eskiden bu endekslerde ne coşardın be
Printable View
eskiden bu endekslerde ne coşardın be
abiler ne oldu bist seans içi düzeltme mi yapıyor
demekki ne imiş vakıf yatırım da ky keklermiş. ytd
bu stres saçımdaki beyazların artış hızını körüklüyor. onlar nasıl dayanıyor biliyormusunuz. kasa her zaman kazanır. diyerek. ytd
Ek 14521... obo yaptı. keşke afyon da bist gibi çıksaydı da o da obo yapsaydı. ytd
offf of... 9,14 nere. biz bu adamları şikayet ettik diye bize ceza mı veriyorlar. elbet adalet yerini bulacak. ytd
ACAİBAMCA VE NEZMİN kardeşlerim sayfada beraber kaldık herkez gitmiş.Bunu iyiyemi kötüyemi yorsak aCEP.
yeter ya. ahmet kaya nın şarkısındaki gibi. göğsüm daralıyor. bu kadar hisseyi bu fiyatlarda ben elimde tutmuyorum ya. diğerleri hiç alım yapmıyor mu. ben dün de bu günde 7.80 den ufak ufak alıyorum. diğerleri de oyle yapsa bu kadar düşmez ki. ytd
sabancı ve AKP (Pörtföy) kızları nerdeler. bi el atın daaaa. yatırımcılarınız figan ediyor. hadi gari.
Yalnız degilsiniz ara da al satlar yapsam da su an yüzde yüz maldayım.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalnız değilsinizdir de yazacak birşey bulamıyorum ki[emoji20][emoji20]. Belki de bu forumda olup da en eskiden taşıyan benimdir. 2014 temmuzdan beri taşıyorum 6.09 ortalamayla . 2 defa 9 u devirdi fabrika açılacak arsa satılacak kağıt çift haneleri görecek diye diye sat(a)madım. Hala da bekliyoruz neyi bekliyorsak onu da bilmiyorum...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
Hayır bölünmeye katılmadım sonrasında aldım.ilk maliyetim 7.20 civarıydı sanırım. Bölünme de beklemiyorum açıkçası...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
Ben de 9.05 ten aldım hala bekliyorum.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben spek olsam 9.16 yı bugünki yazılanların hatrına gösteririm 2 3 günde.
Günaydın.Rezil kağıttaki karamsarlığımız üzerine birde sayfada kimseleri görmeyince iyice sıkıntılar başlamıştı doğrusu.Akşamdan sabaha ortaklarımızın mesajları moralimi yerine getirdi . burdaki beraberliğimizin temelinde maddi menfaatler yatıyor olsa bile zaman içinde bu beraberliğin dertlerimizi sevinçlerimizi paylaştığımız dostluklara dönüştüğüne inanıyorum.Dolayısıyla en azından nmesajlarınızı görmeyince meraklanıyorum.SARARAN YAPRAKLARIN YEŞİLLİĞİNİ SOLAN ÇİÇEKLERİN GÜZELLİĞİNİ HİÇBİRŞEY GERİ GETİRMEZ AMA HERŞEYE RAĞMEN HAYAT ÜZÜLMEYE DEĞMEZ Yeni günde herşey gönlümüzce olsun dostlar.
kap ta haber ver
Çalışanların zam oranı belli olmuş bize yine bişey yok
Abi ben geçen ay özellikle Fethiye’ye giderken gittim baktım fabrika var baca tütüyo kamyonlar abartısız söylüyorum bir gün sırada bekliyor işçiler vardiyalı mesaili çalışıyor işçi kazanıyor yönetim iyi kazanıyor çimsa daha iyi kazanıyor sabancı hepsinden fazla kazanıyor fabrikadaki kediler bile yemeklerin artıgından topalaga dönmüşler onlar bile kazanıyor ama iş yatırımcıya gelince kemal Sunal gibi sen gelme lan ayı diyolar ama kaçarı yok tahviller tepetaklak oldu çimento ve enerji şirketleri gitmek zorunda afyonda sıkıştı 8.30 denemek zorunda
İnşallah sevgili TOPRAk 71.Bu arada apırsakda köpürsekde tahta yapıcılar bildiklerini oynuyorlar.Aşağı çekmekte ısrarlılar.
yORUM YAZDIĞIM MESAJ SAYFADAN KALDIRILDIĞI İÇİN YORUMUMU DEĞİŞTİRİYORUM.
haydi abbas vakit tamam
Üç gündür 7.77'ye sabitlendi kapanışlarda.Bende GÖÇBEYİ'ne katılıyorum kısmende olsa.Kısmen diyorum çünkü büyük konuşunca ağzımız yanabiliyor özekllikle bu rezil kağıtta.
bu akşam haber gelebilir
şubat ayının hissesi olacak
Arsa iş peşinden bilanço bu bilanço özel olacak sattıkları arsaları kar yazacaklar
yeni fabrika üretimi iki üç kat artmıştı oda etkileyecek süper günler bizi bekliyor ben diğer hisseleri sattıkca afyon topluyorum daha ne olsu saygılar
Noluyor ölmüş eşeğe kurşun işlemez!
bilanço nezaman gelir acep.
Çimento fiyatlarına zam gelmiş arkadaşlar bilgisi olan varmı % 13
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence bist'e iyi dayandı. satış yiyebiliriz sanırım pörtföy değişimi oldu ya da olacak. ytd
bence.......
halka arzda talepte bulunan var mı. bulunursak bize gelir mi. biri yabancıya %95 diğeri %85 veriyor.