çaycının bugünki yaptığı işlemler.
https://i.hizliresim.com/5QOgNl.png
Printable View
çaycının bugünki yaptığı işlemler.
https://i.hizliresim.com/5QOgNl.png
Çaycının toplam İt... miktarı ne acaba, sadece bu günlük işlemlerle anlaşılmaz durum.
Çaycı yeşil sermaye ile uğraşmaz, hiç sanmıyorum bulaşacağını, yemez, çarparlar... Ufak tefek alım satım aracı kurumlar tarafından yapılıyor. İttifak 2,04 üç yıllık düşen trend altında kapatarak çileden çıkarttı insanları, burdan sonrası benim için kara delik, dünkü bist rallisinden hiç etkilenmeyip satış geldiğinde 4 katı satış yedi, yani uzuncuysanız ben de uzuncuyum diyor, beklemeye sürünmeye devam. Stop çalıştırmayıp ortalama düşürmek isteyen arkadaşlar şunu unutmasın bu tip hisselerde ortalama düşürmek her zaman hissenin içine gömülmektir, zamanınız varsa bekleyin, ortalama düşürecekseniz buralardan değil daha da aşağılardan yapmaya çalışın, daha da aşağılara gitmezse de amenna zaten hisseniz elinizde. Yeni gelen arkadaşlara biraz bilgi olsun diye yazıyorum, teknik bu tip hisselerde spek isterse işler istemezse her şey boş, bomboş... Ytd.
Dolabı çeviren biri var, yoksa bu borsada 4,00 TL altında olamazdı. Bedavaya toplamak için aşağıya doğru bastıkları belli de ne kadar bedavaya toplayacaklar mühim olan o. Yoksa mantıken diğer holdingler gibi fiyatı fırlatıp tepede satarlardı. En mühimi de şirketi yükseltip Arap ortak almak varken neden bu hareketler?
Bu yönetimde ki şer odakları benden önce ölürler ise cenaze namazlarına katilacagim ve imamın nasıl bilirdiniz sorusuna şer bilirdim hakkınızı helal edermisiniz sorusuna etmem diyeceğim...
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çaycı , soytarı , spek bozuntusu , tahta kurusu karakterindeki oyunculardır bu kepazeliği yapan ancak en vahimi şirket yönetiminden bazılarının bu karakterlerle işbirliği halinde hareket etmesidir , şirketin kapanış değeri lanet darbe girişimi öncesine dahi gelememiştir ,
http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...tkisi-1974903/ Düşüş bahanesi enteresan...Güldüm... Konsolideler gelmeden aşırı yukarı,aşırı aşağı hareketler gereksiz... 150.000 hedefli borsadan daha üç sıfır atacaktık...Yurtiçi bankalar ortak hareket ediyorlar, SPK incelesin kesin 5 büyük banka kâr yazmıştır bugün.Korkak bunlar,yabancı bankalar yurtiçi banka satın aldı da bu seviyeleri gördük borsada yoksa yerliler adam tokatlamaya meraklı. Hadi hayırlısı Katarlılar bir banka daha alsa da 150.000 i görsek.
Gerçek şu: Kozalak Grubunda yabancı sert satmış durumda, bu da endeksi 300 puan vurdu, diğer hisseler de ayak uydurdu buna.
ne oldu herşey bittimi yabancı parasını çektimi herşey pamukipliğimi bu kadar pamukipliğine bağlı ekonomi olmaz ya
hani herşey çok güzeldi toz pembe tablolar çiziliyordu ihracatta rekorlar kırılıyordu
bi kıvılcım yetti borsayı çökertmeye temel sağlam olsa böylemi olurdu
Borsada hiçbir şey bitmez ancak puan bazında tüm yurtiçi bankalar 110.000 hedef koymuştu ve bu hedefe ulaşıldı. Bankalar bilindiği gibi acımasızdır kâr için herşeyi yaparlar.Mühim olan benim aklımda 96.000 civarları var orta vadede, ancak 105.000 den döner mi onu da takip edeceğim, bu benim düşüncem bundan sonra ne olacağını Allah bilir. Ancak borsada pek çok hisse tavan yaparken çıkışa ayak uydurmayan hisselerde potansiyel var. İttifak'ta ise 2.57 üzerine gidemediğinden uzun vade düşüş trendini kıramadı bir türlü.
Bu işler herzaman böyle olmuştur. Ne zaman borsa rekor kırdı coşuyor vb sözler arttysa korkacaksın. 100 bnden sora gemiye alınan küçükler şimdi testereye gönderiliyor. Bankalarda düşüş yok neden çünkü onlarda KY yok. Hep küçüklerin olduğu kağıtların freni boşalmış nedense. Bizim gibi yatırımcıya müstehak. Gidip bu dolandırıcıların kağıtlarını alıyoruz.Aselsanlar bankalar ereğliler dururken bu sahtekarlara koz veriyoruz.
Hala %50 hissede olmama rağmen ancak Eylül-Ekim ayında borsa destek olacak tabana oturabilir diye düşünüyorum. Bu yüzden pek çok hisse %50 civarı düşebilir,bu bir ihtimaldir,bunun bahanesi çok. 2.senaryo ise yükseliş trendinde 114.200 seviyesi endeksin tavanını oluşturuyor ama burayı bu kâr manyağı bankalar yüzünden görebilmemiz biraz zor gibi.
Bence bu şirketi Torku satın almalı ancak o zaman adam olur. Böylece Torku itibarlı yükselişini sürdürürken İttifak da İtibarsızca tarihe gömülür. Aklıma gelen tek çözüm bu.
2,04 üzerine tekrar atmadıktan sonra bu hissede bu sene de hikaye bitmiştir, yıllardır yaptığı gibi 2 altında 1 sene sürünüp artık seneye yapar denemesini.
Endekste 106.800-107.200 üzerine çıkma denemesi olacaktır. Bunun gücüne göre kısa vade fırsatlar doğabilir. Ancak bayram harçlığını cebine koyan fonlar vs. endeks kağıtlarını fırsat buldukça gömecek gibiler. Endeks dışı yükselmeyen kağıtlar popüler olacak gibi.
Borsa da hisse de yükselebilir de düşebilir de bunlar olağan durumlar anormal olan ittifak ve adese gibi şirketler de deve de kulak kadar az hisse oranıyla şirketi patron edasıyla soyan kıvrak bir yönetimin olması daha da vahim olan bunlar kendilerini dindar insanlar olarak tanıtmış ki market de mekruh olan sigarayı bile satmayalim da saf insanlar bizie inansın demişler bizim gibi saf insanlar da bunlar hayır ve şerri bilir Allah tan korkar affı olmayan kul hakkından sakınır diye şirkete ortak olmuşuz bilmiyorum belki bizi dolandiranlar ahir hayatta bizim işlediğimiz günahları üzerine alacak o zaman da paramı çalmışlar di kıvrak yönetim diye üzülmüştüm ama şimdi benim günahımi onlara yuklemisler diye sevinecegiz. Ateşleri bol olsun inşallah
Borsada işlem yapıyorsan risk almışsındır. Geçen de söyledim çoluk çocuğun rızkı borsaya yatırılmamalı. Para bağlı kalabilir. Kumarhane de değil borsa. Ittifak'ta 5.500 TL zarardayım bazıları rahat eder belki.
Ben hiç bir hissede böyle baskı görmedim adam üstleri oyle bir dolduruyorki piyasa artıya geçerken bile 2 kademe zar zor kalkıyor ilk düşüşde de basıyor malı gelen geri basıyor adam 1.95 geldi bir hafta da nerdeyse yüzde 20 düştü hisseyi şurdan biraz alıp tutuyum diyen yok şaka gibi
Ne desteği ne direnci ne tekniği var. Göstergeler 15 gün önce çok iyiydi, profesyonel birileri alır uçururdu, ama adamın aklında sadece dağıtmak var.
(Tüm yazdıklarım benim görüşümdür,yatırım tavsiyesi yapmamaktayım)
kimse yazmaz oldu ucubeler herkesi hisseden tiksindirdiniz bu ne garip pis yönetimdir pis oyunlarınıza size inananları kurban ettiniz şimdi çıkar birileri yazar bura ağlama duvarına döndü diye sizinde umutlarınız çalınsa sizde böyle konuşurdunuz birsürü ünsanın umudunu çalan holdinge sahip çıkmayan şirket yöneticileri kendinizi nasıl savunacaksınız???
Yükseliş trendinde grafik ucu geçen sene 6 TL, bu sene 5 TL gösterirken aşağı kestiler, yani borsanın en lanet kağıdı bu. Jet Fadıl 2 bu. Amerika borsası da çakıldı bu akşam, yarın Avrupa da kötü olursa kınayı yakarlar artık.
Para bazılarını bozar arkadaş sakallı sakalsız Müslüman kafir fark etmez işin trajik tarafı yönetim bu kötü gidişatın içinde Ben yalnızca Şuna üzülüyorum bu şahısların yüzünden insanlar dine ve müslümanlara laf ediyorlar ya işte bana dokunan bu
Sorsan Herkesten fazla Müslümandırlar namazda kılarlar ama velakin hoca camide safları sıklaştıralım deyince bunlar safları s..... m anlıyor herhalde
http://fs5.directupload.net/images/170818/olijq93z.jpg
dış borsalar bayağı tatsız.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin -342 olurken, ortalama tahmin +264 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +605 puan olurken, en düşük beklenti -710 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 7'si pozitif, 25'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Arkadaşlar piyasa 600 puan eksi kağıdı aşağı salmıyor büyük bir ihtimalle konsolide bilanço iyi gelecek
gercekten saglam kagıt
sagolsunlar kagıtlarına sahipler
bu kaqıtmı sağlam pehhhhhhhhhhhh
borsa 110 dan 105 e düştü % 5 bile değil bu kağıt % 22 düştü 2.36 dan 1.91 e
hiç sağlam mağlam değil bunu derken ben kağıttayım çıkmış falan değilim bazısı 2 .30 dan satarda duranlarla dalga geçerya ben onlardan değilim burdayım gitmiyorummmm
umarım dediğiniz gibi olur
ytd
geleni 99 dan boş çevirmiyor biri agır agır giydiriyor
sadece rahat olun eger ahiret inancınız varsa bunlar sözde dindar ALLAH bunların ibadetlerini inşaallah sizlerin hakkınıza sayar yanı ibadetlari boşa degil kefaretinize dir.
aldatan bizden değildir hükmünce bunların yeri belli
Katılıyorum.Dedelerimiz hep derdi :"Kıyamet hacı ve hoca bozulunca kopacak diye". Bu arada borsa 106.800 desteğini sanki direnç haline getirip 105.000' i desteğe çevirecek gibi. 105.000 altını düşünmek istemiyorum. Zarara razı olup nakite geçtim havayı koklayacağım artık. 21 Ağustos konsolidelerin son günü. Umarım Ittfh'deki kardeşlerim konsolide iyi gelir de nefes alırlar,ben bu stresi yaşamak istemedim.
Bugün ki cuma hutbesi şer ittifakın kıvrak yönetimini anlattı dinledilerse herhalde bu hutbede başka anlatacak bişey yok muydu demişler dir
http://www.hisse.net/topluluk/showth...908#post822908
hisse yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim arkadaşlar ,bağımlılık yapıyor...
yarışma kurallarına uygun hisse tahminlerinizi alalım.
Bilanço 6 aylık net karı geçen yılın 6 aylık karı seviyesinde tutmuşlar:
-ESAS FAALİYET KARI REKOR ARTIŞLA 34 MİLYON TL SEVİYESİNE ÇIKMIŞ (OLUMLU)
-FİNANSMAN GİDERLERİ 6 AYDA 43 MİLYON TL YAZILMIŞ ??? KREDİ STOĞUNA GÖRE BU RAKAM GERÇEKTEN GARİP ZİRA KUR ARTMADI İKİNCİ ÇEYREKTE.
İKİ SENARYO ÇIKIYOR KARŞIMIZA: İNŞAAT PROJELERİNDE FİNANSMAN GİDERLERİ BU ÇEYREKTE YAZILMIŞ OLUP EDİLECEK KARLAR KAR ZARAR TABLOSUNA YANSITILMAMIŞ OLABİLİR. GEÇMİŞTE 3-4 LİRADAN SATILAN MALLAR DİPLERDEN YERİNE KONULMAK İSTENİYOR OLABİLİR VE ESAS FAALİYET KARINDAKİ REKOR ARTIŞA RAĞMEN HİSSENİN DİPLERDE KALMASI ARZULANIYOR OLABİLİR... YA DA ŞİRKET YÖNETİMİ GEÇMİŞTE YAZMASI GEREKEN FİNANSMAN GİDERLERİNİ YAZMAMIŞMIYDI DA BU ÇEYREK TE TAMAMINI BİRDEN YAZMIŞ MI OLABİLİR?
GERÇEKTEN ÇÖZEMEDİM AMA VEBALLİ İŞLER BU TÜR AÇIKLANAMAYAN BİLANÇO HUSUSLARI...
ALLAH ISLAH ETSİN DİYEYİM NE DİYERİM.
ESAS FAALİYET KARI REKOR ARTIŞ YAPMIŞKEN HİSSEYİ YUKARI MI YAPARLAR YOKSA KAĞIT ÜSTÜ ZARARI BAHANE EDİP BASKIYA DEVAM MI EDERLER GÖRECEĞİZ...
ITTFK HALKA ARZINDAN BERİ BIST100 100% DEN FAZLA ARTIŞ SAĞLAMIŞKEN BU HİSSEYE 100 LİRA YATIRANIN PARASI 20 LİRAYA İNDİ VE BİNLERCE GARİBAN İNSANDAN DAHA NE İSTERLER ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. TOPRAK DOYURUR GÖZLERİNİ...
DEĞERLİ ÜSTADLARIN YORUMU NEDİR: ESAS FAALİYET KARI 2 KAT ARTMIŞKEN HİSSEYE NASIL YANSIR?
YTD
Temel Göstergeler
01.01.2017 30.06.2017
01.01.2016 30.06.2016
Değişim %
Toplam Gelirler
528,768,866
512,138,229
3.25%
Brüt Kar
110,612,000
107,127,098
3.25%
Faaliyet Karı /Zararı
33,532,414
18,869,877
77.70%
Vergi Öncesi Karı/Zararı
-360,512
9,302,291
-103.88%
Net Dönem Karı
2,690,283
3,300,310
-18.48%
Azınlık Payları
3,343,802
1,207,690
176.88%
Ana Ortaklık Payları
-653,519
2,092,620
-131.23%
01.01.2017 30.06.2017
01.01.2016 31.12.2016
Değişim %
Toplam Varlıklar
1,608,646,789
1,523,900,922
5.56%
Toplam Özkaynaklar
499,572,655
500,105,984
-0.11%
Konsalide 2.5 milyon burda bir arkadaş bana hayalperest diyen 25 30 milyon kar gelir diyordu görmüştür sanırım kimin hayal perest olduğunu bu bilançoyu bildikleri hisseyi o yüzden bastıkları belli