1,40 demiyorum.1,45 den aşağısı yok artık.Gents ilk hedefin 2,40 ileri.Ytd
Printable View
1,40 demiyorum.1,45 den aşağısı yok artık.Gents ilk hedefin 2,40 ileri.Ytd
Ulan yedi sülalesine selam gönderdiğim zübük patron yine mi hisse sattınnnnn
Bunlar kadar ahlaksızı görülmemiştir.ulan yükselt öyle sat adi adamlar.spk denen lüzumsuz kurum mal gibi seyrediyor.
Borsa borsa olalı ...kervansarayda sayıganlar...memsada faik. Gentaşda bu zübük patron gibisini görmedi....1 yıldır gariban yatırımcının parasını faizsiz işletdi üstelik zarar ettirdi.
Patrooonnn! Bugün satmadın mi daha? Sat sat nereye kadar?
Patron pişman mi oldun satmadığına hepsini. 40tan da sat bari işlem görsün ordanda.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aa1b7611d3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8092ba86e1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9f94e07670.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazıklar olsun ya.adamlar 1.60 dan satmadıklarını buralardan satıyor.bunlar kadar ahlaksızı görülmemiştir.
garantinin aptalca ve iğrenç işlemleri deva mediyor. dün 1.2 milyon satmıştı. bugün şu ana kadar 760 bin almış. 144te 612 145te 553 bin lot var. eğer kendisi koymadıysa ve niyeti toplamaksa alması gerekir. aptallığa ve iğrençliğe lüzum yok.
Sn Jigger çok teşekkürler. Gün içinde ara ara atabilirseniz çok memnun oluruz.
genpaz dallaması yine satıyor..
Önceki gün sattığını dün aldı.dün aldığını bugün satmış garanti.psikopat bunlar.yatırımcı düşmanı adi karakterler bunlar sülalece.
26.10.2017 - 26.10.2017 tarihleri arasında GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile
ilgili olarak 1,44 - 1,44 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 197.356 adet satış işlemi Tarafımca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki
paylarımız/oy haklarımız 26.10.2017 tarihi itibariyle %8,18 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
GENPAZ ORMAN ÜRÜNLERİ TİC VE PAZ A Ş
Dediğimiz bu adamlar hisse satıyor bu fiyatlardan.istese 1.60 da satarlardı.sorunlu adamlar bunlar.yatırımcısının düsmanı reziller.
6 sene evvel 1.60 ları görmüş en yüksek .bir arkadaş yazmıstı.o günden beri sürünüyor.bu adamların borsayla hisseyle işi yok.bence borsadan cıkarılmalılar.borsada insanlar ve şirketler kar elde etmek ve ucuz sermayeye ulaşmak icin bulunurlar.kar elde ettiklerinde yatırımcısıyla paylasırlar.bunlar ne yapıyor.banka faizine göre bile yatırımcı zararda.temettü yüzde 4.yatırimcıyı soyma derdindeler.şirketine ortak istemiyorsan topla hisselerini defol git borsadan.bunu yapmıyorsan hisseni en azından endeksle aynı oranda yükselt.bunlarda ahlak sorunu var ahlak.
Ben de anlamakta zorluk çekiyorum..kurumsal firmalar tüm dünyada kendi hisselerini 10 p/b 30 f/k değerlerinde işlem görse de almakta ısrar ederken, bu şirketi yönetenler defter değerinin altında 8 f/k lardan işlem gören ve 2017 yılının iyi geçtiğini kendileri söylerken niye bu fiyatlardan kendi hisselerini satarlar..akıl tutulması değildir de nedir bu?!?..tesadüfen büyüdüklerini düşünüyorlar herhalde:)..ytdeğildir
Arkadaşlar selam. Bu satışları ben şöyle yorumluyorum. Farklı yorumu olanlar kendi düşüncelerini paylaşırsa istifade etmiş oluruz. Bu adamlar çok uyanık. Şirketin işleri iyi diye biliyoruz ki burdayız. Bunlar bunu bizden daha iyi biliyor. Ben Niyazi beyle(Yatırımcı ilişkileri sorumlusu) görüştüğümde Genpaz ın yeni fabrika kurduğunu ve bunun için gerekli olan finans ihtiyacından dolayı satış yaptığını söyledi. Eğer genpaz fiyatı arttırıp satış yapsa, karı artarsa karının yarısını gentaşla yani bizimle paylaşması gerekir. Ama burdan düşük fiyattan satış yaparsa ki sattıklarını zaten kendileri alıyor. Kendileri topladığı için hissenin fiyatı yükselirse(temennimiz) kazandıklarının tamamı kendilerine kalacak.Genpaz da bilançoda gentaş a kambur olmaya devam edecek. Bu durumda satış yapmaları onlar için karlı.Bilemiyorum benim yorumum böyle...Esen kalınız.
Burdan şöyle bir sonuca gidiyorum.Hisse fiyatından beklentileri iyi olmalı ki hisseyi bu şekilde kendileri toplama yoluna gidiyorlar.Tabii bu aynı zamanda temenni olarakta yorumlanabilir. Çoğumuz buraya zor şartlarda arttırdığımız birikimlerimizi yatırıyoruz. Bakış açımda yanlışlık gören arkadaşlar yazarsa fikirlerini değerlendirip. Yatırım mantığımızı tekrar gözden geçirebiliriz. Hayırlı kazançlar.
Genpaz elindeki hisselerin tamamını satarsa uzun vadede şirket için daha iyi olur.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın thugz2gether hangi açılardan iyi olur. Yazsanız..
Gentaş , genpaz dan 10m civarı alacaklı , bu miktar tahsil edilebilir hisse satış sonrası , gentaş in kasaya nakit girmiş olur , hisse satış karından dolayı yine olumlu yansır. Ayrıca yatırımcıların kafasının üzerinde her an satışta bekleyen 11 milyon mal ortadan kalkar.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık 1.4 dan aşağısı yok dedirttiler.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi ya 11milyon lot x 1.45=16 milyon tl
11milyon alacak
5 milyon tl versin gentaş
. iktir olsun gitsin genpaz
ama iş öyle değil klasik içini boşaltma ve kar transferi.
.bne olunca malesef ky para kazanmasın. yiyerek catlayarak geberin.
aksam akşam
ironi = inori
Yine bir hazırlık var işlem hacmi artmış.
Derinlik paylaşır mısınız.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine yatırımcılarına kazığı sokmak içindir o hazırlık.