2.20 altina inmez 260 liranin alti ustu seviyesinde 1 ay kalir haber cikincada tavan tavan gider
Printable View
2.20 altina inmez 260 liranin alti ustu seviyesinde 1 ay kalir haber cikincada tavan tavan gider
2.47 alış 2.65 satış makas aralığı 0.18.... Ytd
-9.77 korku saliyor. Ytd.
Ne olacak bu hissenin durumu düzelir mi sizce tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa iyi olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allahdan spk el atti da yoksa halimiz ne olurdu :)
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spk bizi bu şekilde koruyor. Maalesef burası Türkiye
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
B*kunu çıkarmak üzere
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
spk el atmasa idi şimdi en az 3,5 olurdu. anlayın spk bizi ne kadr kolluyor
ş*siz adam kağıdın tek sahibi oldu , istediği gibi at koşturuyor , sıkılan çıkıp gidiyor
internetten alım satım yok , kredili işlem yok. Kendi çöplüğü oldu artık kağıt
beyler hisseye anlık bakmayın boşverin.her türlü numarayı çevirsinler.birleşme yakın beklemeye devam.hisse birleşince almaya fırsat bulamayız biz ky ler.o yüzden spk ve spek el ele istediği numarayı çevirsinler.satmıyoruz.ytd.
Desteğe devam ,
Dün aldık bugün bir miktar daha almaya niyetim var.Alışıda yazdım.Geri gelmeye devam ederse daha da almayı düşünüyorum.Nasıl düştü ise aynı şekilde geri dönecektir.Yasak gelmeden önce yapılan 20 milyon işlem hacminde bile satılan maksimum miktar 200 bin lottu.Kimse o hacimler yapılırken hisse satmadıysa demekki bir bildikleri vardır.
257 bin tl işlem hacmi ile bu kadar aşağı geliyorsa, bıktırma son malları alma çalışması devam ediyordur.Ama benimkini alamazlar.Hatta bu kadar geri salarsa millete malda kaptırırlar tabi spek satış yapmayıp küçük yatırımcılar bu baskıyı yapıyorsa yazık oluyor millete.Bence kendine güvenmeyenler yeni alım için tahtanın durulmasını bekleyebilirler.Ama haber geldiğinde nasıl düştü ise aynı şekilde hacimsiz yükseleceğini de iyi hesaplamalalılar.O zamanda satıcı olmayacağından elleri boş yakalanabilirler.
İmkanı olan arkadaşımız spk haberinden sonra kimler almış satmış bir de son 2 ayın alan satanlarını paylaşabilrise bir yorum yapabiliriz diye düşünüyorum.
Yarınki bültende inşallah birleşme onaylanırda bu adi heriflerin taklaları sona erer.
sabah 2,40 dan kaçırdık alımı , tekrar düşürürlerse yeniden alırız oralardan
Ben ekrani kapattim daha izlemiyorum :)
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2,60 a geldik üzerine atabilirsek yukarı yönlü sert hareket olabilir
Yapılması gereken zaten bu.cikarkende ama :)) diger türlü alım veya satim yapmayacaksan ekrana bakmanın mantığı yok sadece kafa yorar stres yapar
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam veya yarın spk bültenine onay çıkarsa , süper olur. spek efendi elimdeki kalın lotları verecem ama burdan değil.
geçen cuma ceza yedik , bu cumada onay gelirmi :oleyo:
farklı 2 hafta yaşamış oluruz :whistling:
Emsal göstereceğin şirket birleşmesi var mı?ortalama 1 ayda sonuçlanan veya birleşen şirketler var.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Başvuru 03 mayısta yapıldı değil mi
tam bir hafta dır (son 6 iş günü sürekli düşüşte özbal)
25.5. kapanış 3.28
26.5. 3.00
29.5. 2.83
30.5 2.83
31.5 2.66
01.6 2.60
Evet yarın veya haftaya haberin geleceğini benzer şirket birleşmelerine bakarak bekliyoruz
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Yarın bir atraksiyon yapabilir ozaman.. ytd
diyelm yarın onay geldi, erciyas ın borsa fiyatı ne olcak?
Erciyes in borsa fiyatını bilmiyorum ama ozb al 1/3 u kadar olacak anladigim kadarıyla.
mevcut fiyatin 3.44 kati olucak
Bugün tahtadan ümitlendim.
İşlemler bu kadar sığken ,yorum yapmak zor ,ancak satanlar ,sadece bıkıp kurtulmak isteyenler gibi duruyor.
Adam bir anda 2,52'den ,2,41'e kadar boşalttı elindekini.
Kim yaptıysa sağolsun.
950 lot bana da düştü 2,41'den.
Özetle,aklı selimlik ve sabır kazandırır.panik ve sabırsızlık kaybettirir.
özbalın değerleme raporunda 30 milyon tl.... erciyas ın ise 297 yaklasık 300 milyon tl olduğu belirtilmiş... sermeyside 65 milyon tl ye cıkıyor.... yani erciyasın borsaya acılıs fiyatı ortalama 5 tl olcak..... suan ozbal alanların hepsi batıyor galiba haksızmıyım değiştirme oranına göre
aynen gecerli birlesmeden onceki fiyat gecerli serbest marj diyorlar ancak o anki fiyatinn3.44 kati gosterge olabilir.
söyle sorayaım 10 tl olsa 650 milyon tl olur borsa değeri, garanti yatırım bulmus 300 milyon tl o fiyatı görenler hemen satısa gecmezmi acaba ?