Umarım cevabını zamanı gelince alırsın...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Umarım cevabını zamanı gelince alırsın...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne diyorsun kardeş sifreli sifreli oyun mu oynuoz anlasilan diyecek bir seyin yok.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahkeme iflas vermiş biri der inanmam ,diğeri der durun bekleyin , başkası Müjdat çözer... Müjdat çözmek isteseydi şimdiye kadar zaten çözülürdü ne bankalara ödeme yaptı ne yeniden yapılandırdı m.altı bir yerde işini devam ettiriyormuş daha ne olsun. Açık arttırmaya adamını sokar alır fabrikasını olur biter fakat şunuda kaçırmasın hani hep yazılıyorya "Müjdat bunu düşünemedi" ya başkası alırsa ki inşallah buna yar olmaz zaten sanayi için iyi bir yerde bırakacaklarını sanmam arazi çok büyük meblağda yüklü olursa belki müjdata kalır nede olsa bankalardan ve bizden dolandırdığı çokça parası var bedavaya alır borçta kalmadı daha ne olsun şeffaf anlayışla yeni pazarlara yol alır... Diğerini tekrar borsaya sokup fiyat yükseltip güven tazelemeye de gidebilir tabi bundan sonra ona inanan bulabilirse..
Bizim hissemiz Genyh, jeneratör değil. İkisini eşleştirip hisselerimiz battı algısını yaymayın. Jeneratör batsın hiç önemli değil Genyh jeneratörden ibaret değil Müjdat istese Genyh ı sokar. Biz ne yaparsak yapalım müjdatın masasında onlarca tilki planı vardır. Fakat ayinesi iştir kişinin, bundan sonra bankalardan kaynak bulamaz, mal alacak iş yapacak tüccarda bulamaz görüşündeyim. İşleri eskisi gibi yürümeyecek. VMAN nedir elektrikli motor üreticisimi. Elektrikli araca merak var gibi
2018 kasıma kadar istinaf ve temyiz süreçleriyle iflas yaptırımı ötelenebilirse jeneratör genyh bünyesinden kurtulduğunda bilançollara yansıyan kötü durum kaybolabilir. Genyh bünyesinde faaliyete geçirilecek başka şirketle kanımca hisseler için bir umut doğabilir.Yatırım tavsiyesi değildir.
foruma girerken hiç dikkat ettnizmi bilmiyorum.
her hisse senedinin yanında izlenme sayısı denen bi rakam var.
saat 18 de, sizinki, 107 990 dı, saat 24 te 108 150 oldu. bu rakam gün içi foruma giren ip adreslerini sayıyo.her ip sayıyı 1 artırabilir. ( bizzat denedim 50 kere girdim , çıktım sayaç artmadı, sayaç alttaki, ziyaretçi sayısına paralel artıyo) ne kadar boş işle uğraşıyosun diye soracaklarada şunu derim. her şey ayrıntıda gizli...
bu rakam yarın gece 24 te kaç olursa, o rakamı 2 ye bölün ve an itibarı genyh hissedarı sayısını bulun. ( internet kullanan bütün hissedarlar mecburen burayı ziyaret ediyo, çünkü google da bi burası, bi maynet, birde borsagundem çıkıyo)
aradaki farkı neden 2 ye bölüyoruz, çünkü insanlar işte ayrı, evde ayrı bilgisayardan yada cepten giriyolar, iki farklı ip oluyo her kişinin)
benim tahminim 108 650 civarı ve 250 adet pırıl pırıl genyatırım hissedarı...
Allah her patrona, böyle sorgulamayan, kasaptaki ete soğan doğramayan, ne etliye ne sütlüye karışan, ortaklar nasip etsin.....
resmi yazı hala yok spk sitesine gelmemiş mahkeme kararı resmi olarak belirsiz hala
http://www.spk.gov.tr/SiteApps/Sirke...umAciklamalari
hala resmi olarak bildirmemiş spk ya
fabrika hala çalışıyor diyo telefonla aramış arkadaşım hatta borsaya girmek için başvuru bile yapılmış spk ya
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Bide ben ulasabilsem su fabrikaya. Telefonla arıyorum açan yok. Email attım dönüş yapan yok. İşin açıkçası milleti oyalama taktiği gibi. Daha önce bir arkadasta yazmıştı. Aramış konuşmuş fabrika çalışıyor kota girmek için basvurmuslar falan falan. Bu şirket biseyi becerebilirmi. Bana çok inandırıcı gelmiyor. Umarım dediğiniz gibi olur.
Neffos C5 Max cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=meteak;1132986]fabrika hala çalışıyor diyo telefonla aramış arkadaşım hatta borsaya girmek için başvuru bile yapılmış spk ya
1 yıl önce genpower holding kottan atılınca da arayan herkese 1-2 ay içinde borsaya döneceğiz yazdık uğraşıyoruz vs. Denmişti hatta spk sayfasındaki açıklamasında da yazmıştı borsaya dönme çabamız var diye. sonuç ortada alt tarafı faaliyete geçtik diyecekti. Umut iyidir bende arıyorum keşke olsa ama bunlar gerçeği bildikleri halde bizimle dalga geçmeye devam ediyorlar...
Aynen bende tamda bundan bahsediyorum. Umarım onların dediği gibi olur tekrar kota girer fabrikaları calisirda emegini yatırmış insanların parasını geri alması nasip olur
Muhakkak Murat Doğan bey. Paylasimlariniz tespitleriniz var ve insanlara bilgi de veriyorsunuz. Eğer ki göstermiş veya paylaşmış oldugunuz bilgilere ilave biseyler varsa buradan paylasirsaniz herkesin bilgisi olur.
sayın yatırımcı Genpower jeneratör gerekçeli olarak iflas etti geçmiş sayfalarda bunu paylaştım benim ilave edecek bir durumum yok ben hayali konuşmam belgeyle konuşurum belgede iflası yönünde temyiz edilmesi gereki bunu senin yapacağını düşünmüyorum mahkeme evrakını iyi oku kim temyiz edebilirmiş sonu ne olabilir 358. 000.000 milyona yakın şirketin pasifleri üstüne Genyh borcu müjdata 150 milyon ben pek umudum yok ancak yinede temyiz edebiliriz gerekli başvuru harçlarını bulursak iyi geceler YTD
Bugün Adliyeye uğradım iflasın gerekçeli kararı yazılmış tebligatlar en kısa zamanda postaya verilecekmiş. Geçmiş olsun .. Resmen iflas etmiş oldu... Temyiz şart karar sizin, Temyiz için bana ulaşa bilirsiniz; Sizlerinde yardımıyla bir dilekçe hazırlatıp Batı Adliyesine veriyim... İyi Günler herkese..
Murat DOĞAN
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
şu an için iflas eden bir şirket yok her hangi bir karar da yok resmi olarak yok
resmi olarak spk ya yazı yazılmadan mahkeme sonucu belli olmaz
gazeteler yazması lazımdı şu ana kadar gerçekten iflas etseydi gazetelerde boy boy iflas etti haberi olurdu bence
SAYIN DENİZ ben uyak bilgilerimi ve adresimi yurt dışına taşısam cumadan önce mahkeme oraya tepligat yapmadan işlemleri yine yapabilir mi... Ne biliyim ABD NASA ' ya mektup yazıyım gönüllü marsa adam gidecekse ben giderim diyim ? orayada tebligat yapamazlar bu durumda ne olur şöyle geniş bilgileriniz ile beni bir aydınlatsanız...
Gerekçesi Gerekçeli Kararda açıklanmak üzere, tarafların yüzüne karşı karara çıkan bir hukuk dosyasında, gerekçeli karar yazılmış ancak taraflara tebliğ edilmemiş ise, tebliğ edilmediği için kesinleşmeden bekleyen karar -eğer taraflar da herhangi bir talepte bulunmazsa- bu şekilde sonsuza kadar bekler mi, bunun bir süresi var mıdır, tebliğ talep edilmediği için kararın bir süre sonra kendi kendine kesinleşmesi gibi "olağanüstü" bir durum söz konusu mudur?
yani, tebliğe çıkarılmak için bekleyen hazır durumdaki Gerekçeli Kararın bir bekleme süresi var mıdır? sayın deniz uzmanlık alanız diye size sormak istiyorum...ytd
Sn.Murat Doğan Müjdat Uslu'nun kendi şirketi için istinaf yoluna başvurmayacağına emin misiniz.Ytd.
Arkadaşlar diyelim ki tüm hukuki girişimler sonuçsuz kaldı ve genpower jeneratörün iflası kesinleşti.Sonuçta iflas eden genyh olmayacak ve biz genynin hissedariyiz. Iflas masasına kaydedilen ve tutarı 380 milyonu bulan borçlardan daha fazla aktif değer çıkar mı.Genyh hissesi kottan atılmadan önce ttk ya göre bilanço hazırlanacaktı. Konu hakkında bilgisi olan var mı. Bu bilançoda aktif değer ne kadardı. Eger tasfiye sonucunda bir bakiye kalırsa bu şirket hissedarlarina dağıtılır vejeneratör genyh iştiraki olduğundan genyh buradan gelir bile elde edebilir. Son bilanço değerleri ile ilgili bilgisi olan varsa patlaşabilir mi.
müjdat patron 1 yıl erteleme istemiş 1 yıl sonra nasıl ödeyecekti acaba bu borçları şirket iflas etmeseydi bu da ilginç
yine iflas eden bir şirket tüm mal varlığı hacizli olur ve icra yoluyla tüm mal varlığı satılır açık artırma ile bu süreç baya bir sürer bazen 1 yıl bazen 5 10 seneyi bulabiliyor yani uzun bir süreç olacak geriye de genel de bir şey kalmaz
Bugün tahtanız açık olsaydı genyh kaç kuruşu görürdü bir tahmin alabilirmiyim... Yani bisk kapatmamış olsaydı ve iflas onaylandığı an hisse ne olurdu ?
Genyatırım sayesinde, kuvvetler ayrılığı ilkesine, 4. güç eklenmiş, onu tartışıyosunuz galiba.
yasama, yürütme, yargı ve SPK....
yargı kararını verir, itiraz makamını ve süresini kararda belirtir, davaya katılanlara postalar, tebligatı alan süresi içinde itiraz etmezse , karar kesinleşir ve OLAY BİTER.....
bugün yazılan karar, cuma postaya verilir, çarşamba , perşembe elinize geçer, 10 gün haftasonuna denk gelir ve pazartesi günü son gününüz olur.....ticaret mahkemesinde çıkan karar sayısı az olduğu ve 3 hakim olduğu için kararlar hızlı yazılır. zaten azami karar yazma süresi 1 ayla sınırlı.
Sonuc olarak artık bişey beklemeyelim mı oluyor bu. İflas açıklanır genyh batar gnpwr da buna bağlı olarak batar sahibi de kına yakıp purosunu mu tutturur. (Artık zevkten mı dertten mı onu bilemem) 4 yıldır oyun oynandı ve bitirdiler vay beee. Bide biri var di genyh ten yüzde onluk hisse almıştı. Niye aldı ki acaba. Aaa bak biri topluyor deyip ky mı çektiler. O ara Mallarını son bir nefesle vermek istediler ama çakacak ky mı bulamadılar. Baktılar olmadi ulan ztn borç batagindayiz baslarim holdingine de lotuna da . Borclardan kurtulayım da holdinglerin a.q.mi dedi (iç sesler) bilemiyorum artık. Bunları çözmek çok zor. İki hisse de yaptıkları çok normal hareketler ve kararlar değil. Bekleyip göreceğiz diycem ama hiç içimden gelmiyor ki. Kapatsınlar da bari bı gün uzuluruz iki gün uzuluruz. Böyle her gün ızdırap çekmekten iyidir. Heee uslu kardeş duyda hallet şu işi be. Kimler vardı ve hala var bu borsa da. üçkağıtçı dolandırıcı spekülatör. Ama seni çözemedim be uslu kardeş. Nesin belli et artık kendini. Yoksa şöyle böyle diyecekler sana haberin olsun
Hikaye budur. Nerden nereye çik sen. Emek ver uğraş sonra gözün doymasin daha da çok kazanmak için yapilirmi be. Parayı kazandın kazanırsın da kalifiye kaliteli güvenilir saygıdeğer kişi şirket firma olamazsın be kardeşim. Burası Türkiye demi. Doğru soyluyosun.
26.10.2014
SAHTE FATURA İLE İSO 500'E GİRDİ
Borsa Gündem Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılık dosyasından çarpıcı detaylara devam edip bugün halka arz oyunu…
6.000 YAKIN KAYBOLAN JENERATÖR:*
Genpower, KIRCI GRUP ve EVOİ arasında gerçekleştirilen para transferleri ve sahte faturalar hakkında başlatılan savcılık soruşturması…
Genpower Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Uslu ile Kırcı Jeneratör’ün sahipleri:*
KİRKOR MERT İSRAİLYAN, YILMAZ ERGÜN DURSUN, ŞİRKETİN SAHİBİ KENAN ONAK HAKKINDA NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK VE RESMİ EVRAKTA SAHTECİLİK SUÇLAMASIYLA SORUŞTURMA BAŞLATILIYOR.*
Büyük bir kısmı kamu bankaları olmak üzere sahte faturalarla alınan leasing kredileri sonrası; Genpower Jeneratör, İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500 listesinde yer alıyor.*
Hem de rekor kırıyor; Şirket 242 sıra birden yükselerek ilk 100 arasına giriyor; 2012 listesinde 242.000.000 TL ciroyla 337’nci sırada yer alan firma; 2013 listesinde cirosunu 818.000.000 TL’ye çıkararak 95’inci sıraya yükseliyor. Bu olağanüstü sıçramanın nedeni ise sahte faturalarla şişirilen ciro olarak gösteriliyor.*
Kamu bankalarının kaybolan jeneratörlerin peşine düşmesiyle; Genpower’ın en büyük distribütörü Kırcı Grubu’nun geçen Şubat ayında 650.000.000 TL borçla iflas erteletme başvurusu yaptığı biliniyor. *Genpower’ın İSO 500 listesinde tırmanışa geçtiği dönemde Kırcı’dan alacaklı LEASİNG ŞİRKETLERİ 6.000 yakın kayıp jeneratör nedeniyle savcılığa suç duyurusu yapıyor.*
Genpower’ın sahibi Müjdat Uslu’nun yanı sıra Kırcı Jeneratörün sahipleri hakkında da yurt dışına çıkış yasağı bulunuyor.*
Diğer taraftan Genpower’ın İSO 500’de sıçrama yapmasını sağlayan rakamsal çelişkiler de dikkat çekici. Genpower 2013 yılında 818.260.000 TL satış ve 9.301.000 Dolar da ihracat gösteriyor. Türkiye jeneratör pazarının toplam büyüklüğü ihracat hariç 300 Milyon Dolar düzeyindedir.*
Bu da yaklaşık 650 Milyon TL büyüklüğe karşılık geliyor. Genpower’ın ihracatı ise fazla değil * * * * * * * *9 Milyon Doları biraz geçiyor. Pazarda diğer birçok önemli oyuncunun bulunduğu hesaba katılırsa sahte faturalarla satıldığı öne sürülen ve leasing şirketlerinden alınan paraların ciroya nasıl yansıdığı ortaya çıkıyor;*
Diğer taraftan üretici firmalardan alınmış gibi gösterilen ayrıca ithal edildiği öne sürülen jeneratörlerin de alınmadığı leasing şirketlerinin yaptıkları tespitlerde ortaya çıkıyor. Bu arada, BEYMEN’den bir yıl içerisinde yapılan 12 Milyon Lira alış veriş ve bir kamu bankasına bağlı leasing şirketinin genel müdürü krediyi verdikten bir ay sonra görevinden ayrılması soruşturulması gereken konuların başında yer alıyor. *
2013 YILI BAŞINDA OPERASYON BAŞLIYOR;
Kirkor Mert İsrailyan ve Yılmaz Ergün Dursun 2013 Ocak ayında isimlerini değiştiriyor.*
Sahte faturalarla cirosu şişirilen ve leasing şirketlerinden MİLYAR LİRAYA yakın kredi temin eden Genpower ve Kırcı Grup halka arz için hazırlıklara 2013 yılı başında başlıyor. *
Kırcı Grup ile Genpower Jeneratör arasındaki sahte fatura trafiğinden habersizdir. *
LEASİNG ŞİRKETLERİ haberimiz üzerine harekete geçmiş ancak yaptıkları baskınlarda satılmış gibi gösterilen jeneratörlerin ortada olmadığını belirlemişlerdi.*
SAHTE FATURAYLA ŞİRKETİN CİROSU ŞİŞİRİLİYOR OLMAYAN STOKLARLA ŞİRKETE FAHİŞ BİR DEĞER BİÇİLİYOR.*
KAMU BANKALARI YANİ TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKININ OLDUĞU KURUMLAR 600 MİLYONA YAKIN BORÇLU KONUMA GETİRİLDİKTEN SONRA YATIRIMCILARIN CEBİNDEKİ PARAYA GÖZ DİKİLİYOR.*
TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dursun Ali Alp ve Mehmet Nureddin Çevik Devreye giriyor; Prof.Dr. Ali Alp ile Nureddin Çevik;*
Kervansaray, Ataç İnşaat gibi birçok şirket birlikte; Prof.Dr. Dursun Ali Alp’e 50.000 Lira huzur hakkı ödüyor; Genpower Jeneratör yönetim kurulu üyeliğine getiriliyor ve %1 oranında ortak oluyor.*
2013’de, Gediz İplik, Ataç İnşaat alınıp, Genpower ile birleştirilip halka arz yapılacak; Ataç İnşaat Müjdat Uslu’dan 4 Milyon Lira istiyor ve para ödemiyor satış iptal oluyor; SPK’dan Metin Yüksel yönettiği Latek Holding’e rotayı çeviriyor. Sermayesi 85 Milyon Lira olan Latek Holding yaklaşık 53 Milyon Liraya satın alınıyor ‘birleşme yol haritası’ açıklanıyor.*
Akis Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş.’nin hazırladığı rapor yaklaşık %2,66 artırılacak sermayenin 3,1 Milyar TL değiştirme %24,8 hesaplandığında; Latek Holdingin piyasa değerinin 46.550.000 Lira olduğu ve Latek Holdingle birleşme sonrası esas piyasa değeri 127.500.000 lira baz alınıyor ve şirkete yaklaşık 3 Milyar Lira değer biçiyor.*
Çevikler ve Prof.Dr. Dursun Ali Alp ilişkisi KPMG Akis’in yapdığı biliniyor. *
Latek Holdingin 85 milyon lira tutarında ödenmiş sermayesinin birleşme nedeniyle 1.133.472.667 lira artırılarak 1.218.472.667 TL çıkarılacağı ve artırılan tutarı temsil eden payların Genpower'ın mevcut pay sahiplerine bedelsiz olarak verileceğini beyan ediliyor; Bu açıklamaya göre; 1.218.472 yeni hisse ortaya çıkacak, Kervansaray Yatırım Holdingde de benzer bir birleşme yapılmış yaklaşık 580 milyon yeni hisse ortaya çıkmış ortaklarda bu hisseleri borsada satmaya başlamıştı.*
Mehmed Nureddin Çevik, yine halka açık şirket olan ve Gözaltı Pazarında işlem gören Genpower’ın %6,9’una 7,5 Milyon Lira karşılığında ortak olduğunu açıkladı.
Müjdat Uslu, bağımsız denetim şirketine 3 Milyar Lira değer biçtirdiği 1,2 Milyar Lira değerden halka açmak istediği 120 Milyon Lira sermayeli Genpower Jeneratörün %6,9 oranında hissesini 7,5 Milyon Liraya Mehmed Nureddin Çevik’e 7,5 Milyon Liraya satarak şirketin gerçek değerini belirlemiş oldu.*
Enver Çevik’e 110 Milyon Lira değer biçilerek hisse satışı yapılırken yatırımcılara 1,3 Milyar Lira gibi oldukça yüksek bir değerden hisse satışı yapılmak istendi.*
Genpower; Müjdat Uslu’ya satıldı; Mustafa Yılmaz Yatırım Ortaklığı satın alınarak 29 Nisan 2013 tarihinde İCG Yatırım Holding; Enver Çevik’e satıldı. Enver Çevik; Genpower’ın patronu Müjdat Uslu’ya sattı.*
Gediz İplik 4 Milyon Lira ödeyemeyen Müjdat Uslu, Gözaltı Pazarındaki İCG Yatırım Holding hisseleri 7 Milyon Liraya alır almaz şirketi 11 Milyon Lira çıkardı;*
Müjdat Uslu, Çevikler, TOBB üniversitesi öğretim üyesi ve SPK’lı Prof.Dr. Dursun Ali Alp tüm planları hazırlıyor ayrıca; Işıklar Holding, Kervansaray Yatırım Holding, Genpower Jeneratör, Ataç İnşaat’a da danışmanı olan Prof. Dr. Dursun Ali Alp; Prof.Dr.*
Ali Alp eski SPK çalışanıdır.*
Enver Çevik ve Müjdat Uslu ile bağlantılı; İCG yatırım holdingi satarak 5 defa borç ötelemesi yaparak parasını alamayan Enver Çevik dir.*
Gen Yatırım Holdinge ortak olduğunu bunun kamuoyundan gizlendiğini BORSA İSTANBUL ortaya çıkarmış; 1.250.000 hissesi Enver Çevik’in Müjdat Uslu’ya sattığı İCG Yatırım Holding & Gen Yatırım Holdinge çevrilmiş ve Genpower Jeneratörün yaklaşık 120 milyon liraya hisseleri nominal değerden bu şirkete satılmıştı.*
Şirketin hisselerinin değeri 1,5 Liradan 40 Lira seviyesine kadar yükselmişti, son fiyatı 20 Liranın altına gerileyen hisseler; Gözaltı Pazarında işlem görüp; Enver Çevik, Müjdat Uslu’dan yaklaşık 8 Milyon Lira alacağı için o dönem değerle 50 Milyon Liralık hisse rehin aldı. Müjdat Uslu, İCG Yatırım Holdingi alır almaz halka açık şirketin kasasındaki 11 Milyon Lirayı kendi şirketine aktarmıştı. **
Genpower sahte faturalarla şirketin cirosunu yükselttiği dönemde Prof.Dr. Dursun Ali Alp ve Nureddin Çevik şirketin ortağı konumundaydı. Şirketin %6,9 oranında hissesini elinde bulundururken aynı zamanda şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp %1 ortağıdır.*
Genpower Enerji hisseleri rehinlidir. Genpower Enerji, Latek Holdingi Müjdat Uslu’ya satan Levent Erdoğan parasını tahsil edemediği gibi yapılan işlemlerden dolayı şirketi zarara uğrattığı gerekçesiyle 64 Milyon Lira para cezası ve Metin Yüksel; SPK suç duyurusunda bulundu;*
Müjdat Uslu, 64 Milyon Lirayı ödemesi için Levent Erdoğan’a dava açtı; Müjdat Uslu, bugüne kadar satın aldığı hiçbir şirket için bir kuruş para ödemesi yapmadı. Borcunu isteyenlere Enver Çevik’ten satın aldığı ve ismini Gen Yatırım Holding olarak değiştirdiği şirketin hisselerini rehin veriyor; Levent Erdoğan’a verdiği, Genpower Enerji hisseleri kritik önem taşıyor.*
Levent Erdoğan ve diğer ortaklar izin vermediği sürece Genpower; Gen Yatırım Holdinge satılamaz ya da birleşme yapamaz...*
Canim sıkıldıkça okuyorum. Hafizamiz tazelensin
şirketin ve müdahillerden Murat Doğanın tabiki istinaf hakkı mevcut.Ancak şirketin kendi istinaf başvurusu olmadan her hangi bir sonuç ortaya çıkmazki.Müdahil Murat DOĞAN istinaf başvurusu tabiki yapsın ama şirket iflası kabullenmişse,istinafa diğer itirazın nasıl bir sonucu olurki.
Eğer sahiden bir sonuç isteniyorsa;hisselerde büyük ortak gözüken Mesut Kemal bey önderliğinde ve Murat BEY VE VARSA DİĞER HİSSE SAHİPLERİ,aklı başında ve mantıklı sonuç alıcı bir şekilde Şirket yönetim kurulu veya şirket te karar vericiler ile görüşüp ortak bir çalışma içinde olmalılar.Gerisi boş ve sonucu olmayan söylemler olarak kalacaktır.ytd
Sagol balmu kardes.
Yuh, fislenmis sahtekar bankalara, leasing sirketlerine 600 milyon gecirmis. Dolandirmadigi kalmamis. Bizimkiler de acilsin, tavan tavan gitsin hayalinde hikayesini yaziyor.