Bu gün 3.95 ve üzeri bir kapanış iyi olur...
Printable View
kim temizliyor kademeleri
zaten bi endex eksi eksikti şimdi tam oldu hay şansımıza
Almak lazım evladiyelik bir miktar bakarsın biraz tepki verir
Ytd
önce 4 sonra 4.20 artık direnç oldu...yükseliş için önce onları aşmamız lazım...
Bimer'e "TTK da kar payı dağıtımında ayrıcalık tanıyan düzenleme yapma yetkisini kaldırılıp tüm payların en azından temettü konusunda eşit hale getirilmesini isteyen bir yasal düzenleme yapın" diye bir istekte bulundum.Bana esas sözleşmede değişiklik yapılması lazım diye cevap vermişler.Biliyoruz zaten onu,elimizden bir şey gelmediği için size yazıyoruz.Genel kurulda tüm KY birleşse %33,nasıl yapacak esas sözleşme değişikliğini?
Sen kanun koyucu olarak engel olsana soyguna!
Günlük grafiklerde bugün 7.kırmızı mumu da yaktı.
Adnan Polat , yaktırdığın mumlar inşallah bir gün sana döner.
dönüş emaresidir inşallah
Egeser biraz sabır gerektirecek sanırım..
Bu imtiyazlı hisse saçmalığını tamamen kaldırmaları lazım aslında, ama kimsenin umurunda değil. Esas sözleşmesine bakıyorum da nitelikli dolandırıcılık kıvamında, tam bir şark kurnazlığıyla yazılmış. O kadarı halka açık değil de, varsayalım açık olsa ve şirketin yüzde 99'unu alsan yönetimi ele geçiremiyorsun. Kar dağıtımında %8 A Grubu, %5 B Grubu, %8 Yönetim Kurulu derken karın yaklaşık yüzde 20'sini patron baştan cebe atıyor. Yani bunun F/K hesabını yaparken sonucu 5/4 ile çarpmak lazım. F/K 8 görünüyorsa küçük yatırımcı için 10'a tekabül ediyor.
Bu da bana ders olsun. Esas sözleşmesini okumadan bir daha hisse almamalıyım.
YTD
Kötü yanı kendisi %8 in tamamını alıyor,bize düşenin çok küçük bir bölümünü verip gerisini yedek akçeye ayırıyor (28 milyon)...oysa kendisi de hiç olmazsa o %8 in bize verilen yüzdesi kadarını alma hakkı olsa o zaman temettü tatminkar olurdu...
https://resmim.net/f/K3DPHl.png
Düşen kamayı oluşturmuş görünüyor. Bu görüntü yükselişe işaret eder ama tabi önce yarın 3.94 ün geçilmesi ve üzerinde kalıcılık görmek lazım..
Hayırlı uğurlu olsun F/K 5.96 ya da indi.
Evet endeks sert geri çekilme yaptı ama halen daha HEKTAŞ , UŞAK F/K 16-17 lerde, KUTPO 7,5 larda.
3.85 te dip çalışması yapıp tekrar 4 lü rakamlara geri döneceği senaryosu da suya düşmüş görünüyor.
15 dakikalık, saatlik, seanslık, günlük, haftalık ve de aylık tüm grafikler nahoş.
Ağustos ayından beri süren yaklaşık 8 aylık düşüş periyodu nedense bitmedi.
Kağıdın bütün sıkışmaları düşüşle neticeleniyor.
Haberimiz yok, Ege Seramik battı herhalde !!!
Battı ya da çok ******** bir patronu var...
4 asagı gelmezdi 3.95 asagıya gelmezdi noldu simdi tum borsa dusuyor der bazıları borsa cıkarken bu cıkıyordsu sanki degilmi neyse biliyorsunuz 3.40 da beklliyorum ne kaldı oraya .29 yıllık borsa tecrubesi bosa degilmis dimi bos laflara baksaydım 4.10 lardan elimde patlamıstı simdi :)
Neye göre hesapladıysam 2 TL yi?:hah: anlayın yani nasıl üzmüş beni...oysa bu gün ağustostan bu yana 1.43 TL, yani %28 düşüşe denk geliyor...yani luikang söylediği rakamlardan alabilecek galiba gidişle? Ben 3.70 in altını pek mümkün görmüyordum ama...dolar Euro coştu....
eee ne diceksin temennime:thumbdown: ya 29 yıldır borsoda olmasam yeni yetme borsacı acemi borsacı olsam 4.10 lardan elimde patlamıstı dimi eyy eyyy ben bildigimden sasmam tecrube derler buna arkadas :) 29 yılda kac savas kac ekonomik kriz kac borsa cokusu gordum hangi hissesin nasıl hareket edecegini ezberledik artık 29 yıldır .
endeks cokecek demedimmi 105 000 olucak demedimmi kac oldu 106500 ...herkes atıyosun derken egser 3.95 kıracak demedimmi kırdımı kırdı ..o veya bu sebep ben sonuca bakarım sonucta bildikmi bildik bakın 3.55 gordu . tecrube boyle birsey iste :) iyi seyirler
ha su var kapanıs 3.70 ustunden olursa grafik tamamlanmıs yukarı donus baslamıs demektir o zaman 3.40 beklemez yarın acılıstan alırım suriyede herhangib bir olumsuzluk olmazsa kısa surede 4 tl ustune yeniden cıkar . bakalım napıcak
doviz yukselince olumlu etkilenecek diyordun bak dovizler rekor kırdı ama hisse fiyatına etkisi 0 mıs oyle degilmi yani doviz fırladı ben dusmim demiyormus degilmi eyy eyy daha genc yasta oldugun belli ak ben 58 yasındayım 29 yıldır borsoda neler gordugumu bi hayal et .
Anlaşıldı,bu egserin speği varsa eğer tam bir psikopat...endeks yaralarını sararken bizimki "aman yükselmesin !" derdinde...
cok az birsey aldım ama bak yine asagıya gitti suriye sacmalıgı bi bitmedi gitti . egserde spek ne gezer bunun gibi bazı patron hisselerinde patronun bizzat kendisi bilgisayar basından islem yapmıyorsa bende birsey bilmiyorum . tabi alım satım bildirimi gondermeden . adamların 15 aracı kurumda hesabı var ..bircok hissede denk geldim .
adnan pc basında uyuyakaldı endeks 0.70 artıya gecti bu dunku kapanısında altında sabah endeks +0.20 yken 3.73 olan bu degilmiydi 3 kagıtcı adnan
adnana bak sabahtan beri 140500 alıs 140500 satıs islem yapmıs nasıl yukselsin hisse
Sabah 70 den aldigimj 70 den geri verdim endeks %1 yükselmiş dünün altında kalmaya 3.74 direnci üstünde kalmamaya niyetli niye çünkü 3.74 obo nun bitip yükselişe geçmesi demek ...düşmek için fırsat kolluyor gavat .
cıkarken sumuklu bocek duserken tavsan komisyona calıstık zararsız kurtulduk elinde olmayan hic acele etmesin bence 3.74 ustunecıkmadıkca obo yu bozamıcak o bakımdan 3.40 orayıda kırarsa 3 lira . bende artık ilk etapta 3.40 beklemeye aldım bundan bi halt olmaz baba ogul soyguncular
sanki yarın hareketli olacak gibi gibi eger endex bozmazsa tabi ytd
https://i.hizliresim.com/A1jA8B.png
layn grafik kapanışları gösterir yükselmesi için düşenini yukarı kesmesi lazım .
yatırım tavsiyesi değildir
Bunda iş yok söyledik bunlar kul hakkından dinden imandan anlamaz mubarek günde bile insanların ceplerini boşaltmaya çalışıyorlar halbuki Erzurumlu lar dindar mert insanlardır nadir baba oğul Polatlar sütü bozuk çıkmışlar
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Egser'de taban çalışması yerini yükselişe bırakabilir...çünkü Suriye konusundaki belirsizlikler azaldı,AB raporunda olumlu ifadeler varmış,dövizde düşüş borsada ve egser'de yükseliş bekliyorum bu hafta...kısa sürede önce 4 sonra 4.5 üzerine atmalıyız...moralimizin düzlüğe çıkması için.
hea baksana yuksele yuksele yoruldu zavallı borsa +0.60 bu hala kapanıs fiyatında psikopat ruh hastası adnan varken bundan bi halt olmaz
3.73-74 kıramıyor borsa cıkmasına ragmen demekki 3.40 buraya gelecek adnana sadaka yokmu su fakire sadaka veren
hadi kır artık 75 i yeteeer