Kimse kalmamış demek ki herşey güzel olacak???
Printable View
Kimse kalmamış demek ki herşey güzel olacak???
borsa %3 artı yaptığında %1 artıyı zor yapıyor borsa %1.5 düşünce rahatcana %3 düşüyor
buralar da sabitledi gibi cemaş patronu gel gel operasyonuna geçti bizimkinde o da yok ama çok uzatacağını sanmam yakında operasyon bizimkinde de başlar
Sn Carbon operasyon derken? Düşürme mi? Yoksa yükseliş operasyonu mu?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yükseliş ten bahsediyor
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. drsenolgs ben sadece yorum yapıyorum al sat tavsiyesi değildir.. takip ettiğim hisseler genelde spekülatif hareket yapan tehlikeli hisselerdir tehlike derken 1e 8 kat yükselip ve düşen hisse anlamında bunlardan biri de FLAP'tır şu anda bana göre dip seviyede.. Cemaş ta dip seviyesinde 10gün sallandı ve brüt cezası bitmeden hareketlendi fakat ne yapar belli değil tamamen Rulet masası bu tip hisselerde %20-%35 i yakalayanlar için Allah bereket versin derim ben yakaladım darısı Flap'a İnşallah...
Uyanıklık ne için be....UP
bu senedin tavanıda yoktur tabanıda
kap a düşen haberi okuyun anlarsınız
İmzalı Görüntüle Bildirimler Finansal Tablolar Hak Kullanımları
Gönderim Tarihi
30.05.2018 09:15:15
Bildirim Tipi
DKB
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel)
A+ A-
Özet Bilgi
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan açıklama düzeltme mi?
Hayır
İlgili Şirketler
FLAP
Açıklamalar
Flap Kongre Toplantı Hizmetleri Otomotiv ve Turizm A.Ş. ile ilgili olarak Ahmet Can Teoman tarafından Kuruluşumuza gönderilen açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
yani ?
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse eski günlerini özlemiş gibi aşağıya devam
İnşallah buraları dip olur.
hergün aynı hareketi yaparak -%3-4 kapanış yapıyor..
bugünde taban var hissini verdi bu kadar çok alıcı olursa böyle olur heryerden veriyorlar millete
kim satıyor gören var mı
bedelsiz yazısı onayı gelecek ondan baskı olabilir. ytd
Bolinger iyice daraldı
Heran keskin bir hareket olabilir gibi?
Hocam meraba bedelsiz yazısını neden böyle fiyatlasın öğrenmek için soruyorum?
henüz net değilim. ancak bu satanları elbet alttan alan var. aldıkları her lot bedelsizden sonra oran olarak pay oranlarını artıracak. hepsini ky satmıyor ya. bu düşüş ya batışın ya da doğuşun işaretidir. oransal olarak yönetimde söz sahibi olmak istiyor olabilirler. daha önceki yazıya istinaden. yine de ytd.
Bedelsiz onayi bu haftada gelmedi bültende
1,20 lerden çıkmış bir hisseyi ortaklar acımasızca satıyorlar herkes 27 lerden düştü diyor kimse 1.20 lerden çıktı demiyor
evet aslı 1 tl
ama söyle düşünün
1 tl ve aşağısınada alıcısı var
27 tl ye ve hatta (zaman ne gösterir bilinmez 27 tl üstünede ) alıcı var ve olacaktır
önemli husus ne zaman ve nerden aldığındır veya sattığındır
ben burada bu senedi alıp satanların yatırım amaçlı olarak alıp satmadığı , günlük veya kısa süreli vur-kaç düşüncsiyle hareket ettiğini düşünmekteyim, hal böyle olunca senet değeri 1 tl olmuş 27 tl olmuş önem arzetmiyor önem arzeden durum alım- satış arasında oluşan müspet veya menfi fark yani -kar veya zarar
sonuç çok dikkatli olmak gerek hızlı kazanç ve hızlı kayıp söz konusu
bu risk alınabiliyorsa ve öngörülebiliyorsa bol kazançlar
herkes aklına göre....
y.t.d.
:((( :((( ????
çuf çuf layalım. yetti artık.
Şirketimiz; 3 - 5 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleşecek, İSEDAK (İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi)''6.Yıllık Odak Noktaları Toplantısı'' Organizasyonunu yerine getirme görevini üstlenmiş.
Şirketimizin 2018 yılında gerçekleştireceği kongre, sempozyum ve diğer organizasyon işlerinin listesi 21.12.2017 Tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulmuş olup, daha sonraki tarihlerdeki yeni iş ilişkileri de KAP 'ta duyurulmuştur.
Bu açıklamalarda yer alan organizasyonlardan Mayıs 2018 döneminde tamamlananlar aşağıda gösterilmiştir:
Ulusal Epilepsi
Merkez Bankası Katar Mena Toplantısı
TİSK Çalışma Şurası
MR 2018
Algoloji Kursu
Hareket Bozukluklarında Tedavi (Parkinson)
II. MS-FTR Sempozyumu
Merkez Bankası Governers Club Meeting
TISK Teşvik Toplantısı
ILTS Kongresi
V. Nadir Görülen Nörogenetik Hast.
5.09 ve taban gördük
https://pbs.twimg.com/media/De64LjfXkAIbuIc.jpg:large
Aylık 1-11-2016 1.00 TL çıkış hareketi başlıyor, KY mal yok. Aylık MACD çıkış trend destekliyor.
Asla Yatırım Tavsiyesi değildir.
https://pbs.twimg.com/media/De64Nf7X4AAYXfh.jpg:large
Aylık 2 ve 3 ayda Çift Tepe 25.00-27.00 çıkış TREND bitiyor, KY mal almaya başlıyor. Aylık MACD zirvede başım döndü ben aşağıya ineceğim demekte, ama bizim KY yatırımcı çok cesur parası çok
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Tavanda 540.000 lot var. Az mı çok mu eskilerden bir yorum alalım.