Haber filan ben de göremedim de mum grafiklerde bir dönüş sinyali aldım... Yarın daha büyük yeşil bir mum bekliyorum... 18,80 19,00 19,50 dirençli bölgeler üzeri kapatabilirse düşeni kırar artık...
Printable View
Haber filan ben de göremedim de mum grafiklerde bir dönüş sinyali aldım... Yarın daha büyük yeşil bir mum bekliyorum... 18,80 19,00 19,50 dirençli bölgeler üzeri kapatabilirse düşeni kırar artık...
Macd Hale'n al vermemiş, tatsız...
Hadi geçmiş olsun...
Birileri kafa kaldırmasın diye elinden geleni yapıyor.
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
Bana MAALT ın geçmişi bilen birileri lazım arkadaşlar... Mesela 2003 2004 2005 2006 yıllarını bilen birisi
https://www.google.com.tr/amp/s/m.tr...97%3fampMode=1 hadi hayirli olsun. Guzel bir gelisme
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MİLLİYET
-- Turizmde yeni dönem başlıyor. 49 yıllığına kiralanan otel ve arazilere yeniden 49 yıllık süre uzatımı veya satın almanın önünü açan düzenleme maddesini de içeren torba tasarı kabul edildi.
Yeminle çok güldüm üstad 😂
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
😀 Espriden anlaman beni sevindirdi üstad.
Şaka bir yana hatırladığım kadarıyla 2003 te bir miktar bedelsiz verdi. Asıl çıkışı 2006 da yakaladı. Satış olayı çıkınca fırladı 33 lere sonra vazgeçtiler haydin geriye. Ben o zamanlar martıdaydım. O gün bugün 6-22 aralığında gidip geliyor.
Satmak istediler ve sonra vazgeçtiler. Belki ideal rakamı bulamadılar bilmiyorum. O gün bugündür emme basma tulumba gibi hareket ediyor.
Şimdi bu otelin binası kiralık demi...
Evet 49 yıllığına
ne uyuz hisse hacme bak... müşteri çekmeyi bilmiyor 1-2 gün yüzde 3-4 yap bak nasıl geliyor millet.
Hımmmm... Bilgilerinde yanlışlık zar Borsacım.... Araştırdım okudum.... 2 TL den 34 TL hareketenin sebebi yine devlet tarafından hazineye ait olan otel, pansiyon, konak vs. ler istenirse işletenlere satılabilecek diye bir haber çıkmış... Listede MAALT da var mış oz zamanlar... Yani son günlerde gündemde olan mevzu o zamanda gündeme gelmiş ama her ne olduysa yasa iptal edilmiş galiba... Sürecin nasıl sonuçlandığı ile ilgili bilgi bulamadım..... Şimdi gelelim asıl konuya bu MAALT ı 80 liradan mı satsak yoksa 120 lirayı mı beklesek acaba... Sen nerden satmayı düşünüyorsun Sn. Borsacım
Cefride artık 25 liradan yetişirse alır
fiyat vermesek.ben 90 liradan satarım.haahahahaha
Otelin bahçesinde petrol bulunursa 350 den bulunmazsa 24 ten satarız😁
Oo makas açılıyor git gide 24 nire 350 nire
İstermisiniz otelin bahçesinden gömü çıksın. Roma zamanından kalma Bitcoinler😀😀😀
O zaman nerden baksan 24 e değer hemen 18 e geri geliriz😎😁😎
Elini korkak alıştırma spek, 54 e alış yazdım daha o gelecek... ya sür yukarı ya bas aşağı.
Galiba 2 grup var ya da birileri tahtaya girmeye çalışıyor. Her kaldırdığında biri tahtaya mesaj niteliğinde mal veriyor sonra geri basıyor. Bir dolap dönüyor ama tam anlayamadım.
Anlamaya calışmayın beyler... Zamanı geldiğinde dirençleri bir bir öpecek.. Cefri de nereden yetişirse alır artık
O işini bilir... Rahat olun...
Sirketi bilen arkadaslara bir soru : Marmaris Altinyunusun antalya tesisleri yanlis bilmiyorsam 2035 yilina kadar kiralikti. Simdi bilirkisi raporu aciklanir ve proje onay alir ise firma kiralik yeri satin alma yoluna gidebilir. Ve projedeki yat limani ve oteli dikmeye baslar. Bu durumda sig kagit olan MAALT in nereye cikacagini tahmin etmek zorlasir. Ya da bilirkisi raporu olumsuz olursa nolur. Bu durumda dip 14 leri e geriler mi? Sizin yorumlariniz nedir?
Antalyada bulunan otel arazisi kendi mülkü.marmaristeki arazi devletten kiralık.
Olumsuz olursa 7 li seviyeleri test eder. Sonrada ruhuna fatiha [emoji23]
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En kötü mevcut oteli restorasyon yapar işletir. Felaket olmaz.
ölmüş aglayanı yok 15 gelecek sunun surasında ne kaldı kavuşmak üzereyız maalt aşkımla:halay:
Bırısının 0 bın lot satmaya ıhtıyacı olsa 15 kesın hade hayırlısı
Gelsin bakalım bir 5000 lotta biz alırız.
Cefriyi almadan gitmeyük deyoolaa
cerfi de gelsin de gidek artık
Bence Cefri, paçasından tutuyor bu yüzden gidemiyoruz