Yatacak yeri yok bunların, bu satanların maliyet nedir? Şu rezilliğe bak
Printable View
Yatacak yeri yok bunların, bu satanların maliyet nedir? Şu rezilliğe bak
bu günde oyak satmış gedik almış...aynı tezgah devam ediyor...
On yıllık borsacı olarak kendime yedşremıyırum bu durumu. Çünkü bu kağıdı 4 lü rakamlardan al SAT yaparken kazanıyordum şimdiki vaziyete bakın.haftaya illa 1.5 küsür hareketini yapacaktır.çünkü malı toplayan biri var görüyorum
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti bugünde toplamış şu salak oyak nerden aldı da zararına mal veriyor vallahi nefret ettim şu kağıttan.patron un sekreterini arayıp sövücem kapıcam belki rahatlarım
Bedelli ysptın milleti sömürdün daha ne aşağı çekiyon vicdansız
Hay amk sizin Allahsiz kitapsizlar sinirimden catliycam ****** cocuklarinin kagidina nerden bulastim
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CB . Cibiliyet meselesi dediği bu tipler olsa gerek.
Sahte METRO işlemleri ile milleti kekliyorlar.Sahtelik be sahtecilik damarlarına işlemiş.
Abi yok bunlar ele geçirmiş, ostim eğlence merkezi kurmuş, küçük yatırımcı ile eğleniyorlar. Hay ben sizin tipinizi yapınızı.........
Hocam biz bu kağıda yatırım için geldik vur kaç yapacak değiliz. 1.74 gördü vermedik, 1.60 gördü vermedik bir kağıt 5 yükselir 3 düşer. Ama bunlar kendilerinden başka hiç kimse yi istemiyor.
Allah size sabır versin iyiki satmışım bugün bereket vardı allahıma şükürler olsun.
endeks düşerken en önde giden av köpeği gibiydin.şimdi kasıntın kangal köpeği gibi.er ya da geç bedelliye kusulan paralar çıkacakk....zaman bize bol size dardır.
Vicdansızlık diz boyu...
Ne yapacaksanız yapın ... milletle dalga geçtiğiniz yetmez mi ?!
Gerçekten bu tahtanın sahibi KOÇ muş...
Satacaksanız borsa % 1.5 + yapmış al 2-3 kademe SAT ama yok.... illa eksi gösterecekler.. lanet ettirecekler.. beddua alacaklar, bunların aldığı beddua yeter cayır cayır yanmalarına..
Arkadaşlar alımlar nasıl oluyor derinlik olan varsa atabilirmi
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam inşallah bu hafta son olur. Bak keriz silkeleme sayaş taki gibi olur. bizimkiler kendini silkeliyor. Bu tutarsızlık devam ederse ilerde kimse girmez bu kağıda, satacak adam bulamazlar. Ostim zamanında geri alım açıklaması yapmıştı, alır inşallah
ÖNCE BİR FIKRA
Evli bir çift varmış. Erkek azgın erkekmiş, karı biraz nazlı. Bir gece yine erkeğin canı istemiş..Karı her zamanki gibi nazlı mı nazlı,, yok başı ağrıyor, yok uykusu var, yok bilmem ne. Erkek istedikçe karı arkasını kocasına dönüp soluna yatmaya devam ediyor. Erkek bu kez de öbür tarafa geçiyor gariban bir sürü dil döküyor.. yok yok.yok., karı bu kez de tekrar kıçını kocasına dönüp sağına yatıyor.. Böyle 3-4 kez tekrarlanıyor, Erkeğin artık dayanacak hali kalmıyor..arkadan… şakkkırtttt… karı çığlık çığlığa……Erkek kadına: “Canım benim, bu akşam başka akşamlara benzemeyecek, ne tarafa dönersen dön deliğin biri benden tarafta kalıyor…†der.
Şimdi bende böyle yapıp maliyetimi kurtardım.. maliyetim 2.26 ( bölünme sonrası 1.63-1.64 gibi) al-sat-al-sat ile kurtardım artık maliyetim 1.40 ın altında. Ama bayağı yoruldum, stres yaptı..… istediği kadar düşürsünler, istediği kadar çıkarsınlar….Anlayacağınız arkadaşlar, eğer çok istiyorsak deliğin biri her zaman Bizden yanadır . İstedikleri yana dönsünler……
OSTIM.E 2744377,630 TL lik // 1,819,180 MİLYON LOT // 1,440-1,600 FİYAT ARALIĞINDAN geçtiğimiz hafta AÇIĞA SATIŞ yapılmış...
Maşallah... Bu nedir böyle ?!!
Hem düşerken, hem çıkarken kazanıyor, ortalaması 1.50 bu adamların. Xu100 109.000 satış baskısı hala devam ediyor. Tecrübelerimize bir yenisini daha ekledik, Herkese bol kazançlı haftalar
Borsa çıkarken bu pislikleri ve oyunlarını izleyemem.kalanlara bol kazançlar.
Spekleri yan tahtalara bekliyorum
orhan aydının olduğu tahtaya bırakın speği bok böceği bile gelmez...bu şirket millete atılan en büyük kazıktır...
ortaklarından iki kere para toplamıştır. birinncisi halka arz ikincisi bedelli...ikisindede ky zarar etmiştir...
hissenin ky sevindirecek hiç bir hareketi bu güne kadar olmadı...
hepsini kendi çanağına sağdı..
https://i.resimyukle.xyz/PfyecJ.png
OSTİM 60 DK LIK...
ramatada arkadaşım, dediğinizden daha ötesini yapıyor bu haydutlar. Bu haydutların maliyetleri 0 (sıfır) ın bile altındadır. . Bu haydutlar ne kadar düşeceğini ve ne kadar yükseleceğini kendileri ayarladıkları için, düşerken açığa satıyor, çıkarken açığa alıyorlar ( bay Tilki arkadaşın yorumunda bahsettiğini sürekli yapıyorlar) ve böyle alıp- satarak maliyetlerini sıfırın altına getiriyorlar. Haydutlar 50 kuruşa hatta 20 kuruşa bile verseler yinede kazançlılar....
Neden baskılanıyor, biraz alıcı olduğunda hemen tepesine vuruyorlar. Satacak adam yükseltir öyle verir, bunlar yükselmesini istemiyor. Ya istedikleri kadar toplayamadılar, yada kendilerinden başkasını istemiyorlar. Grafik olsun teknik olsun al veriyor.
Hacim iyice düştü. Alan satan kalmadı.yeni hareket lazım
...
Ne kadar baskılarsan yukarı hareketi o kadar sert olur.
Bunun yukarı gideceği yok hocam. Ocakta yaparsa ancak, yeniyıla kaldı gibi
1.50 Altında kalması için neden ki bu çaba ?!
Ula ****** cocuklari 1 1 ananizla dalga gecin aman 3 kademe yukseltmeyin
Endeksi cakacaklar diye boyle kagitlara girdik adamlar endekse caktilar tutup geri kaldirdilar bizim serefsiz kagit hala yerinde sayiyor
Hayatimin dersi oldu bu ekim kasim aralik ayinda ki borsa zamani
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunlar ortaklarından parayı toplayıp başkasına çoştarlık yapan ky düşmanı....temettü dağıtacağız diye yola çıkıp şirketi borç batağına soktular...ilk genel kurulda bunları yüzünüze de söyleyeceğiz...
https://i.hizliresim.com/bLWAGG.png
Yatırımcı sıkıntıdan tahtayla eğleniyor...
Hayret ?!!