ya da el değiştiriyor
Printable View
yok ky satışı kaldı bu sefer lot az emir fazla
son durum nedir
190 bin şu an
Tabanda 1610000 satış olmuş, buna rağmen bi türlü .,100 küsür altına düşmüyor
HTC Desire 626G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
42 bin şu an
güzel kardeşlerim brut takas ihtimali var haberiniz ola
tabandan çıkmıştı ki 400 küsür bin daha koydular
taban açılınca 430 bin yazdılar
karanlık oda da ne yapacak bakalım
brüt takas spk nın ky attığı bir kazıktır
kaç ile kapattı
330 bin kapanış
pts günü bakalım kaç ile açacak
tabi karanlık odada birşeyler olmazsa
herkese iyi hafta sonları ...rıza da yataklara düşsün :)
bu arada son rakamı verebilir misiniz
300 küsür bindi yanlış hatırlamıyorsam.
Yaw arkadaşlar neyinize güvenipte rızanın 😈😈kâğıtlarına bulasirsiniz öylesine bir göz atayım forumda neler var diye forumda ciddi alıcılar var cesaretinize hayran kaldım 👍👍
Dunden beri yazıyorum brut takas gelecek diye. 14 mayıs a kadar brut takas geldi.. spec brut takasa sokmak için elinden geleni yaptı.. .. sanırım brut takasa sokup hisseye kimse dadanmadan goturmek istiyorlar. bu arada tabandan 1,6 milyon lot alınmış. . Spec İyice dokup, brute takasa soktu..bakalım bundan sonra ne yapacak.. 3,5 canak hedefini yapmadan bırakmayacak gibi.. yatırım tavsiyesi degildir
Taban 1.28, brüt takas sonrası çoğu kağıtlarda taban görülmüştür fakat bence tabansız bir yerden dönecektir yani 1.40 lı rakamlar gibi alan avantajlı olacaktır, açılış da sallama panik satışlar da mutlaka olacaktır.
Tum gun silkelemeye calıştı Ama ana silkeleme işini tabanda yaptı.. bugunki taban bile sayılmaz cok rahat mal alınıp satılabiliyordu. Seans bitmeseydi taban bozardı, bir saatte 1,6 milyon mal aldılar.. 1,6 da cok saglam bir direnç var.. brut takası kendileri istediler. Zaten 9-10 iş gunluk bir brut takas, kimse dadanmadan daha rahat goturebilirler.. yatırım tavsiyesi degildir
1.60 dan bi girelim dedik ama sanırım o bize girecek
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Aşırı volatil seyreden Niğbaş hissesine Borsa İstanbul brüt takas uygulama kararı aldı
Niğbaş hissesinde gerçekleşecen olağanüstü fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle Borsa İstanbul 15 gün süre ile brüt takas uygulayacak.
BİST'ten KAP'a yapılan açıklama şöyle:
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, NIBAS.E payında 30/04/2018 tarihli işlemlerden (seans başından) 14/05/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
VBTS kapsamında 27/04/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 11/05/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan NIBAS.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 14/05/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
cemasta oldugu gibi patronlar bu hissedede sahnede,imiş gibi görünüyor 80 kuruşa dvm ederse şaşırmamak gerekiyor gelecek günlerde bakalım yön nere
ve taban yaptı s..siz
bugün de ayaklarımız yere değdi
tabanda ne kadar var görebilen var mı
525000
actıbakalım
Yine saldı......
devre kesmekten spk nın şalterlerini yakacak
arkadaşlar,dipte kendi senetlerini aldı zaten,yukarı çekip satıyor dahada aşağı salacaktır ben .90 kuruş olabilir diyorum
eski yazılarıma bakarsanız nıbaş 1.07 iken cemaştaki hareketi nibaşta da yapacaklarını söyledim 2.3 lara kadar çıkardılar vurdular aşağı ve brüt takas geldi sattıklarını toplamadan bişey beklemeyin belkide operayon bitti bilemeyiz.