Gene geldi 4 liraya. 0 a 0 elde var 0 ...Bukağıt işin b.kunu çıkardı.Bidaha çıkınca satıcam diyorum gene satmıyorum. 4.20 olsun çıkıcam busefer.
Printable View
Gene geldi 4 liraya. 0 a 0 elde var 0 ...Bukağıt işin b.kunu çıkardı.Bidaha çıkınca satıcam diyorum gene satmıyorum. 4.20 olsun çıkıcam busefer.
Halen 4.20 görülmedi ama . Operasyonun durduğu bölgeye en yakın hatek. en avantajlıda hatek olmalı. Normalde yarın tavan çekmesi lazım . 4 lira görülse iyidir bizim borsada :))
Acile etme daha yüksekten daha satabilirsin gibi
Gözün aydın Alabao. Bundan sonrası için ne düşünüyosun.
Allah kahretmesin ben bugün 4,4 civarında duracak diye 4,4-4,5-4,6-4,7-4,8 den yarıdan fazlasını verdim geri alamadım tekkeyi bekleyeni oyuna getirdiler. Habere göre gidecek haber nedir daha öğrenemedim. Cuma günü firmayı aradım geri alımda sorun varmı diye onlarda yıl sonuna kadar alınacak kararda değişiklik yok dediler pazartesi zıpladı ben nirelere gidem. Geri gelsede alıp iki haneleri beklesem 😭
(Acele etme elindekilerin hepsinide çıkma sonra çok üzülürsünüz bekleyin en geç 12.ayda çok eğlenecegiz ben demirbaş olacağım. Bir arada şirketi arayıp hisse geri alımında bir sorun mu var diye soracağım nede olsa demirbaş ortağım )
Sayın alabao böyle söyleyip te elinizdekilerin yarısını verdiğinize sizin kadar üzüldüm. Nede olsa hissede emeğiniz büyük. Ben şahsım adına size çok teşekkür ederim.
7.5 ye kadar yolu gözüküyor en azından ytd
Bende dün çoğunu bügün kalanını sattım bitti.Kendime üzüldüğüm kadar inan size üzüldüm.Ama şuda var.Şükredin hepsini satmamışsınız. Ya nasılsa düşecek herzamanki gibi deyip satsaydınız. Kısmette bukadar varmış.
Aynen artık yeni hissede bekliyorum.😀 Ekgyo baktım çiti ve deutS bank piyasadaki 1 milyar 800 milyonun 980 milyonu adamlardaymis 2,5-3 liradan düşmüş 1,2 lere krizden çıktığımız an ederini tekrar bulur dedim attım kenara, eğer hatek tekrar 4,5 Lara gelirse çokta şaşırmam yine biraz alırım diye takipteyim..
Hatek 6 dan döndükten sonra 5.28 kapanış yapmış. tekrar 6 ya gitmiş.Ne tesadüf bugun gene 5.28 kapatmış.Valla yarın gene 6 olursa hiç şaşırmam.hatta üstüne bile sasırmam.ytd.
İyi geceler arkadaşım. İyiniyetle yazdığına inanmak istiyorum. Ancak burada Alabao adında bir arkadaşa daha yazmıştım. Bu hissenin o dediğiniz yerlere gelmesi için bir kaç yılı daha var çünkü cezalı! Olduğunu düşünüyorum demiştim. Bende Avtur (1,30 dan) Olmip (3,80 lerden) vardı o zaman. Olmip 2 ye katladı. Hatek Esas faaliyet kâr ını çok düşürdü son bilançosunda ve zarar yazıyor. Suriye meselesi daha bitmedi. Ben de naçizane olarak iyi niyetimle THY, Emlak Konut, Ereğli ile ilgileniyorum ve siz de inceleyip mukayese edin diyorum. THY PD/Dd ne göre daha ucuz ve cezalı! değil mesela... Ayrıca bunda 5,03-5,17 arası boşluk var gözden kaçmamalı! Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes incelesin, riskini de hesaplayıp kararını öyle vermeli.
selam arkadaşlar burada hareket bekliyorum saygılar
Alabao kadar olmasada aldım sattım bekledim.Ama yıllar önce nereden düştüğüne bide tam bilmiyorum ama ilktir büyük ihtimalle geçen dönem kar payıda verdiğini düşününce bence şirket iyi yolda. Çok lotum yok.Hepsini satmıştım sonra az az geri aldım cok azda olsa.Bekleyeceğim dedim gene bugün dayanamadım 5.53 yazıldım gitti yarısı. :)
piyasada % 200 bedelli konuşuluyor. bedelliyi küçük yatırımcının üstüne yıkma hareketi olduğu söyleniyor.çok dikkatli olmak gerekir. her an haber gelebilir.
Citi nin ne işi var burda, 137 bin alışta son bir haftadır, keriz arıyorlar belli ki, şahsiyetsiz
arkadaslar takas atabilecek var mi? haftalik, aylik, 3 aylik olursa cok makbule gecer.
Avrupalı alıcıların Çinden yaptıkları alımları iptale başlamalarıyla Türk tekstiline yönelim olabilir. Hatay Tekstile de hiç beklenmeyen siparişler gelebilir..
https://resmim.net/f/LzWhqQ.jpg
aylık pasta
Yukarıda Sayın Cefaks'ın çiti taslarında Hateksin son 1 ayda nasıl toplandığını görünce bulabildiğim en eski kap haberlerini inceledim.
Şöyle bir özsermaye ve fiyat detayı elde ettim:
2011 yılı yıllık bilançosına göre : 7 milyon 667 bin TL
2011 özsermayesi : 128 milyon 565 bin TL
2011 borsa fiyat aralığı : En düşük 3.99 TL , en yüksek 29.05 TLL
2019 ; 9 aylıkta : 2 milyon zarar getirmiş ancak 12 aylık yani yıllık bilanço kar oluyor genellikle...
2020 ocak itibarıyle Özsermayesi : 203 milyon 358 bin Tl
Bu yıl gördüğü fiyat aralığı :En düşük 5.67 tl- En yüksek 8. 74 TL
Bir ayrıntı daha 2011'den 2020 yılına kadar özsermaye 70 milyonun üzerinde artmış ama 2011'de gördüğü 29.05TL fiyatının çok uzağında görünüyor.
Acaba Çiti demini almış, iyice mayalanmış , kabarmayı bekleyen hisselere mi yogunlaşıyor? bir bildiği var mı acaba?
Birde tekstilde Çin'den sonra Türkiye çok önemli bir konumda, Çin'in bu günlerde yaşadığı durumlar malum.. Acaba
Çin'in özel durumu sebebiyle Türkiye'ye ektra bir yöneliş olursa tekstil firmalarımızı nasıl etkiler,
Bazı tekstil şirketleri Yünsa,bossa,lüks kadife filan olabildiğince primlenmiş, acaba Hateks üzerine bir hazırlık mı var? dikkatimi çekti beyin fırtınası olsun istedim..
ytd değildir
Bilançoyu görmek lazım.. sonuçta primli...
ytd değildir
Savaş çıktı, yarın çökmeye başlar... Çünkü tam da sınırda...Dikkat etmekte fayda var.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün malın çoğunu küçük yatırımcılara yüklediler.
düşüş trendine girmiştir hisse.
Bist Toplarsa Hatek î Tavan Görürsem Şaşırmam. Düştükçe alırım bu seviyelerden ne kadar çok düşerse o kadar çok alır maliyet düşürürüm. Yatırım Tavsiyesi Değildir Arkadaşlar. Herkese Hayırlı Cumalar...
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın Arkadaşlar Herkese Hayırlı Haftalar...
Moskova'da dünya basınına konuşan Çinli büyükelçi Zahang Hanhui, bilim adamlarının corona virüsü aşısını bulduğunu son testlerin ardından piyasaya sürüleceğini ifade etti. Büyükelçi Hanhui, Şubat ayının sonuna kadar Çin'de bütün şehirlerde hayatın normale döneceğini iddia etti...
Olumlu haberin Bist Piyasasına Yansıması olduğunu düşünüyorum.
Hatek 2 defa 10TL direncini test etti geçip kalıcı olamadan geri döndü. 3. Defa 10 û test edermi? Kalıcı olur mu? Kalıcı olursa hedef fiyat nereleri olur bu gün yarın yaşayıp göreceğiz...
(YTD)
Elinde Hatek Hissesi olanlar Satmadan Yollarına Devam Ediyor...
Bu gün 10 barajını geçmesi ve kalıcı olması önemli...
(YTD)
Anladığım kadarıyla Hatek Hissesi elinizde yok ama yükselişini de takip edenlerdensiniz... K.Y da Hatek Hissesi olsaydı burada şuan yorum patlaması yaşanırdı. Patron yada spek bu hisseyi yönlendiren kim ise iyi toplamış duruyor. Dediğinize şurada katılıyorum bu saatten sonra hisseyi 3-5 TL ye düşürüp 4-5 yıl insanları uzun vadeli yatırımcı yapıp mağdur da edebilir. Cesareti olup buralardan girenleri zengin etmesede para kazandırabilir. (YTD) VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.