güven kimin umurunda , adamlar cebını doldurup toz oldular...vay beee..yazık gunah bu mıllete ...5 lıra etmıcek sırketı sattılar mıllete 20 lıranın ustunden ...
Printable View
güven kimin umurunda , adamlar cebını doldurup toz oldular...vay beee..yazık gunah bu mıllete ...5 lıra etmıcek sırketı sattılar mıllete 20 lıranın ustunden ...
şu an 17 ye kadar tüm kademelerde 5 bin lot çıkmaz bom boş
%50 dusus potansıyelı olan bı kağıt ,uzak durmak lazım ...
15,50 den donecek ızlenımı verıyor kağıt alırım deyıp fakat ,15 lerden yıne cakıp 12 lere kadar çekecek kağıdı ..izleyelım gorelım
çok düzenli ve hesaplı bir düşüş var ne çok ne az arada miktarı sabit tutarak belki kural bu belli bir miktar lot ile al açığına sat alttan tekrar al böyle ise hesap çok büyük daha sürer
düşüşün daha başındayız gıbıme gelıyor ...hergun %5 kayıpla devam yola ...satan ıyıkı satmısım dıyor ...
Limanın takaları bir bir batıyor, demek ki güvenli liman değilmiş
Tahminimce, Cumaya kadar 15.50 seviyesine çekip, bakın alım da yaptık diyecekler. Sonrası Allah Kerim
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3b4068a7ad.jpg
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kucuk yatırımcıda şöyle bır yanlış algı var,mılletı silkeleyıp mal topluyor dıye dusunuyor herkes...ama boyle sılkeleme olmaz ben gormedım ...kabak gıbı mal dağtılıyor tahtada...
Yeni en düşüklerdeyiz
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu durumda açığa açığa satış daha mantıklı değilmi zaten düşüyor en azından düşerken kar yapmak gerek
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı akbabalar hemen üşüşmüş foruma.. bu olumlu havada bu kadar düşüş, yakın gelecekteki sert yükselişlerin işaretçisidir.
Ama biz kimiz ki akıl verelim. Siz yine de malınıza sahip çıkın, kredili almayanlar için zaten problem yok.. mal maldır.
Ytd..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trader sen ne içiyorsun çok merak ediyorum, bir kaç sayfa geride yatırımcıyı nasıl soyduklarından bahsediyorsun, sonra ya herro deyip hisse aldım diyosun, sonra daha da aşağısı var diyorsun, millette sana cevap yazıyor, hayat gerçekten çok ilginç:)
Bi tane yancısı geliyo başka kurumdan tahtayı 10 kademe kaldırıyor sonra esas oğlan 20 kademe çakıyor 3 gündür aynı şey.
bu kagit ky para zarandirmaz dun nasil olduysa arti 2 kazandirdi bugun eksi 3 yaptirdi neyse ki zarar az kalanlara bol kazanclar ytd.
Arkadaşlar bu tür yuksek hisseler ky ya gore değil yanlış anlamayın ama, hisseyi 15,50 ye çekecekleri de belli olduğu halde sanırım alıp bir kaç kademe yukardan satarım havasıyla alıyorsunuz ve satamayıp elinizde kaliyor anladığım, zarar i olan beklemek zorunda veya kol kesip gitmek zorunda, benim düşüncem 15,50 de geri kalani alıp tekrar hızla yukarı sürmeleri, ytd
nasıl bir nefret kin ile satıyorlar anlamış değilim buna insan dayanamaz arkadaşların dedikleri 15,50 yarına olur
merka ediyorum halka arzın 6 katı talep gelmeseydi ne olurdu
Yuksek maliyetleler 16 altına inmeden almasa daha iyi olur,ytd
Gelmeseydi 30 liraya cıkartıp oradan mal dağıtırlar dı herhalukarda ky ye para kazandırmazdı bu yamyamlar.
bu hissenin TMSN la hiç baglantısı yok gibi o 15.kazanmış sen de 3.5 kazan onu takip et. yok bu 5.6 kayıp edecek fireni patlamış kamyon gibi iniyor sonra bir de bakmışın el frenini çekmiş bekliyor sabır................
Beyefendiler kapa haber göndermiş çarşamba perşembe alırsınız 15.50 altına bir şey kalmadı istediğiniz fiyattan alırsınız
Bence bu yakın zamanda ciddi yukarı çıkışın habercisi bu benim fikrim ve hissiyatim alllah nasip ederse yarın elimdeki bütün miktarla dalacağım düşeceği kadar düştü diye düşünüyorum.
Yatirim tavsiyesi değildir....
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence düşünme almayı 15.50 nin altı kesin :) altına gelince düşünsen iyi olur:) yine de sen bilirsin
yarından itibaren once 17,30 sonra 18,50 bekliyorum 26 ya kadar yolu var onumuzdeki 1 hafta boyunca
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mrgyo hdfgs şimdi de bu hisse bence yapacağın yorumlara dikkat et millet sana patlamasın
VFD 1100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarinda bi %5 eksimiz cepte )) hacimli dusus var kagitta....ellerindeki malin hepsini bosaltiyorlar ..10 un altina da gidicektir diye dusunuyorum..15.50 ye gelince alimda yapmaz bu uc kagitcilar...milleti perisan ettiler...
Duserken devre kesicide calistirmiyor adamlar...soygunun boyutu buyuk...12 lerin altina soluksuz iner bu gidisle...treder07 yine hakli cikti...
yataya gececek bır grafık yok 50 bın lottla asagı cekıyorlar
borsa gündemi takip eden varmı. asrın halka arzı diye diye millete kucağa çektiler.
speklere laf atıyorlardı bence borsagündem speklerden 1000 kat tehlikeli. akpye yalakalık için herşeyi yaptılar
belli fiyatın altına düşerse destek süresi işliyor,
10 iş günümü belli fiyattan destek alımı..........ytd.