ben haberi 10 gün önce burada paylaştığımda bu yönetime inanmadığımı söyledim.ama kamuoyu ısıtılmaya başladı...olur,olmaz bilemem ama başkada çıkış yolu yok gibi....izleyip göreceğiz...........
Printable View
ben haberi 10 gün önce burada paylaştığımda bu yönetime inanmadığımı söyledim.ama kamuoyu ısıtılmaya başladı...olur,olmaz bilemem ama başkada çıkış yolu yok gibi....izleyip göreceğiz...........
A.Ort..... T.Lot .............Alış Lot......... Alış Ort. ......Satış Lot..... Satış Ort.
2,25....... 14.039.706.... 9.259.800..... 2,25......... 4.779.906 .....2,25
verdim 2.30 dan düşerse gine alacağım...ytd...
Pasta paylaşabilecek varmı?
fener koç başkan olabilirle,
tspor bu sıcak haberle,
gs-bjkaş liğ çekişmesi ile
spor hisseleri ısınmaya başladı...........
Kademe varmı arkadaşlar ?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gidecegini dusunmeyenler satarsa daha hizli koşarız
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
El Cezire televizyonu, Katar Emiri Ailesine ait bir holding'in #TSPOR'un yüzde 50'sine 250 milyon Dolar teklif edeceğini duyurmuş.
Ancak şöyle bir gerçek var: Ana sözleşmede % 51 asla devredilemez diyor. Kalan % 49'da borsada. Netice: ALAMAZ İYİ DÜŞÜNÜN ALMADAN ARKADAŞLAR.
A.Ort....... T.Lot............. Alış Lot............. Alış Ort...... Satış Lot .........Satış Ort.
2,28....... 19.207.935 ....12.913.978 .......2,28........... 6.293.957 .......2,27
Bu asılsız haberi yayanlar çok büyük cezalar alacak...
bir deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkaramadı misali oluyor.
Şirketin halka açıklık oranı % 49. % 50' yi sattıklarında ellerinde bir şey kalmıyor. Taraftarın bu işe karşı çıkacağını zannetmiyorum, klubün sahibi kim olursa olsun onlar sadece sportif başarı bekliyor,
bu satışı şu anda ki konjuktüre göre yapmaları biraz zor 1- trabzon halkı bu olaya mili olarak bakar.2- siyaseten getiri götürü hesabı yapılaırsa biraz zor görünüyor.
Bu tip kulüplerin satışı için tüzüğün incelenmesi lazım ancak yüzde 50 üzerindeki satış işi şu an için 3 büyükler için mümkün değil trabzonspor için de muhtemelen öyledir.
Uygun koşullar oluşturulur mu, taraftar buna ne reaksiyon verir merak konusu, ben trabzon'un değil de yakın zamanda başakşehir'in satılacağını düşünüyorum.
A.Ort..... T.Lot........... Alış Lot........... Alış Ort........ Satış Lot..... Satış Ort.
2,30...... 22.140.557.... 14.942.454... 2,30 ..............7.198.103... 2,29
Taraftar bu olaya karşı çıkmaz ama yönetime güven yok
Adamlar devre kesmeden neredeyse tavana kitleyecekler, 900 bin lot var tavana, hayırlısı Yatırım tavsiyesi değildir.
A.Ort... T.Lot............ Alış Lot.......... Alış Ort.......... Satış Lot......... Satış Ort.
2,32..... 25.907.891... 17.490.003.... 2,33.............. 8.417.888....... 2,32
ben şöyle geçerken para kazandıysam o kağıt ya çok gitmiştir yada dibe vurmuştur
Simdi baktim sermaye 100.000.000 adamlar alsa 1 .000.000.000 sermaye olacak!61 lot sembolik aldim bakalim
200 günlükte dağıldı
haber gittikçe ciddi ye alınıyor.
Tavana kadar 1.700.000 lot var..
Bir hisse en ufak sıçramasın, hurraaaa herkes burada :) B. Sinek misali:)
şükür bende kazandım çıktım daha fazla riske girmek istemiyorum. haber doğrulansın varsın biz 4 tl de alalım önemli değil
Sirketi arayin asparagas ise sikinti olur
bu hissede alacağım vardı bu gün eşitledim....kalanlara bol ve bereketli kazançlar.....inşallah tspor kazanır....yatırımcı kazanır...bu başkana benim hiç güvenim kalmadı.....ama satmaktan başkada çözümü yok gibi....
Haber dogru olsa idi ya da dogru oldugunu sanalim onumuzdeki hafta tavani acmazdi:)Sampiyon olmus gibi olur takim:)
Tekrar soyluyorum haber teyide muhtac kimse atlamasin iddia oynamak gibi degil
Bende tavana kitleyip satıcı beklemeden hisseden emin olamıyorum.
Arkadaşlar ben aradım öyle bir durum yok diyorlar.şu anlık.
Bugüne kadar kim ceza aldı ki
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
siz ne açıklaması istiyorsunuz ki haberde zaten teklif yapacaklar diyor yaptılar alıyoruz demiyor ki ...beklenti götürüyor kağıdı..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şimdi bu hareket bedelli için Müşteri toplamak amacıyla yapıldıysa edeceğim küfürleri yazıyorum ki sinirden unutmayayım
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.43 oldu niyet bozuk