satış işi iptal değinde direk tabana bağla serefli spok.bu hergün inceden düşme hiç senin gibi boş civata bi hisseye göre değil..
Printable View
satış işi iptal değinde direk tabana bağla serefli spok.bu hergün inceden düşme hiç senin gibi boş civata bi hisseye göre değil..
DENİZBNK; 5,66 TL.-1,22. Dolar yukarı gittiğinde, borsa aşağı olur bunun adı keriz silkelemedir.Ağa, ata bakarsa at at olur, ağa bakmazsa at mal olur.:rules:
DENİZBNK; 5,66 TL. - 1,22. UCUZDUR VARDIR İLLETİ,PAHALIDIR VARDIR HİKMETİ.
DAMPİNG:rules:
bir bot olmaz bu hisseden
borsada sabırlı olmayı öğrenememişseniz her zaman kaybetmeye mahkumsuznuzdur. yazdıklarımı geriden beri okursanız ne kadar sabırlı olduğumu görürsünüz. gapla açılıp %13 yapan bir hisse herşeyi yapar.. sabır diyoruzda bende 15 yıldır daha yeni öğrendim. :) YTD.
DENİZBNK 5,75 TL. %1,59.Çığ gibi yuvarlanmaya hazır kuvvetin ,önüne dikilip cesaret taslamanın bir faydası olmaz.Ama siz cesaretinizi ispatlamak için kendinizi ortaya atarsanız sizi kuzu gibi yerler.DENİZBNK hissesine ve piyasa satış geleceğini ben ,köşe yazarları ekonomistler ve ekonomi programı yapan tüm radya ,tv dergiler bağıra bağıra haber verdileri ,ilk başa '' ben '' yazdım bende okuduklarımı ve görüşlerimi sizinle burada paylaştım.Falan filan Bankanın hazinden sorumlu GMY'si olsak yada falan filan aracı kurumun GM 'si olsak burda yazsak hemen uygulamaya koyarsınız değil mi?Tabi ki de bir insanın Titri önemli ama onlarla ve bizlerin bilgi ve haber açısından beslendiğimiz kaynak aynı hatırlatırım.:cool:Ben burda kiarkadaşlara destek olmak için yazdım bir tahtada tahta yapıcısı yada spekülatör değilim..Bu elinizde tuttuğunuz DENİZBNK hissesinin 5/1 bende.:cool:Danışan dağ aşmış, danışmayan düz ovada yolu şaşmış.:cool:
DENİZBNK 5,79 TL % 2,47. Yön yukarı arkadaşlar....Birde tay,ikide yay,üçte hamur,dörtte demir,beşte at dokuza kadar bin,onda sat....:cool:
snmpa da sa senin gibi biri vardı. o da baya yüksek lot bende diyordu. e sende o zaman 6 milyon var öylemi? 6 milyon tl lik portföyü olan burda zaman geçiriyor ve bunu yazıyorsa bence tımarhaneden yazıyordur. çünkü ancak kafayı para ile iyice bozmuş biri buraya bunları yazar. kusura bakma akılma ilk geleni yazdım.
Bak arkadaşım, senin burada diğer arkadaşlar ile olan yazışmalarını da gördüm ,sürekli karşındakini gözü para hırsı bürümüş ve sürekli birilerini kandırmak için bir şeyler yapıyor psikolojisi ile yazılar yazıyorsun yazık !.Yazdıklarına bakıyorum sürekli bir hesaplaşma var. Ödenmiş sermayesi 3,316,100,000 olan ve halka açıklık oran %0,15 olan bir şirketin dolaşımda ki senet sayısı kaç olur sen önce bunun bir hesabını yapmayı öğren sonra sağa sola boru boru konuşursun.Benim aklım fikrim senin gibi sürekli para değil.Birilerinide burada küçük düşürmek için elinden gelini yapıyorsun ama sürekli duvara tosluyorsun.Meyhanede yazılan,cehennemde okunur !. Hatırlatırım.:rules:
benim hakkımda söylediklerinizin hepsi yanlış bir, ikinciside yine tekrar ediyorum burda toplam lotun %20 si bende yani şu anki değeri 5 milyon 600 bin tl denk gelir ortalama olarak, diyen bir insanın psikolojisi normal olamaz. yani belki biraz abartmış olabilirim. özür dilerim. yani illaki psikopat biri falan olmanız gerekmez. belkide aşırı adrenalin yaşamaya ihtiyacı olan hayattan sıkılmış biri de olabilirsiniz.
ayrıca benim yazdıklarım hakkında bir tane tutarsız saldırgan küçümseyici yanlış bir tane iletimi gösterin de düzgün konuşmayı öğreneyim. bana söylediniz işte diyebilirsiniz. dediğim gibi abartmış olabilirim. ama anafikir olarak yanlış olduğunu düşünmüyorum. birde dediğiniz doğruysa bu kağıt için etkin bir spekülatör olabilirsiniz. bir operasyon yapında bizde sebeplenelim bari :)
kağıdın ne olduğunu ne yaptığını görüyorum zaten. ne dedim 6.50 den aşağısı intihar olur dedim. ne oldu 5.25 i gördü. intihar ettik. her intihar eden ölürmü ? ölmez. peki geriye mantıklı ne kalıyor? veya benim için mantıklı ne kalıyor? kağıdın şimdiye kadar hiç yapmadığını beklemek kalıyor. ama sizin yazdıklarınızıda okuyorum aklımda. yani merak ettmeyin. ayrıca teşekkür ederim :) YTD.
Vakti zamanın'da Şehrin birin de Şeyh'e gitmişler.Şeyh'im sen akşamlar
ı uçuyormuşsun.Seni havada uçarken görenler olmuş.Sen Allah'ın en şanslı kulusun.Ne güçlüsün.Ne şanslısın.Ne ayrıcalıklısın.Naıl uçuyorsun?Şeyh efendi gülümsemiş.Kafasını sallamış.Ben uçmuyorum.Hiç bir şeyh uçmaz.Ama ,şeyhleri mürüdleri uçurur.Şeyhlerin bazıları uçmadığını bile bile müridlerinin sözlerinden giderek hoşlanır.Önce o da uçtuğunu iddia etmeye başlar.En kötüsü, sonunda uçtuğunusanır.Böyle kimselere acırım.Uçtuğunu sanan bir süre sonra yere çakılır.Uçmak hayali de olsa yere çakılmak gerçektir.Allah bilir ama kul da sezer değil mi?:cool:
Haklısın. Benimki daha kolay ama bir o kadarda aldatıcı oldu. Allah uçanın değil uçuranların layığını versin dicemde. İşte bende uçmaktan öte af ve kendini feda etmek var. Hem kaderine ne diyebilirsin. Orhan Baba'nın Ağlarsın Bilsen şarkısını dinle.
Yanlız ben kağıt konusunda bilimsel olduğumu düşünüyorum. Ne dedim; hiç yapmadığını yapmasını beklicez. Bekleyelim ve görelim. Aslında ben kağıdın son gaplı döneminde girdim. Oraya kadar nasıl geldi incelemedim. Bu da benim düşünsel gapım olabilir. Yalnız bildiğim kadarıyla şu anki gidişi beni destekler nitelikte. Ben son zamanda ya hep ya hiç ilkesini düstur edindim. Mesela snmpa dan önce %90 alttaydım ve snmpa ya girip onu çıkarıp karada geçtim. Ama realize edemedikten sonra ne fayda. Şimdi yine aynı durumdayım. Sabrımı soğukkanlılığı mı düşün? Kaç kişi%80- 90 riske eder?
Aşağıdaki haber ile tavandayız. Tavanda 200.000 Lot alış bekliyor:
http://www.bloomberght.com/haberler/...nda-sonuclanir
Dzgyo da o isigi goremiyorum.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aplikasyon yüklü olduğu için düşer. Çevrimi çi olmasına gerek yok. Şirket haberleri bildirimi seçeneği işaretidir aplikasyonda. Ama banka bu bilgilendirmelerden masraf kesebilir :)
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aplikasyonda çevrimdışı fiyat uyarısı diye bir alarm yok. para gelirse var. yalnız herhalükarda çevrimiçi iken geliyor galiba. ben uyku sersemliğine wifi yi açtım. ha ama uygulamayı açmamıştım bak yine değişti iş. pekde anlayamaddım uyarı birden kayboldu. denız şu kadar oldu şu fiyattan gibi hızlı bir şekilde geçti gitti. veya face bildirimleriyle karıştırıp sildimmi bilmiyorum.
birde alarm günlük değilmi ayar ayrıntısı olarak kastetmiyorum. yani kurduğun gün için geçerli değilmi sadece? birde zaman ayarı da var onu kurmamıştım. yalnız tavanla uyanmak güzel sürpriz oluyor :) herneyse.. tavan hayırlı olsun Allah üstümüze çöktürmessin :) şu ana kadar iyi gitti. esas bundan sonrası önemli. birde arkadaş var 6 milyon dolarlık pardon tl lik adam. :) onun çözülmesi de önümüzde bir engel olur baya. :) 1.6 lık diğer kısmındamı hangisinde o da belli değil. o 1.6 milyon lotta diğer olmasına rağmen hiç değişmiyor mübarek. YTD.
ABD tahvilleri ne 3.5 kat talep gelmiş. Hiç iyi haber değil. Menderes zamanı aklıma geldi. 9tl olmuş dolar. Bizim kağıdın maşallah ı varda bu haber bunu bile golgeliyor. YTD.
Eşleşme kaçta görebılen var mı arkadaşlar.
Islem hacmi cogalmis asagi gelebilir
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorumlar gelsin arkadaşlar...
Farklı bir hareket yapması lazım dedk dünde bunu kanıtlar nitelikte idi. Bu gün yine eskiye dönme görüntüsü verdi. Süreç böyle sonuçlanırsa, speklerin şaklabanlığını beklemek tamda onların istediğini yapmak olur ve düşüşe oynar durur. Son dakika sürprizine kaldık.YTD
Saat başına 100 bin lot tahmin ettim aynende öyle oldu. Yani son dakika bile olayı değiştirir. Zaten sürpriz yapmazsa iş biter. Satış matış fayda etmez. YTD.
Demeye kalmadı. Allah layığını versin! Kapanışa kadar dünkü tavanında altına inmez inşallaH . YTD.
Alttan yazanlara acımadan mal veriyor ben 7altinda dinlenecek diyorum.
Ky bu kompedanlar la baş edemez.Sabirla bekliyorum
nasıl olduysa haber geldiği gün tavan yaptı ümitlenmiştim. ama bu adam veya adamların fiyat yükseltme derdi yok çünkü hem kağıdın toplam hacmi az hemde kağıdı dağıtıp uzun süre niye beklesinler. gerçi bu gün dağıldı gibi. o zamanda toplamak için düşüşe oynuyor. veya işte bir kaç spek toplayıp günlerce alta verip verip bir iki günde işi bitiriyorlar. yani herhalükarda kağıdı yükseltmek gibi bir dertleri olmadığını görüyorum.bu durumda da ky izlemekten başka göz göre göre kaybetmekten başka yapacak birşeyi kalmıyor. adamlar öyle düzen kurmuşki; ben işimi zaten bitirdim gerri geride bol keseden veriyorum sıkıysa satma bana görer hava hoş diyor-lar açıkçası YTd.
Unutmayalım ki bu hisse 2017 ilk altı ayında 3500 4000 araligindaydi....
Arkadaşım sen hala deniz bank foromunda yazıyormusun. Deniz 8.00 TL görsün satar çıkarım falan filan diyordun dün 8.10 TL gördü.Ben sana MARKA hissesini tavsiye ediyorum geri alım programı yakında başlayacak 5.00 TL olur aşağı yukarı. Son nefeste iman selameti...:cool:
Sen büyük borsacı olmak istiyorsan takasları takip et hangi aracı kurum yada banka en çok hangi hisseyi alıyorsa onları izle yeter .Parayı bulursun borsada para kazanmak okadar zor bir şey değil yeterki insan aç gözlü olmasın.Müezzin çeker soğuğu,imam yer tavuğu:cool:
Alım yapmayan alım yapsın bu fiyat birdaha çok zor bilginize diye yazan arkadaş; neye göre teknik veri mi? yoksa çok sağlam bir haber aldında borsa sitelerinde durumu tüyo olarak mı bildiriyorsun ?:kahkah: Sana da diyeceğim o ki kendinle büyükle alış veriş etme:cool:
Dostum msj dan pek bişey anlaşılmamış
1-ben hiç haber almadım tüyoda vermedim
2-büyükle alışveriş derken ben yerine göre 3-5 kademe yerine göre tek kademe yerine göre 10 kademe için al sat yaparım şansa yani:)
Deniz tavana giderken dzgyo da şansa al sat yaptık deniz ilgi alanıma girmiyor
3-hickimseye şu hisse ucuz bu hisse ucuz demem sen demişin diye yazdım
4-borsada dip yoktur dibin dibi vardır
Kalın sağlıcakla :)
Dolar boyna yükseliyor
Kaç dolardan satılacak koca banka 2 ay önce 2 dolar az geliyordu şimdi 1.5 Dolar çok
Neyse tekkeyi beklemeye devam
bu kağıtta trade yapıyorum diyenin elini öperim. öyleymiş gibi görünüyor hareketler ama pratikte nerdeyse imkansız. devre kesicide dahi 2-3 sn en var. ve o aradaa dahi sana bir şey bırakmaz çünkü kendi yazmıştır bile. şu kağıdın karakterine göre kesin satış haberi gelse bile farklı bir hareket yapacağını sanmıyorum.
demiştim hiç yapmadığı hareketi yapmasını beklemek kaldı diye. o da bir günlük tavan ve yine asansör düşüşlerle ky hoplattı. doğan yayıncılık gibi soluksuz % 100 gidermiki dedim di ama sanırım olmayacak.gördüğüm zaten ne olursa olsun genelde bir kağıt her zaman tek bir karaktere sahiptir ve hep onu uygular. yani satış dahi olsa bu kağıt ancak bildiğini okur.
takaslarda en iyi trendin başını ve sonunu görebilirsin. ortası nın ise ne yapacağı belli dersin ama hiç belli olmaz. dün alışta olan ilk 5 kurum bu gün 5 i de satışta olur. YTD.
Sn. Kornbluth hisseyle öngörünüz nedir.