Tavan yapabiliyorsanız yapsaydınız keşke 5000 lotla tavan olacaksa yarın yapalım o zaman :)
Öyle hisse falan lazımsa özelden yaz sana satayım elimdekilerin bir kısmını bu piyasa da 6.8 den veririm :) ama hepiciğini değil Bir kısmını
Printable View
Yazdığımı anlamadınız siz
Bir ara dedim zaten hemen 7 tl yi gördü.
Hepsi 2394 adet mi ne idi
Sonra baktılar veriyorlar saldı çaycı ama onlarıda aldılar
Kim aldı kim verdi bilmem.
Bende mal çok ama verilecek mal değil.
Sendeki sende kalsın
Senin gibi belli dönem taşıyıcıları biz çok gördük burada.
Ben senin elindekileri 6 tl den talibim yaz alayım.
Yarın
Ne kadar vardı çok değil 20.000 adet alırım.
Üstü sende kalsın.
Özele gerek yokntahtaya koy yeter.
Ben görür alırım.
Tamam
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen 6 dan benim malımı alana kadar alan alır satan satar tutarsız konuşuyorsun, dersin ki 5000 lot bile mal yoktu tavana kadar. "Bir ara 5000 lot alsam tavan olacaktı" demezsin çünkü pusuda bekleyenler çıkar o tavan I bırak 5000 lotla 1.000.000 lotla yapamazsın. 6.99 TL den sattım da 6.27 TL den aldım da. Emin ol gelip geçici değilim. Yoksa 7. 6 dan maliyeti 0 a yakın hisseyi verir geçerdim. Tam tersi bu hisse de uzun süredir varım ve daha uzun süre olacağım.
Niye başka yerden vurmaya çalıştınız anlamadım ama bende uzun süredir buradayım. Belli bir strateji ile hareket ediyorum. Bütün hisselerimde al sat yaparım belirli hisselerde belirli bir karı geçince satarım uzun da olsa %20 - 80 arası karı görünce satar çıkarım beklentiye göre. Ama sarky de bir satış hedefim yok. Yani 10 da olsa belirli bir miktar satılmayacak 100 de olsa satılmayacak 1 de olsa satılmayacak.
Ayrıca piyasa da işlem gören aktif fiyatın altından nasıl alacaksınız aktif tahtaya yazınca onu bir anlat 6 ya 100.000 lot yazsam sana tek lot gelmez :)
6.70 de iken Ben 7 tl ye kadar 2394 adet hisse gördüm şimdi ben 7.30 tl fiyatla 5000 adet girsem 6.70 sonrası tüm satılanları satılan fiyatdan almış olurmuyum olmaz mıyım.
Hisse 6.24 ü gördü ama satış yoktu. Almaya değmezdi.yani rakamlar düşüktü.
Anlatmak istediğim sarkuysan defansif özelliğini devam ettiriyor.
Bir ara 6.37 e 8 bin kusur koydular onu da ykb hemen kaldırdı.
Yarın piyasa aşağıya salarsa 6 tl yi görür görmesine de işlem adetleri sıkıntılı.
Görürde satan olursa bakarız.
Başkakarı da var takip ettiğimiz sıkıntı etme.
Sen tabiki satma.taşı ve kazan
Çünki benim beklentim bölündükten sonra bu fiyatlara kısa sürede geleceği.
Her daim öyle olmuştur.
Şu an bile görünen kademelerde 10 ar adet var bir 6.50 de 2000 adet var.
Bunlar bana göre gel gel taktiği
Ytd dir
Fikirlerinize bir karşıtlık yok ben sadece öyle bir alış koyduğunuzda robotların daha hızlı satışla sizi karşılayıcılığını düşünüyorum. Yani iyi ki 5000 lotla bir deneme yapmamışsınız :)
Yarın endeksin sert düşeceğini sanmıyorum, sarky ninde 6 tl ye pek yaklaşacağını sanmam. Ama gelirse bende alıcıyım, lakin piyasa böyle bozuk olunca daha sert düşen hisseler var onlarda daha iyi pozisyon kapmak için sarky yarın diğer hisselerime göre bariz iskontolu kalmaz ise pek alım yapmayacağım. Bugün alacağımı aldım sayılır. Başıma bir aghol belası açtım yarın biraz onun leşini dürteceğim. :)
Sayın cover13 tek rakam tek fıyatda robot nasıl karşılık verecek anlamadım.
Şimdi şu anki tahtaya 6.55 tl den 2592 adet alış
Girsem robot araya nasıl girecek.
6.55 e kadar olan tüm kademeleri kaldırmış olmam mı.
Sonrasında girer, tamam
İşlem hacmi yüksek daha çok düşen hemen geri gelecek hisseler var iken sarky da oyalanmak olmaz.
Bende aynı fikirdeyim.
Kolay gelsin.
Çıkarırsınız inşaallah
Bol kazançlar...
Sayın cover, sayın cevahir, Tatildeyim çok ilgilenemiyorum. Ama geçen gün baktım 6.85 e dogru 10-20 şer lot yazılı. Çaktım 1500 lot alım 6-7 kademe fırladı. Baktım 10 lot 10 lot aşağı alım yazmış. 100 lot bastım dip oldu. Tabi caycinin tayfa hemen uyandı ve kademeleri doldurarak kağıdı istedigi noktada tuttu.
Yani bir anlık boşlukta tavan ya da dip yaptırabilirsin ama çaycı hemen el atar surduremezsin...
Bunu dedim ama sayın cover bunu bilmiyordu sanırım öğrendi anladı şimdi bile 20 bin ile tavan yaparsın mal yok ama gerek de yok
Tşkürler
Vay bir anda 200 bin aldılar
Kim aldı acaba..
Bizde 6 olur mu diyoruz
200 bin ile tavan olmadı
Bizde 20 bin ile olur diyoruz.
Sadece 10 kademe kalkarmış
Yüklü yazılanı anında iç ediyorlar
Sonra tekrar salıyorlar
200.000 le saldıran devamını getirecek gibi hissediyorum 6.8 den benimkilerden aldı biraz oraya kadar uzanıp alıyorsa, iştah var. satası olan varsa satsın böyle piyasa da gelen nakit altından daha değerli :)
Sarky den çıkıyorum gibi anlaşılmasın bu piyasada 6.8 kötü fiyat değil, aşırı aldıklarımı verdim. Taşıyamayacağım malı sırtımda tutamam. Ama hızını alırsa haftaya 6.8 kötü fiyat olabilir.
Ben de 20 bin adet alabilseydim verirdim.
Alamadım.
Daha uygunları takipteyim.
Kilitli olanları virgül sonrası vereceğim.
Yakında 6.80 sermaye sonrası fıyat olacak bekle gör.
Bu fiyatlar beleş bu güzide şirketlerimiz için
Hayrını gör...Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tek bilmediğim, toplam 20.000 yüksek fiyattan alım girdiğinde araya robot giremediği yoksa al sat la ilgili iyiyim ve elim çok sıcak yıllardır link te son 1 sene de arena da sürekli al sat yapan birisiyim. Dolayısıyla trade konusunda iddialıyım. Düz mantık olarak şöyle düşünmüştüm. diyelim ben 5.7 alış 5.78 satış kademesi ise 5.71 e alım girdiğim saniye robot 5.72 de aktif önüme geçiyor. aynı durum da 5.8 yüklü alım koysam robot benden önce daha çok satışı 5.78 e önüme yığar diye biliyordum. bu hareketi hisse sürekleyen birisi değilseniz nasıl olduğunu bilemezsiniz. ama belli ki recavahir yapıyor arasıra bunu. Ben alacaksam aktif alışın önüne geçmeye satacaksam aktif satışın önüne geçmeye çalışırım. Yani boşluk doldururum. Pasife de emri sadece birileri o malı almak yada satmak için o fiyata gidecek mi diye denemek için koyarım.
Ben alacaksam hepsini bir kalemde alırım
Satacaksam da bir kalemde.
Derinliğe bakıyor alıcı satıcı nerede rakamı veriyorum
Alıyorum yada satıyorum
Mesela
7 tl iken 16 bin girdim 7.07 fiyat ile ortalama 7.05 ile aldım.
7.21 den verdim
Şimdi rakamlar şişik değil
Ben o rakamı tekrar alsam 6.70 olur 6.85
Onun için Almıyorum bu piyasada..
Link ve arena sığ değil mi
Bilmediğim hisseler bulaşmam
Birde kişiler hisseyi bilecek nereler nereler
Ben bunu grafikkden değil de tarihi tekerrürlerle yapıyorum
Tşkür
ben sığ, finansal temeli sağlam, işletmeleri araştırıp onlarda pozisyon alırım. Aldığım hissenin bir kısmını sabit orta vadeli ve uzun vadeli bekler, bir kısmını al sat yaparım.
Trade etme tarzım sizin gibi değil bu belki pörtföy büyüklüklerimizle yada alışkanlıklarımızla ilgili bir fark olabilir. Tek kalemde almam hiç bir zaman. Kademeli al kademeli sat bana daha uygun, elimdeki hisseleri her zaman birbiri ile çıpalarım. pahalıdan ucuza, yavaş tepki veren den hızlı tepki verene akışkan olmaya çalışırım. Şu an mesela sarky den link e doğru akıyorum kademeli, son iki gündür de sürekli linkten sarky e doğru akıyordum. :)
Onu bunu bilmem %50 bedelsiz ilaç gibi olacak.
Sonra?
Çaycı kayıtlı sermaye tavanını artırmak zorunda kalacak. Bu sene genel kurula sunar, Kaç yapar sizce?
Malını sıkı tut verme ellere, kafanı vurursun sonra yerlere....
Ele gitmez mal ya sen ben alacağız ya çaycı ya çorbacı, :) çorbacılar sorun değil iki sallasa düşerde, biz alırsak bırakmayız. :)
Kayıtlı sermaye tavanını yükseltmek için genel kuruldan karar alması lazım. Kayıtlı sermaye tavanı yükselince ödenmiş sermaye uygun zamanlarda yönetim kurulu kararı ile yapilabiliyor. Kayıtlı sermayenin yükseltilmesi teklifi de seneye Mayıs'ta netleşir diye düşünüyorum.
Ben yanlismi goruyom spk bu haftaki bultende onayimiz gelmis hayirli olsun
Yeni yavrular hesaba ne zaman geçiyor arkadaşlar..
Abi bundada bi ilginc durum var adam bedelsiz alacak 7.30 90.000 satis var ne hisseler var bes para etmez havada bulutta ucuyor ilginc bi durum fark etmez onuda aluriz
5 milyar satış ile iso 500 de 29.olacaksın
Sonra da çıkmasın satan satsın diye kademelere dünyaları yığacaksın
Merak etme gün gelir sahibi gelir alır.
Ben 5 li togg konsorsiyumun yerine olsam seni iç ederdim.
Kent in 66 milyar ettiği yerde sen 1.5 milyar bile etmeyeceksin.
Gülerler adama.....
Sonra Rabak gibi tahminen belki batıramazsın ama belki genel müdürlükten ederler seni
Arka planda gizli sözleşme var ise bunun süresi ne kadar ki hala bitmedi.
Tahmin ediken Gizli Sözleşme Devirleri ne zaman başlıyor ki bitmedi.
Güzide Rabak ne oldu.
Niye battı.
Tarihi hasbihali buraya yazdım yatırım alsat tut yat kaçır değildir.
Hareket yok daha kap düştü onay
Yarın hisse %50 bölünme sonrası 3.50 den açılacak.
Milletin hissesi bölünür gider aya Bizimkide hala açıliş fiyatının altanda geziyor.
Bilançoda beklenen karı mı açıklayamadı acaba ?
Açıkladığı 6 aylık 31,400 küsur milyon TL kardan ve %50 bedelsizden sonra borsa dün ve bugün hatırısayılır artmasına rağmen senedi süründürme yolunu seçtiler.
andemi döneminin en ağır yasaklarına denk gelen ikinci üç aylıkta açıkladıkları konsolide olmayan V.D si karı dünyanın da resmen durduğu bir dönemde hiç de kötü değil.Kaldı ki,Sarkuysan'a gönül veren,onu yatırım amacıyla alan yatırımcı için önemli ola bundan sonrası...Kısa vadeli olan önemli miktar borcunu uzun vadeye çeviren ve düşük kredi faizleriyle kanımca çok daha az finansal gider yazacak olan Sarky'nın önümüzdeki dönemler çok iyi karlar yazacağına inanıyorum.Gelen V.D'si karı ve yeni sermaye ile F/K hesaplamanın yanıltıcı olacağına inanıyorum.Çaycı ve avanesinin şirketi nasıl bir değersizleştirme gayreti içinde oldukları da açık.
Bu sebeplerle Sarkuysana olan inancımı hiç yitirmedim.Umut ve sabırla bekleyeceğim.Yeter ki Allah ömür versin...
Hayırlı olsun 38 milyon kar gelmiş, birçok sanayi şirketinin faaliyet gösteremediği, zarar yazdığı dönemde bence çok makul bir bilanço, borçlar uzun vadeye daha fazla çevrilmiş, kasada daha fazla nakit var, ticari alacaklar azalmış, bilanço da geçen seneye göre kar azalış dışında herşey olumlu, o da bu dönemde mecbur olacaktır. bu şirket iyi yönetiliyor. Boşuna güvenmiyoruz.
Bu arada bakır fiyatları 3000 dolar üzerinde, önemli bir trend kırılımı olabilir. Bakır fiyatlarının çok sert yükselişi Sarkuysan faaliyetlerini karlılığını nasıl etkiler. Bu konuda güzel bir değerlendirme yapılırsa çok güzel bir bilgi olur
Hammaddesinin fiyatı yükselecek olumsuz
Borsa çıldırdı ama bizimkiler senedi ekside tuttular.Plan buydu.Buraya kadar algısı...
Bugün gelen konsolide kar için ilk üç aya göre mükemmel denilebilir.
Mal verecek adam böyle bir günde senedi yukarı çekip gidiyor algısıyla pekala mal verebilir.Ayrıca birkaçgün önce senedi aşağıya doğru bistech bile yaptılar.Açıkçası bunlar beni memnun ediyor.Meyve veren ağacı taşlamak bu işte...
Bakır fiyatlarının yüksek seyretmesi karlılık için elbet olumlu.
Şimdi düşünüyorum da; %100'ü halka açık böyle bir şirketin hisselerinin 4,7 TL den işlem görmesi her ne kadar F/K yüksekliği ile açıklanabilse de biri gelip bu değerin üç katını verip şirketi satınalmayı teklif etse sanırım kapıda iyi bir dayak da yer.
Bugün istedikleri gibi at oynattılar.Şu dörtyüzbin küçük ve yeni yatırımcı nerede? anlamak zor.Aslında bugün düşüş numarasına yatan sadece bu değil.portföyümde yer alan 4 şirket speki aynı haltı yaptılar.Bu da onların ne yapmak istediklerinin ip uçlarını vermiyormu?
Behzat abi, bana kalırsa dün tuprs petkm gibi hisselere olan ilgi, sarky ve benzeri çok zararda olunmayan hatta birçok kişinin karda olduğu, hisselerden belirli bir para çıkışına sebep oldu ve bunu gören oyun kurucular piyasaya uyup almak yerine pusuya yatıp ya mal aldı, yada hafif satarak düşmesini bekledi. Benim de mesela her zaman piyasa üzerinde performans gösteren 4 hissem %2 civarları eksi kapattı. Ne oldu endeks yükselirken düşmesi tesadüf mü bence değil. Sarky de bilanço iyi, dünkü işlemlerde kademelerde güzel, benim sarky ile ilgili olumlu algımı bozacak hiç birşey yok. Ama kendi pörtföyüm özelimde bütün hisselerin benzer şekilde hareket etmesi pörrföyümde bir yanlışlık olduğunu gösteriyor. :)