borsa bitti şimdi de din dersine mı başladın... Sende bu kuyruk acısı olduktan sonra daha çok vakit harcarsın elinde olmadığını iddaa ettiğin hisse ile...
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
borsa bitti şimdi de din dersine mı başladın... Sende bu kuyruk acısı olduktan sonra daha çok vakit harcarsın elinde olmadığını iddaa ettiğin hisse ile...
Sa kayyum atandı genel kurul icin
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıklamalar
Bir grup yatırımcı tarafından Şirketin genel kurul çağrısının yapılması ve genel kurul toplanması için kayyım atanması talepli davada, Şirketin 2015 ve 2016 dönemlerine ait genel kurul toplantılarını yapmak üzere TTK'nın 412. maddesi gereğince kayyım atanmıştır.
Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
Kayyum(İdareci, şirketi yönetmek üzere dışarıdan atanan kişi) atanmış. Hisseye nasıl yansır bilemem ama, yatırımcının mücadelesini tebrik ediyorum.:bravo::bravo::bravo:
yanlış algi yapılmasın, kayyım sadece genel kurul yapmak için atandı.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi gelisme
...Adapazarlı
Keşke bütün küçük yatırımcılar hakkını böyle arasa
haberi yazarsın ama altına kayyum: şirketin başına atanan kişi dersen algi oluşturulsun. bu kasıtlı yapılıyorsa özellikle hissesi olmayıp senede 2-3 kere buraya saçma yazılar yanlış yönlendiren kişi oluyorsa kasit ararım.. kayyım şirketin başına atanmadı sadece genel kurul için atandı.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dedikleriniz spk nın yazısında gk için kayyum atandığı belirtiliyor zaten. Kayyum kelimesinin tanımının da yazılmasında bir kasıt görmüyorum. Benzer bir endişe yazısı ky whatsapp grubunda da birisi tarafından yapıldı??? Siz oluşum grubunda yer alıyor muydunuz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elbette dostlar hisse yukarılara gitsin bende isterim bir tilki avcısı olarak fakat buradaki yorumlarda bu yorumu yazan dostumuz doğru olanı söylüyor. Kayyum genel olarak değil sadece genel kurulun yapılması için atandı. Diğer sitelerde durumu daha net anlatan dostlarında yorumlarını okuyun anlarsınız. Yukardaki dost kayyumun açılımını yazarak bu konuya uyarlamış belkide farkında olmadan hata yapmış. Asıl doğru olan dostlar yalnız kurtun yorumu.
Kayyum sadece genel kurul yapacak. Buda iyi bir gelişme elbette. Genel kurulda bşr çok şeyin sorgulanmasına fırsat olacaktır. Ama bu genel kurulda yatırımcılar neler elde edebilir ne kadar oy gücü çıkar bilemiyoruz.
Şuan oy kullanım hakkı olan 150 milyon hlsse clvarı. En son bahar tekstilin kontrolunde olupta mells Çakır ve başkalarına satılan bir kısım hissenin oy hakkı bloke edilmişse 130 milyon clvarında hissenin oy kullanma hakkı var.
yatırımcıda görünen miktar çok az, belirleyiciliği yok. Ana bazı arkadaşlar FON diye tanımladıkları hlsseler kime ait, elinde önemli miktar hlsse var varsa etkili bşr sonuç çıkabilir.
YY (yandaşlar olmalı?) peki bunFON olayı ile ne veya kimler kastediliyor?
TTK
MADDE 412– (1)
Pay sahiplerinin çağrı veya gündeme madde konulmasına ilişkin istemleri yönetim kurulu tarafından reddedildiği veya isteme yedi iş günü içinde olumlu cevap verilmediği takdirde, aynı pay sahiplerinin başvurusu üzerine, genel kurulun toplantıya çağrılmasına şirket merkezinin bulunduğu yerdeki asliye ticaret mahkemesi karar verebilir. Mahkeme toplantıya gerek görürse, gündemi düzenlemek ve Kanun hükümleri uyarınca çağrıyı yapmak üzere bir kayyım atar. Kararında, kayyımın, görevlerini ve toplantı için gerekli belgeleri hazırlamaya ilişkin yetkilerini gösterir. Zorunluluk olmadıkça mahkeme dosya üzerinde inceleme yaparak karar verir. Karar kesindir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mahkeme kararına kadar yeni yönetim yeni anlayış ve şirketteki bir kaç finansal rütüş ile beklenti oluşturan yüksek rüzgarlar estirildi. Ama bir süre daha rüzgarlar tekrar ters yöne estirilebilirler.
Danıştay kararı tahtacılara uzun bir zaman daha kazandırdı, Artık stratejii tekrar değiştirirler. Ciddi beklentiler oluşturacak icratlar zor. Tekrar bir süre daha herseyi hlsseleri en ucuza toplamaya kurabilirler belki.
Bundan sonra SPK danıştayın karar bozmada ileri sürdüğü her gerekçeyi tek tek çürütecek verileri be teknik bilgileri sunarak itiraz edip etmesi önemli. Davaya müdahil olanlarında danıştay gerekçelerini itirazda etkin sunumlar yapabilmesi önemli.
Bu dava tekrar yatırımcılar lehine çağrı flyatı nın faizinden hesaplanmasından önce, çağrı flyatını belirleme kriterleri ile olması gereken çağrı flyatı konusunda iyi etüt yapılmalı.
Çünkü çağrı flyatı belirtilmiş ike ilgili düzenlemede çağrı flyatı bir kaç kriter göz önüne alınarak ve bu kriterlerin en yüksek fiyat olanı ile belirleniyor diye belirtilmiş.
Bu kriterlerden biri ise şirket değerlendirme raporu göre hisse değeri esas alınmadı diye belirtilmiş. Ve halka açık Kervn ın diğer şirket ile birleştirilmeden önceki bilançosuna bakıldığında hisse defter değeri 1.45 civarında.
Tabi bu aşamada çağrı flyatını fazla irdelemek anlamsız. Şimdilik önemli olan mahkeme kararlarını yatırımcılar lehine dönüştürmek için Danıştay karar bozma gerekçelerini bir bir geçersiz kılacak net argümanların mahkemeye sunulabilmesindir.
Bu kervancılar çok alem...
Aynı işlemin RESMİ ayrılma hakkı 0.90 TL, aynı işlemin ÇAĞRI fiyatı 0,96 ... Bu iki fiyatta SPK onaylı...
yeni fiyat 1.45 olmuş... Bayılarak okuyorum sizleri...
Belgeli bilgili eşofmanlı frecell hocam bu rakamlar kargaşasını eski günlerdeki gibi yad etsek :) anaparası kaç TL, sizin donunu biçtiğiniz FAİZ li fiyat ne oldu!!!
Sizlere GK da oylatacağınız 2 madde sunmuştum.. Çağrı metninde bunlar yok ise o GK birilerinin ekmeğîne yağ sürmekten başka bi işe yaramaz!!! metin çıkınca göreceğiz...
Isin gucun fitne fesat...
Insan bir takdir eder... Ne cekemez adamsin arkadas sen de topla %5 tabi seninle hareket edecek varsa.. Daha gk ya gitmiyorsun birak gitmeyi vekalet bile veremiyorsun
Bizim dilekceyi gorsen... Tabi sen goremezsinde ama dedigim gibi Istanbul'da avukat arkadasin varsa sanmiyorum yaa bir baktir.
Ama yinede bir iki bilgi vereyim sana gundem maddelerini biz istedik mahkeme ve kayyim buna karar verecek...
Haaa cagri fiyatini az bucuk soylemisler aga babalarin... Gk ya da itiraz ediyorlar... Soyle gk dan kacislari yok eninde sonunda yapacaklar.
Ha birde doktorum ilaci olmayan kel doktorum...fesih davasini da incelemeni tavsiye ederim... Bilmiyorum memsanin mal varligi yeter mi ama yinede mevzuat oku cancagazim mevzuat oku..
Ve bizi takip etmeye devam et...daha ogrenecegin cok sey var... Basta insanlarin aci cektigi bir yerde yapilan mucadeleye saygi duymak gibi...ama ogreneceksin..
Hadi cancagazim seviyoruz seni hem de hepimiz.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen su ayrilma hakki ile cagri farkini anlamadin ya...pes sana vallahi pes... Oku be kardesim oku...
Nasil anlatacagiz sana cozemedik ki??? Cahil adama anlatsaydik anlardi da... Bir tek sen anlamadin...
Ya anlamadin ya da aga babalarin oyle istiyor...
Yazik sana be doktorum... Bu kadar ugrasiyorsun ama kaale alan yok seni...
Ne seni ne yorumlarini... Ilgi cekmek isteyen yaramaz cocuklar gibisin... Bizde uzulme diye ara ara cvp veriyoruz... Kusme diye :)))
Biz yargiya her zaman saygi duyduk cancagazim...
Idare mahkemesini takip et sonra danistay ust kurulu da gorulecek davayi da takip et...
Daha surec devam ediyor cancagazim... Mucadeleye devam... Herkesi kendine benzetme insanin fikri neyse zikri de o olurmus...
Bak bunlari da bilmiyorsun. Daha mahkemeler, dava sureci bitmedi cancagazim...
Bugün itibari ile fiyatı ne oldu :) :) :)
Zamanında hergün hesaplarken :) :) :) pardon gazlarken milleti !!!
Batan adam , mezarcı bunlar sizleri de anlamamışlardı!!! selam olsun ikinizede...
Yazımın son parağrafı acı ama gerçek öneriler!!!
Amacınız BİRLEŞMEYİ onaylatmak!!! Çağrı olucak diye de!!!
Olmayacağını bi an düşün!!! Şu anda kime hizmet ettirildiğini anlarsın!!! Sende o zeka olmadığını yıllardır okuduk!!!
Ahhh Doktorum ahhh bizden de selam olsun arkadaslara da...
Tabi siz memsa da ayrilma hakkini patronunuza hediye ettiginiz icin... Herkesi kendiniz gibi saniyorsunuz...
Bak diyorum biz azinligiz bir oku be kardesim... Ve cagri surecide daha tamamen bitmemistir yargi sureci devam etmektedir...
Biz de bu yargilamadaki haklarimizi kullandik kullanacagiz tamam cancagazim... Yoksa butun ky ye bizden selam olsun...
SANTRANÇ oynamayı ya öğren yada ya öğren :) :) :)
Hey doktorum hey birlesme 2013 de oldu cancagazim... Kacirdin galiba gk da da onaylanmis...
Ne yaziyorsun yine anlamadim ki... 4 yil oldu uzerinden kac gk gecti... Ne birlesmesi ne onaylamasi...
Valla komiksin cancagazim... Ah birazda birseyler bilsen....
BİRLEŞME işi çağrısız gerçekleşmiş olursa... Zaten o iş için ayrılma hakkı da ödenmişse...
Boşa kürek çekiliyor :) anlamazsın bu yazıyı...
KY elindeki tek KOZ!!! o işlemin GK da iptalidir!!! Anlamazsın yinede yazayım!!! Avukatına danış bu cümleyi...
Doktorum... Cancagazim... Biz santranci da oynariz... Mucadelemizi de yapariz...
Sen yeterki takip et... Bak daha neler oluyor...
Biz yapariz sen sadece yorum yazarsin...
Eeee ne demisler meyve veren agac taslanir...
Hadi cancagazim gorusuruz sen yaz ben toplu cvp veririm...
Isim var ugrasamam seninle hadi sen kendi parkina git...
sanayi ve ticaret bak bir dilekçe yaz... GK kararını iptal ettirmek istiyoruz... 3 aylık süre doldu!!! Bu işlemi nasıl yapabiliriz diye!!!
Sana gelecek cevabı söyleyeyim!!! GK kararı iptal davası ( süreç biteli yıllar oldu) ve yeni bir GK ile iptal olur olacaktır!!!
Belgeli bilgili eşofmanlı bilgeli frecell hocam , bu yazdıklarımı anlamazsın... İşine gelmez, birilerine hizmet ettiriliyorsun!!!
Doktorum cok biliyorsun ya hani nemsadaki ayrilma hakkin vardi hatta bilmem kac lotla katildigin ama sonra ona guvenip 2 milyona yakin daha lot aldigin... Sonra patronun lehine butlan ve yok hukmunde yaptirdiginiz...
Sen once dava acta su memsada aci ceken ky nin 3 milyon kadar parasini aldir... Sonra gel bize akil ver...
Sadece klavyede yazarsiniz icraat yok...
Hey Allahim ya... Doktorum biz seni biliriz... Hadi gorusuruz cancagazim...
Anlayan, anlamistir...
Hani bir laf vardir ya av ol ya avci diye baslayan bilirsin sen onu...
Ya av ol ya da avci doktor...
Neyse... Hadi uzmeyeyim seni... Ne yapacan sen de isini yapacaksin tabi
Gk maddelerine memsada itiraz edildi... Her sey patron lehine döndü simdi aynisini bize tavsiye etmen ayni oyunu buradada oynamak...
Ahhh doktor ne diyeyim sana... Yazik... Muhatap alinacak kisi degilsinde... Ne yapalim seviyoruz seni...
Bu yazını değiştirme!!!
Copy pase yaptım yukarda !!!
:)
Elma ile armutu karıştırma!!!
Sizinkisi DANIŞTAY kararı... Yerel mahkeme ne derse paşa paşa DANIŞTAY ın dediği olacaktır be cancağızım!!!
AT gözlüğümü takıyosun!!! Çıkart onu!!! Birde dünyaya öyle bak!!!
Benim yazdıklarımı yıllardır anlamadın... Şimdi mi anlıyacan!!! Kapasite meselesi!!!
Yaaaa Doktor Allah'ini seviyorsan. Sen ilk mahkemenin direnme diye bir seyini duymadin mi???
Temyizi biz kazandigimiz icin ilk mahkeme direnebilir... Direnirse kurula gider...
Direnmezse spk direnir yine kurula gider...
Yok bunlarin hic biri direnmezse mudahiller direnir yine kurula gider ve karar degisebilir...
Ya bir oku ya kac kere forumlarda yazildi. Hadi bilmiyorsan takip et...
Hala benim MEMSA da ne davası açtığımı bilmezsin ama şurada millete yanlış bilgi verirsin!!!
Memsa KAP sayfalarını iki tıkla , sonra gel ÖZÜR DİLE!!!
Doktorum dogru soyluyorsun bi kadar adam ne burada ne memsa topiginde seni anlamiyoruz. Bir tek sen dogruyu biliyorsun bu kadar adam yanlis...
Ya yine guldurdun beni
Sn Frecell
Bir konuyu netleştirmek gerek
Elinde yönetimde bir iki akrabası bulunan halka açık bir şirketin %10 veya 20 hissesini bulundura bir kişi herhangi bir şekilde sonradan halka açık şirketin çoğunluk hisseleri ele geçirdiğinde çağrıda sorumlu oluyor mu olmuyor mu?
yönetim koşulları ne olursa olsun tahsisli sermaye artışıyla halka açık şirkette hissede çoğunluğu ele geçiren çağrıdan sorumlu mudur?
(Zaten daha önce birlikte hareket edenlerle ZT sadece %20 hisse gücüyle var, kardeşini eşini bu oy gücüyle yönetimde tutmuş olabilir ama diğer %80 in istediği zaman yönetimi gücü vardı. Yanı yönetim hakimiyeti ZT de değildi . Ama tahsisli sermaye artırımıyla direk-dolaylı %90 lık ortaklıkla tek hakim ortak oldu. Ve yönetimi istediği gibi belirleme gücüne ulaşmış ve daha önceki %80 lık oy gücünü elinde bulunduran yatırımcılarında yönetimi belirleme gücü ortadan kalkmıştır. Bu kervanın durumyla ilgili düzenleme ne diyor?
Grupta bu konuda net bilgisi olan arkadaşlar var mı? Yoksa bu noktaları SPK dan sorgulayıp netleştirmek gerek?
Burada algılarımızla oynamaya çalışanlara selam. Ben de onların algılarıyla oynadım. Yönlendirmelerinden baya yararlandım. Ne mi yaptım? Yaptırmak istediklerinin tersini.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar azinlik olarak gk karari aldirmistik. Sirket buna itiraz etmis gk yapmak istememisti. Mahkeme bunlarin itirazin red etmistir. Gk surecimiz devam etmektedir. Eger ki ky olarak gk hepimiz gider ve kendi lehimize olacak olan maddeleri kendi lehimize oylarsak emin olun basarabiliriz...
2015-2016 yillarina ait yk uyeleri basta ss ve digerlerini ibra etmeyelim. Denetci isteyerek gecmis donemlerde yapilan butun islemleri inceletelim...
Eger birlik beraberlik icinde olursak yk nda cogunlugu bile ele gecirebiliriz. Cok calisiyoruz hisse sayimiz her gecen gun artiyor...
Spk ya dilekce gondermeye devam ediyoruz...
4 yilin hesabini hukuki olarak soralim...
Gk da su ana kadar sirket tarafindan olumlu hic bir adim atilmamis. Alinan gk kararina bile itiraz edilmistir. Mahkeme lehimize karar vermistir. Su ana kadar Gk masraflarini bile karsilamaya yanasmamislardir. Bu mahkeme surecinden sonra yine olumlu yaklasmazlarsa...
Biz grup olarak kendi aramizda para toplayip bu gk yi toplayacagiz. Bu is artik onur meselesine donusmustur....