Kimse yok, hisse net indikatörüm yukarı yönlü revize etti :)
Printable View
Kimse yok, hisse net indikatörüm yukarı yönlü revize etti :)
Güzel firma, güzel tabela..
Esen kalın
Eti-budu olmayan sığ tabelalarda yapılan en büyük yanlış hacimle orantısız iştiraktir. Bu sebeple, miktarı abartmamakta fayda var.
Güzel firma diyerek bitirelim.
Esen kalın.
Yatirimci iliskileri ile gorustum sagolsunlar geri donus yaotilar.yenilenen enerji alaninda Aygaz in herhangi bir yatirim plani var mi diye sordum henuz bir plan yok dedi...
Aygaz in yenilenen enerji santrallerinde entek sanirim o sirker uzerinden bu alana da girmesi gerekir diye tesvigim var kendime.Yani bu alanda da olmali Aygaz..dogalgaz ve hidroelektrik santrallerinin yanina ruzgar ve gunes isine de entek in girmwsi Aygaz in dolayli olarak girmesi yarar saglayacaktir.
Bilgisi olan varsa paylasabilir.
Yatirim ve yonlendirme tavsiyesi icermez
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bangladeş anlaşmasını da sorsaydınız, güya en geç Aralık ayında imzalanacaktı bekliyoruz bakalım.
Sorma ya hic beklemiyordum oglen aradi gerci de uykumdan uyandim aklima gelmedi;)
Yenilenen enerji isine ayar oluyorum ama o alana da girmesi lazim santral isleri iyi para getiriyor.
Bir de kargoyu yayginlastirmamalarina da net cevap vermedi ki haliyle ne diyecek?
Ceo ya sormak lazim niye bekliyonuz abicim kargoyu buyut santral islerini buyut tup satmakla olmaz ki bu isler...tüp isi cok degil bilancoda ama buralara girdiysen beklemicen....
Bayiler var kamyonlarin var yoksa araba sirketleri orda yaparsin anlasmalarini tasima isi cok onemli artik yakin yerden tasima isi bitti her yerdeki mal her yere gidiyor....
Banglades i de sorayim bir ara ya da bilen varsa cevaplasin.
Gecenlerde asya pazarinin baya dogalgaz tesvikleriyle costugunu okumustum ileride bir yuzde 10 luk toplam artis bekliyorlar o bolgelerde...5 yil icindeydi sanirim yanlis hatirlamiyorsam...
Ytd elbette yazdiklarim...
ADK paylaşabilecek var mı bu hisse için
Teknik grafik paylaşabilecek biri var mı acaba ?
Yatırımcı ilişkilerinde kesin bir sıkıntı var ya da kasten yapıyorlar. Anlaşmayı bile gazeteden öğreniyoruz.
Aygazın en geç yarın Bangladeş yatırımı ile ilgili bir açıklama yapması gerekiyor. Daha önce Kap a verilen özel durum açıklamasında: puruzlerin giderilmesi için 31 Aralık 2020 tarihine kadar yeni sözleşme- sure verilmişti.
Aciklama gelmedi sanirim banglades ile ilgili...
Bilgisi olan var mi?
Ytd
5 Mart 2019 tarihli özel durum açıklamamızda; Bangladeş'te kurulu United Group ile Bangladeş pazarına yönelik olarak LPG temini, dolumu ve dağıtımı konularında faaliyette bulunmak üzere, eşit yönetim esaslarına dayalı bir ortaklık oluşturulması ("Ortak Girişim Şirketi") ve gerekli yatırımların yapılması amacıyla, United Enterprises & Co. Ltd. ile Şirketimiz arasında LPG faaliyetleri için ön lisansa sahip olan ancak o tarihte henüz faaliyete başlamayan bağlı ortaklığı United LPG Ltd. hisselerinin %50'sinin satın alınmasına ilişkin bir Hisse Devir Sözleşmesi (‘Sözleşme') imzalandığı kamuya duyurulmuştu.
31.03.2020 tarihli özel durum açıklamamızda ise Ortak Girişim Şirketi'nin faaliyetleri için gerekli izinlerin alınması dâhil belirlenen ön koşulların en geç 31 Mart 2020 tarihine kadar gerçekleşmesini öngören Sözleşme'deki bazı ön koşulların tamamlanamamış olması sebebi ile, taraflar arasında Kapanış'ın en geç 31 Aralık 2020 tarihinde gerçekleşebilmesine imkan veren bir Sözleşme değişikliği imzalandığı kamuya duyurulmuştu.
Gelinen aşamada, Sözleşme'deki bazı ön koşulların henüz tamamlanamamış olması sebebi ile, taraflar arasında Kapanış'ın 28 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşebilmesine imkân veren yeni bir Sözleşme değişikliği imzalanmıştır.
Cok istekliler ama neden gecikiyor ki acaba?
Ytd
Aynen ne isin var senin finans isinse enerji sirketi olarak?vardir bir dusundukleri zamaninda ama aygaz in ben santral ve yenilenen enerji hamlelerini yapmasini bekliyorum.
İsletme maliyetleri gunes ve ruzgarda cok yuksek degil.
Dogalgaza dayali enerji santrallerinin sayisinijn arttirilmasi ve diger alanlarda hamle bekliyorum hala...
Ytd
200 bin lot hacimle sıkışma yaşıyor.
Kırılım zamanı.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/6es3HJ.png
hadi...tam vakti...
Tüpraş yukarı bu aşağı bunlar kanka değilmiydi bu kadar prim yapan 5 10 15 katlayanlardan neyi eksik koskoca aygaz yazıklar olsun bu fiatlar yerinmi koç kağıdına yakışmayan hareketler.
aygaz bence bir tüpraş olurmu o da bir dev olmaması hiç bir neden yok. ytd
Aykargo hayırlı olsun 75 milyon dolar sermayesi olan şirket olacak sadece bunun değeri aygaz kadar olur👏👏
Sıradaki haber 100 mil dolarlık Bangladeş yatırımı. Bu ay bilemedin önümüzdeki ay imzaların atılacağını tahmin ediyorum. Bakalım uyuyan dev ne zaman uyanacak.
Yapı kredi yatırım aygaz hedefini 14.50 den 18.00 tl yükseltti ..kaynak uzman para şirket haberleri.
Doğrudur. Çok iyi bir bilanço bekliyorum. YTD.
Aygaz, Aykargo'yla kargo sektörüne adım attı - Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye LPG sektörünün lideri konumunda bulunan Koç Topluluğu şirketlerinden Aygaz, yenilikçi bakış açısıyla inovasyon ve kurum içi girişimcilik projesi olarak başlattığı süreci geliştirmek için bağlı ortaklığı Aykargo altında kargo sektörüne adım attı.
Aykargo'nun, Aygaz'ın mevcut bayi ağı ve eve teslimat tecrübesini kullanarak, e-ticaret ve büyüyen kargo dağıtım sektöründe faaliyetlerini geliştirmesi ve daha etkin yürütmesi amacıyla Aygaz, Aykargo ve McKinsey & Company arasında Ortaklık Çerçeve Sözleşmesi imzalandı. 15 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşen imza törenine Koç Holding Enerji Grubu Başkanı ve Aygaz Yönetim Kurulu Üyesi Yağız Eyüboğlu, Aygaz Genel Müdürü Gökhan Tezel, Aykargo Genel Müdürü Özgün Şahin, McKinsey & Company Ortağı Bengi Korkmaz ve McKinsey & Company Kıdemli Ortağı Can Kendi katıldı.
Taraflarca Aykargo'ya ilk 5 yılda toplam 75 milyon ABD Doları'na kadar yatırım yapılması ve ortaklık yapısının %80 Aygaz, %20 McKinsey & Company olarak belirlenmesi öngörülen Aykargo'nun, B2C odaklı ve teknolojik son nokta teslimat şirketi olma hedefiyle yola çıkarak Aygaz'ın tecrübesi, yaygın bayi ve alt yapısı ile 81 ilde hizmet vermesi planlanıyor.
Aygaz ve McKinsey & Company ortaklığıyla faaliyet gösterecek Aykargo ile ilgili konuşan Koç Holding Enerji Grubu Başkanı ve Aygaz Yönetim Kurulu Üyesi Yağız Eyüboğlu, şunları söyledi: "Koç Enerji Grubu şirketlerinden olan ve Türkiye LPG sektörünün lideri konumundaki Aygaz,
Türkiye'nin dört bir yanına uzanan geniş bayi ağıyla 60 yıldır her gün binlerce konut ve işyerinin kapısını çalıyor. Verdiği kaliteli ve güvenli hizmetin en somut ve gurur verici kanıtının ise halkımızın kurulduğu ilk günden itibaren sektör liderliğini markamıza teslim etmesi olduğunu söyleyebilirim. İşte Aygaz'ın bu köklü deneyimi ve 81 ile yayılan güçlü lojistik altyapısı ile temelleri atılan Aykargo'nun kargo sektörüne yeni ve güçlü bir soluk getireceğine inancım tam. Bu kapsamda, McKinsey & Company gibi çeşitli sektörlerde ulusal ve uluslararası çapta köklü deneyime sahip güçlü bir marka ile oluşturduğumuz iş birliğinin Aykargo'ya olduğu kadar ülkemizde kargo sektörüne de önemli katkı sağlayacağına inanıyorum."
Aykargo'nun Türkiye'nin en güçlü teknoloji odaklı kargo şirketi haline gelmesi hedefi ile çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Aygaz Genel Müdürü Gökhan Tezel, konuyla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: "İnovasyon faaliyetlerimiz kapsamında projelendirdiğimiz işlere liderlik ediyoruz. Aykargo gibi kargo sektörüne kazandırılan bu girişimi hayata geçirmekten son derece gururluyuz. 81 ilde 4 bine varan tüpgaz bayimiz ve otogaz istasyonumuzla her gün 60 binden fazla konuta ve 1 milyonu aşkın araç sahibine ürün temin ediyoruz. Türkiye'de tüketicilerin en çok tercih ettiği, uluslararası alanda saygın ve güçlü bir konuma sahip olan bir marka olarak, sektöre önemli bir kazanım olduğunu düşündüğümüz Aykargo ile güçlü lojistik altyapımızın verdiği imkânlar ve McKinsey'nin uzun yıllara dayanan tecrübesinden faydalanarak müşteri memnuniyetini bu alanda en üst seviyeye çıkaracağımıza inanıyorum.
McKinsey & Company şirket ortağı Bengi Korkmaz ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada Aygaz ile yapılan iş birliğini değerlendirdi ve "Aygaz ile gerçekleştirdiğimiz stratejik iş birliği ile büyümekte olan kargo dağıtım sektöründe farklılık yaratacak ve tüketicileri merkeze koyacak hizmetler vermek amacındayiz. Aykargo'nun ülkemize hayırlı olmasını dileriz." dedi.
Yarıda tavan mi acaba?
Tavanda 1.6 milyon alıcı ile kapattı. Bir tavan daha yapması lazım. Sırada Bangladeş anlaşması, bilanço beklentisi ve temettü var.
Kimse yok mu ya çok garip....
Tavan 2 milyona çıkmış. Seri bitmeden Bangladeş haberi de gelse tadından yenmez.
Yanı nereye kadar bu tavan tavan....
Bende şu aygazı niye büyükler görmüyor diye hayret ederdim...
Bu ne ya, abidik gubidik yan tahta hisselerine benzedi, tavan tavan gidiyor. Hiç beklemezdim Aygaz'dan bunu :)
YTD
Dostlar selam,
Aygaz Oyak yatırımdan okuduğuma göre;
Aygaz Bangladeş yatırımı ile ilgili kapanış işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. Şirket daha önce 31 Aralık’ta işlemin kapanış tarihinin 31 Aralık’tan 28 Şubat 2021’e ertelendiğini duyurmuştu.
Bilgilerinize.
Bugünkü hareketler canımı sıktı. Kalanlara hayırlı kazançlar.
19 dan çıkmıştım. Bugün yine döndüm.
Maymun ettiler güzelim hisseyi :(
YTD
Aygaz finansalları açıklama tarihi muhtemelen 11.02.2021 olacak. Tüpraş Kap ta öyle bir açıklaması var. Aygaz surekli Tüpraş ile aynı gün finansallarını açıklıyor.
Mal topluyorlar..
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun bir serüvenin başlarında henüz. Marjın şehvetine kapılıp hacmi ve yükü abartmamak çok önemli.
Esen kalın.
(Lütfen paylaşımlarımı herhangi bir yatırım tavsiyesi olarak algılamayın)