Eğer sen geleceksen bende geleceğim genel kurula
Printable View
Eğer sen geleceksen bende geleceğim genel kurula
..........
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçenlerde boxer sıkıntım olduğunu fark ettim. Nereden alalım diye düşünürken Dagi'nin ve Er-os'un ürünlerinin iyi olduğunu konuştuk. Tanesi 59 liradan ben 8 tane, bir yakınım 10 tane don aldık. Benimkilerin 3'ü S beden, 5'i M beden. Bedenleri giyeceğin kıyafete göre seçmek lazım. Dar bir pantolonla S giyerken, eşofman veya şortla M giyilmeli.
Ama asıl mesele şu ki, özel zamanlar dışında tr'de kimse bir dona 60 lira vermez. Halkın çoğu zaten vermez. 5 liraya alıp giyiyor millet. Benim aldıklarım da bana 6-7 yıl gider. Şirketin durumunu bilmiyorum. Ürünleri kaliteli ama piyasaya uyum başka bir şey.
Ötekinden satıp buraya yüklendin daha bundan da hayır gelmez
Gitmemişsin toplantıya,Milyarder fabrikalar sahibi vizyoner koç’un bir kahvesini içseydin yatırımcı olarak.Gerçi kahvenin parasını da senden alırdı.Adamın üç tane halka açık şirketi var.üçünde de yatırımcı yok.Batık boyner bile tamamını sattı.Madem ilgili değilsin hisselerinle,yatırımcı umrunda değil kapat hisselerini borsaya.bu kadar vurdumduymazlık olmaz ki.Malın kıymetliyse alıcıdan bu kadar rahatsızsan gelme kardeşim o zaman borsaya.Allah’tan kızı var da çehresi değişti şirketin.Beyaz don fanile ile ticaret yapmaya devam edecekti urfalı abdi.
https://i.hizliresim.com/qAPWd5.jpg
8 temmuz 2019
saat 15,40.
Ucuz kalan kagitlar dan islem hacmi de yuksek fakat su an kagitta is yok gecmiste guzel yukselisler yapti kazandirdi 1.47_48 ustu direnc kirilirsa alim dusunulebilir yine 1.75-1.80 e kadar cikis gelebilir
sessizliğe devam :shh:
mayo bikini satışları da mı durgun :)
Paçalı don aldım iş yaparmı 🌚
Adamlar kar etmiş yaw. Kimse yazmamış. Milyonluk zarardan kâra geçmiş yahu.
Hala mı ses yok? :Sad:
DAGI haftalık görünüm...
https://resmim.net/f/6tFVn9.jpg
Bu seferde giyim topluyorsun daghl yi hallettin sıra giyime geldi. Kuluçka gibi yat aman üstüne soğumasın yumurtalar.
Hadi artık, çok bekletmedin mi? :)
Deh demeden giden at, bir yudum su veren evlat, birde dirlikli çıktı mı avrat, düğünü neyleyim, gir oyna çık oyna;
Deh deyince giderse at, yüzünü yere baktırır sa evlat, bir de dirliksiz çıktı mı avrat, ölüyü neyleyim gir ağla,çık ağla.
Selim tunçbilek istifa etmiş.İsabet olmuş.hiçbir katma değeri olmayan birisiydi.kendi adıma sevindim.bugün söylediğini ertesi gün yalanlayan bir kişilikti.şirket için çok iyi oldu.karamsar yapısıyla bunca sene çalışması bile başarı.bir daha gelme selim...
Selim tunçbilek tıkamıyor bu şirketin çıkışını bir tıkayan varsa oda o malum şahıs daghl 'yı halleti sıra giyime geldi. Giyimdende yüklü aldı kuluçkaya yatmış tavuk gibi yatar artık üstüne. 4-5 milyon lot alır birinin gelip kaldırmasını bekler. Onun bu saçma sapan yatırım fantezileri tıkıyor bu şirketi
Beni eskiler bilir,2012 yılında tam 1 milyon kaybettim hisse de.selimi sevmem,patronunu hiç sevmem.beceriksizler grubu.burdan ettiğim zararı fazlasıyla cemas ta çıkardım.burda az bi hissem var.tahtası alavere dalavere dolu.alım yapan arkadaş dürüst iyi niyetli biri.ama herseferinde kafasına patrondan mal yedi.tıpkı geçen sene bahmetin yediği gibi.bu hisse halka arzından beri tırt bi hisse.alanı yok satanı yok.o yüzden ahmet almış mehmet almış önemi yok.sahibi milyarder güya hisseleri çöp fiyatında.ızmdc batık koç çelik öyle.diğerleri ne durumda bilen yok.dışardan kimse bulaşmıyor.mahmutdan çekiniyorlar.mahmutun gücü tahtaya yetmiyorsa şirketini borsaya açmayacak haa açıyorsa hakkını verecek.bu şirket adam olmak istiyorsa ilk önce kurumsal olacak gerisi boş.
Kardeşim anlaşamıyoruz seninle borsada 435 şirketin hangisi kurumsal. Bırak gerçeği gerçeğe yakın bilanço açıklayan varmı. Hepsinin dagıtım ve yönetim giderleri şişirilmiş atiyorum 200 milyon ciro yapmış ama hiç kar etmemiş sence mantıklı mı bu ülkede insanlar üçkağıtçı devlet olarak ona göre tedbir alacaksın. Vergi dairesine sunulan 3 bilançoda zarar açıklayan şirketi en iyi ekonomi uzmanlarından oluşan heyetle denetleyeceksin. Varsa bir usulsüzlük gereğini yapacaksın. Eğer usulsüzlük yoksa 2 yıl süre verecek halen düzelmediyse borsadan atacak. Sadece borsadan atma ilede kalmayacak şirket kuruluşunu fes edeceksin. Vergi yüzsüzlerini gördük 1 milyonun üzerinde vergi borcu olan 8-9 bin sirket var. Yazık bu ülkeye ve vergisini doğru ödeyen vatandaşa
Diğer bir husus sen hep beni yanlış anlıyorsun. Bu ülkedeki hiç bir şirkette kurumsallık yok onun için sirketlerden bir sey beklme. Benim kizdığım 4 milyon hisse al gelip birinin kaldırmasını bekleme bu kaldıracak veya yatırım yapacak adamlar bu kadar salak degil son bir ayda bir iki aracı kurumdan mal toplandığını görmüyormuda gelip alacak yukarı götürüp malı kafasına yiyecek. Her zaman .....ahmet çıkmaz o bir efsaneydi yukardan al aşağıdan sat. Zarar etmek için yaratılmış adam. Ben her zaman şunu diyorum alıyorsan gereğini yapacaksın yapmıyorsan az alacak kağıdı tıkamayacaksın hangi kurumum topladığı görülmüyordu. Bu kadar mı salak bu yatırımcılar
göz ucu ile izliyorum baya baya iyi gidiyor hayırdır diye araştırıyorum sebep ben bulamadım spek ne yapmak istiyor bana da anlatacak kimse varmı acaba ?
Haklısın kasırga,benim demek istediğim dagi de dagi holding de senelerce yatırımcısına bir şey vermedi.bedelli artırımlar saçma sapan hisselerin el değiştirmesi vs.İnsan 8 sene de şirkete birşey kazandırmaz mı? vizyon yok gelecek beklentisi yok.Yönetimin değişmesi bi sinerji olacaktır.
bedelli oranı ve rüçhan hakkı nedir bilen varmı
yine yanlış yere yazıdım derime yazcaktım
Daghl den buraya kaçtım burayada geldin. O kadar lotu ne yapacan şimdi? : Ben sana söyleyim ne yapacağını fiyatı buraya kadar çıkardın buralarda bırakırsın buralardan 1,30 kadar süzülür sende gelip birinin kaldırmasını veya patrondan şirketini satmasını beklersin, adam güzel para kazanıyor her ne kadar bilançoya yansımasada neden satacak şirketini onuda anlamış değilim eleştiri hep bu yönde çünkü, bakıp göreceğiz ben bu filmi 2012 bu yana izliyorum.
Birde bu citi'ye takıldım yabancı neden aldı acaba, sanki bana Ferrari görünümlü Hacı Murat gibi geliyor ama burda da sanki aynı koku alıyorum.
30.000 hissem var.artırmayada niyetim yok.çünkü oyuncusuda yönetimi de beceriksiz.yabancı alışı sahte gibi.Holding de de aldı sonra geri verdi.
Sanki iki sıfır eksik gibi bu hisse iki sıfırı kıramadı gitti.
Okacha sende para var gibi duruyor hemserim bence patron daghl 'yı satar. Şu Daghl 'yi satın alda borsa alemi bir patron görsün
Benim holde malım kalmadı,bence satmaz,hoş satarsa şirketin önü açılır.malum beceriksiz selo bi halt edemedi mevcut tebliğlerle.anca bedelli yaptı onda da patladı.patronda dehledi bunu.ilerde eros yapar mahmut şirketi.halka açılmak zor.satmak en kolayı.gerçi selim kalsaydı patrona satalım derdi,o derece vizyonsuz bir adamdı.
Okacha biz kimin kim olduğunu kimin nerelerde malı olduğunu bilecek kabiletteyiz eskiden balboa vardı rahmetli oda bilirdi.
1999 buyana borsada yatırım yaparım. Patron hangi aracı kurumları kullanıyor, hangi aracı kurumda kimlerin olabileceğini tahmin edecek öngürümüz ve tecrübemiz vardır. Biri kapa bildirim gönderdiğinde o gün hangi aracı kurum olabileceğini not alırım.
Yahu kasırga sana yalan borcum mu var?neyin gayretindesin,kripto selimsen açıkca söyle yada özelden yaz.iki çift lafım olacaktır sana.ismim mete tayfun yüksel.elimde holding yok diyorum,giyim var diyorum kıtmısın nesin.Paramın yüzde 50 si netholding de geri kalanı da isctr de.burdaki portföy benim için tuvalet kağıdı.çok matah bi hisseymiş gibi takasını bilsen ne bilmesen ne.patronu mahmut,ürettiği de don.al hayrını gör.ben bu heriflerden 2012 de kazık yedim.misli ile ile çıkardım başka hisse de.ister satsın ister nikah kıysın.umrumda olmaz.Izmdc de satacağız ayağına kaldırıyorlar.tabi alıcı gelirse çakarlar,batık şirketler patronu.
2012 den buyana bu hissedeki eleştirim hep aynı Selim felan değilim Selimin işi gücü yokta burada seninle mi uğraşacak adam şirketten ayrıldı gitti. Bende uzun zamandır bu hissedeyim bunu sende çok biliyorsun yeri geldi şirkete de eleştirilerim oldu fakat borsadaki hiç bir şirket patronu ve genel müdürü yatırımcı kazansın diye şirketlere ralli yaptırmıyor. Daginin defter değeri ortalama 2.50. Örneğin alıyor birileri hisseyi hisse 1,80 ne çıkıyor sonra orada bırakıyor. Hisse seansta 30-40 bin adetlerle geliyor 1.30 bandına yav kardeşim 3-4 milyon hisse alıyon saçma sapan işlem hacmiyle hisseyi saldırıyon aşağıya. 1.30 bandına gelen fiyattan birileri biraz topluyor önünde toplu bir tehdit olduğundan az bir karla bırakıyor hisseyi tekrar aşağıya. Çünkü önündeki toplu olan lot hep bir tehdit bu kısır döngüde 2012 den bu yana sürüp gidiyor. Sende oturmuş burda yok patron şunu yapmadı yok müdür bunu yapmadı deyip serzenişte bulunuyorsun. Biz ağlasakta zırlasakta yapmıyor patron napalım şimdi.
Sat çık,benim maliyet 1.20 idi.2.20 de verdim ellerine,daha da işim olmaz.yoksa kafayı yersin burda.
Bak hisselerin haline bugün, ne oldu malüm şahıs 1.70 kadar aldı. sonra almayı bıraktı hisseler 20-30 bin hacimle salar aşağıya artık yaptığı tek şey bu, biri beyefendiye gelip kaldırılacak beyefendi para kazanacak vay yavrum vay, şu adam bu zekayla borsadan para kazanıyor ya vay halimize