Yarın saldırmazlarsa alım icin oluşan ters flama çalışmazsa teknik analizi de borsayıda bırakacağım....
Printable View
Yarın saldırmazlarsa alım icin oluşan ters flama çalışmazsa teknik analizi de borsayıda bırakacağım....
Takaslara bakılırsa daha çok küçük yatirimci almış. .düzeltmenin 1.3 lara kadar yapılması muhtemel .haberi kullanip saat 10. 30 kadar hisse hisseyi yukarı götürüp kitleme operasyonu yapılabilir. buradan yukarı da dönebilir dikkat etmek gerek ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En geç aralık ayı sonunda ne demek istediğimi anlarsınız.yani 2.5 ay sonra çokmu uzun süreç sizce...
1,51-1,52 yapmazsa çok ayıp eder, valla küserim. bugün olmasa da pzt mutlaka beklerim. çok bekletme lütfen.
İlk seans 1.45 kademesini çizen kimdi acaba?spekin istemediği bir durum olmalıki alımlar kesildi satışlar başladı ve hala baskı devam ediyor.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri spekten mal kaptı,spekte malını geri istiyor olmalı, yoksa giden kağıt aniden neden dururki..
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anasını bellediler ********ler.
Kağıdı bugün *** ettiler
demek ki kağıdına sahip çıkmayacak ve karı gördün mü satacaksın. nerden nereye geldi durum. gerçi ben karamsar düşünmüyorum. bu hissenin gideri var ov ve uv de. satanlar hunharca sattı. aşağılıklar.
Sabah ne güzel 1.45 e satışı girdim bozdum iyi mi şimdi şu forumdaki gazcılar varyaaa
Ama spek ucuza sana 1 lot bile yok
37 saloıyor veriyor korkuyu özellikle 38 den de müthiş topluyor...seni tilki seni
Aslında bu kağıtları endeksin tersi dir ama endekse göreyiz şimdilik kapanışı nasıl olacak bakalım
trabzondaki arsayı satmıcakmı nasıl olsa
kağıda aşık olmaycaksın demekki. kağıdın anasını .....ler...
Arkadaşlar sakin. Herşey yolunda beklentiler doğrultusunda gidiyor. 1-2 hafta demiştik 1 haftası gitti bile. Haftaya çarşambaya kadar 1, 50 geçebileceğini sanmıyorum. Bir ihtimal perşembe cuma olabilir. Olmazsa öbür hafta devirir 1, 50 leri. Hep söylediğimiz gibi bu hissede sadece sabredip bekleyenler kazanacak. Ytd
Ek 9536
Twitter : EkoDreaM
Beklemek isteyenlere buradan selam insalla istedikleri gibi olur.!
Buradaki sozum yeni geleceklere bu hisse 0,70 -1.0 tl arasi toplandi ve su an servis ediliyor....
Yukselmesi icin ancak ve ancak yeni paraya ihtiyac var kisacasi birileri taze para burayi sokarsa ancak yukselir ...
Ya da Rusyadaki yatirimlar satilir ve beklentilerin ustunde iyi bir alici bulunursa....!
Bir yil icinde bu grub 25-30 mil. arasi bir mal toladi ve sonra sert bir yukselisle 1.2 ustune cekti takas her zaman yaniltir
Citi buradaki paravanlardan biri her zaman guven verir yabanci topluyor diye....!
Simdi i se ellerindeki mali cikmak nekar bir sure de ulur zaman gostercek.
2016 sonlarından itibaren nerdeyse bütün hisseler dediğin durumda. hepsi servis edilse borsa zaten 70 bin olur.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bilanço tarihleri
https://newspictures.matriksdata.com/bilaciklanma.htm
ne diyor takaslar.
rotam...
https://i.hizliresim.com/AyLkkr.png
Hiçbir hisse durmadan artmayacağı gibi durmadan da düşmez.
Büyük direnç kırılana kadar, rotayı izlemeye devam.
Salı akşamı rotada mıyız? rotadan cıktık mı? belli olur.
O zamana kadar kuyruğu dik tutarım....
https://i.hizliresim.com/lbdWNk.png
Kırımlı bey büyük dirençten kastınız 1.65 mi 1.87 mi?
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç biri. Benim kast ettiğim 5 aylık ağırlıklı işlem ortalaması.
Şuan ortalama 1.21 de benim beklentim ise 1.24 ün üzerine cıkmasıdır.
Sizin yazdığınız ise günlük işlemler ile varılan sonuçtur.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar cahilliyimi affedin de bu kagitta ne gibi bir beklenti var niye herkes yukselis bekliyor mipazin varda bunda ne var
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kırınlınca bizimle de paylaşabilir misiniz rica etsem 😊
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi ara katarlilara satış dedikodusu patlattılar sonra soğudu gitti. Bahseden de kalmadı. Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.