Syn Turquaz sizin öngörünüz nedir?
Printable View
işbankası ve paşabahçe halka arzı
bu hisse için ana eylem planı dışında tali oyunlar elbette olacaktır. zamanlamayı ve hareketi bilenler için kazanç hep vardır. bizim gibi bilgisi az olan küçükyatırımcılar hep oyuna gelecektir.
tek bir son vardır: ölüm gibi denizl cam da paşabahçe halka arzı ile ölecektir. ara yollar var ise işbankası bilir.
işbankası her zaman ölü fiyatı ile işlem gördürmek isteyecektir.
sonuuç olarak şunu düşünün paşabahçe halka arz olduğunda bu hisse kaç tl fiyaat görür.
bu arada paşabahçe sanırım 5 yıldır halka arz olacak diye bekler yoksa 10 yıl mı oldu.
fakat belli olmaz bir bakmışsın seçimlerden sonra halka arz olur.
paşabahçenin denizlicamda payı varmıki..satmadımı onu..
yanlışmı hatırlıyorum
Hissenin tekniği hakkında
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
12.50 geçmeden ve üzerinde durmadan bi m..k olmaz..
Sn. inhibitor fiboyu taa 9 lardan çekerseniz daha net bir görüntü ortaya çıkıyor...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki iş bankasının ölü fiyat ile işlem gördürme amacı ne olabilir. Sadece merak ettiğim için soruyorum.
Son 2-3 yıla bakarsak bu iddianızın doğru olduğu kabul edilebilir. Acaba hisse fiyatının düşük seyretmesinin nedeni bu mu yoksa şirketin bu dönemde ciddi zarar yazması mı.
Bize hamallık yaptırdıkları aşikar. Tahtada hamal istediklerini de tahmin ediyorum. Bunun amacı insanları bıktırmak mı?
Pzts bilanço zarar deyip aşağı basmaya çalışacaklardır.Bu hareketleride kanımca son hamleleri olacak.Bilanço zararda olsa 9 milyondan 2.9 a düşmüş satışlar artmış.Bilanço okuyan anlayabilir ama ky nin iyi analiz etmesi gerekir.Teknik olarak çok sıkıştı.Haftaya sert hareketlere gebe.. Paşabahçe arz haberi burayı harlamaya yeter kimbilir..
ytd.
simdi gecen sene ye gore 62 hasılata yuzde 5 kazanc bu senen 82 hasılatatyuzde 21 su pazarlama gıderı nasıl oluyo o akdar cok yarısından fazlasını pasapahçe sattmış yanlı ş gormedıysem yuzde52 pazarlama gıderlerın de duusus yaparsalar genel borcda 33 mılyon dan 27 mılyon dusmus 6 mılyon dusus arsa degerı 30 mılyon gozukuyo son ceyerktekı gıbı ış yapsalar ılk ceyrek 5 yada 6 mılyon kar yazar iste ozaman bıseyler olur tabıkı tahmın ama nden olmasın tersıde olbılır zararda yazabılır
arsa degerı 30 mılyon gozukuyo 126000 donumse 240 gelyıo o bolgeye bakınca 500 yada 600 mılyon m2 sankı degerleme olsada faza etkısı olmaz gıbı gelıyo benım dusuncem ama nokta atısı degıl benımkı m2 daha fazla eder o bolgeyı bılen bırı varsa mesela 1000 derse o zaman ıs degısır cunku arsa yapar 126 mılyon kı ebıde makıne techızatı vs vs 160 170 gıbı yapar o da suankı pıyasa degerının yarısı gıbı me gelır
hıssenın gıtmesı ıcın fırmanın kara gecmesı yenı sıparısler aldıgın mesela avrupadan 6mılyon dolar sıparıs aldık orta dogudan 5 mılyon doalr sıparıs aldık sene ıcın 4 5 defa yanı demem okı fırmanın faalıyet karı yazması kar yok sa ne demıs atalarımız hazıra dag dayanmaz arsa degerlenmesıne ışımız kalırsa bı cacık olamz gıbım e gelıyo sahsı dusunöelerımı yazdım kafa sisirdıysem kusura bakmayın
Ne zararı şirket uzun zaman sonra kar açıkladı. Karın kaynağı faaliyet.
Grafiğe bakıldığında üçgenin iyice sıkıştığı ve en fazla 1 haftası kaldığı görülüyor.Bekleyip göreceğiz.
ytd.
300 işçi alımı yapılmış işler iyi olmasa kapasite artmasa niye alım yapılsın buralardan yapılan alım fırsat.
ytd.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fabrikaya yakın olan veya içeride çalışan yakını olan bilgi paylaşabilirmi.
Sen alırmısın şirketine iş olmadan adam.Komik olmayın.
Ne demek istediğimi anlamadan cevap vermişsin
Önce demek istediğimi anlamaya çalışında komiklik olmasın
Net yazda herkes anlasın[emoji3]
3 senedir kagittayım nereden sattıysam hep en attan aldırdı bana bilanço ilk defa düzeldi inşallah kağıtta fiyatlar bu olayı
SM-G360H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne yazayım gayet net.
Turkuaz seni hic gözüm tutmadi, patrona calisiyorsun, spek kardes sen uzulmeyi hakediyorsun, bir gun cok uzuleceksin, zipzip i unutmsyacaksin...
:kahkah::kahkah::kahkah:
çekirgeyi unutma.
Gül gül, son gulen iyi güler, ,,,,,,,, :)))))))))
gül'ü seven dikenine katlanır :)
Turkuaz sen de bu topigin gulusun herhalde
işlem hacmı dusuk kac gundur keremc forum yazdıydı teknık daralma var 10 gun ıcınde mı bır hafta mı yonunu bellı eder asagı yukarı dedı bu durumda pıyasalara satıs gelırse denızlıcam dayanmaz gıbıme gelıyo bi patlama olrda asagımı yukarı bılen varsa yazsın
Kap da haberin içeriği nedir?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SPK tarafından haftalık bültende yayınlanan açıklama ;
Denizli Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. (DENCM) pay piyasasında gerçekleştirilen piyasa dolandırıcılığı niteliğindeki işlemlerde sorumluluğu bulunan aşağıdaki tabloda yer alan şahıs hakkında 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)’nun 107/1 maddesi hükümleri kapsamında işlem yapılmak üzere, 6362 sayılı SPKn’nun 115’inci maddesi uyarınca Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına karar verilmiştir.. (Bknz. 3. İşlem Yasakları)
Suç Duyurusunda Bulunulan Şahıs MKK Sicil No
Suç Duyurusuna
Neden Olan Eylem
Eylemin Aykırılık Teşkil Ettiği Kanun Maddesi
Hamza ERDEM 41709494 DENCM pay piyasasında gerçekleştirilen işlemler. 6362 sayılı SPKn’nun 107/1 maddesi.
şimdi bu şahıs
a ne zaman bu suçu işlemiş
b elinde tutulan lot saysı nedir ve bu lotlar iki yıl hapis edilecek mi
c bu suçu kimlerle işlemiştir
sonuç:denizli camda neye etki edecektir işlemler duracakmıdır hisse aşağı mı gidecektir. yerine yeni bir şuç işleyecek şahıs getirilmiş midir
vs vs
ocak ve subat bıttı mart gırdık ınşallah son ceyrektekı gıbı bır performans yaparlarsa 35 mılyon yapmısdı her halde ılk ceyrek
kım tutar o zaman dencm dıye dusunuyom seslı dusunceler zarar degıl kar yazıyor o zaman kar demek sırket performansını artırır
yınede burası borsa bellı olmaz bu işler
bi de anlayamadım nokta zaten 2 4oo ooo lot işlem gormuyomu 3 4 senedır yok topluyolar sayııyolar dıye okuyorum yanlış okuymuoym herhalde tyhao ne kadar lotu var 600 000 000 mılyon herhalde 4500 20000 gıttı bı sene olmadı fark nedır aydınlatan olursa sevınırım
Birgün o mızrak çuvala sığmayacak,
g..ünüze girecek...
Syn Dost SABIR sadece Sabır
Tahtacı zor durumda yukarısıda aşağısıda tehlikeli Ben Sabırla aşağı vermesini bekliyorum.Son Gülen İyi Gülecek!
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Dencm can dir :)) Ebabil kuştur. Spekler kuşttur :))
Filmin sonu bakalim nasil bitecek. Gecen yil genel kurulda bir arkadas sirketin % 1 i bende demisti. Bir baska arkadas da sisecam dan niye borc aliyonuz bedelli yapin koyalim paralari diyordu.
Acikcasi genel kurul ilham verici de olmadi degil hani %1 - bedelli vs :))
Simdi gelelim su % 5 e...
Heyecanli olmaz mi ama ky nin biri % 5 e ulassa. % 5 suan yaklasik 12 TL baz alirsak. 3.600.000 TL. 1 adet 3 +1 Istanbul un bazi yerlerinde :))
Sakin spek kardes sakin :)) Bosa enerji harcama. Enerjini sakla, ilerde lazim olur. Simdi bir Nisan beklentisi de olustu dimi sanki bilanco iyi mi gelir felan. Dencm bu.. Kol gibi zarar gelse de sasirmam :)) Bilanco beklentim yaklasik 2 yil once bitmisti.
Enflasyon, faiz, opportunity cost :))
Tost ye tost :))
Not: Al - sat - tut tavsiyesi degildir.
Syn Captain %5 önemli mi?
galiba % 5 iniz varsa genel kurulu toplantiya cagirabiliyorsunuz.
Ama ne havasi olur :))
sekil semal icin guzel olur :)
Kader kismet...
Saygilar
Syn Captain yap bize bir önderlik gidelim.