arttırabilirsiniz demişti.bence arttıracak.ama bir sorun var😃 enflasyon ve faizler yukarı gider.
burgan 13.75 verdi bende Oksijen hesaba geçtim.yalnız oran görünmüyo gecemi yazacaklar acaba
Özbekistan da büyük devalüasyon. 1 Özbek parası bu sabaha göre artık yarisi değerinde
Cevap vermiştim ama cevabım siliniyor.
Fakat ne hikmetse konu dışı olarak bana sorulan sorular veya yorumlar silinmiyor :)
1. Beni iyi takip edenler bilir ki ben Bitcoin'in uzun vade için iyi bir yatırım olduğunu söyledim. birkaç günlük için değil.
Aşağıdaki grafikteki kırmızı ile işaretli kısım için birbirimizi üzmeyelim :)
Yakında kaldığı yerden yükselişine devam eder merak etmeyin.
2. Ben 3.80'den dolar alanlarla dalga geçmedim. Bende hiçkimsede olmayan devre yakıcı veri programı var deyip de gidip 3.80'den dolar aldıktan sonra buralarda ülke batsın dolar çıksın diye yalan haberler yayan sefillerle dalga geçtim. Trade işini beceremeyip iki lafından biri küfür olan cümlelerle ahkam kesen zavallılarla dalga geçtim. Bir işi beceremiyorsan ahkam kesmeyeceksin.
https://i.hizliresim.com/gWNOdb.jpg
o kadar boş yazı var ablamınkiler siliniyorsa ayıp olur. bir ara crash diye yazılar yazılıyordu. hiçbiri silinmedi ablam grafikle yazıyor.
Seçime giderken faizler düşürülür.ama kur nerde olur onlarda bilemez.seneye olma ihtimali 0 değil.yalniz Enflasyon çok yuksek.bknz ÜFE 17....
ICBC Hoş geldin 14.30 - Normal : 14.00
Garanti : Normal 13.30
Halkbank Normal : 13.00
Bugün alınmıştır. Bilgilerinize arkadaşlar
Güncel oranlar temdit
Odeabank :14
İcbc :14
Burgan:14
Osmanlı Menkulde Denizbank ÖST leri var mevduat eşiti %15.19 a denk geliyor. iyi kazank 37 ve 44 gün vadeli
Eurobond lar var %5,50 yıllık USD faizli faizden hiç vergi kesilmiyor 6 ayda bir kupon ödemeli Faizi alıp yesen 6 ayda bir anaparan durur deger yitirmez. TL de faizi yesen paran pul olur 5 yıla kalmaz.
Eurobondları bu başlığın geçmiş versiyonlarında pek çok kez yazdık. Faizden (mevduat gibi) otomatik stopaj kesilmemesi, vergisiz olduğu anlamına gelmiyor. Bireysel beyanla, istisna tutarının üzerindeki faiz geliri ve sermaye gelirlerinin vergisini ödemekle yükümlüsünüz.
Bu mevduat garantileri kişi bazında mı yoksa hesap bazında mı, örneğin 200k mevduat için, iki ayrı bankaya bölüp yatirsam riske girermiyim yinede
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayır. ikisi ayrı ayrı sigortalı olur.
https://i.hizliresim.com/aG4QqQ.png
rodeo TL 14.10, usd 4.05 temdit.
VB Günlük %12,50 250K
Vb 500k+ %14.15 33 gun Yesilkoy Ozel Bankacilik
Sent from my iPhone using Tapatalk