ama bir gün geçecek
Printable View
ama bir gün geçecek
belki kısacıları bigün 3.83'te döküp, çat diye gidecektir.. amma şahane olurdu değil mi sayın hayta58:halay: yatırım tavsiyesi değildir.
o günü iple çekiyorum
sn. yavuzas mahzuru yoksa tevellüt kaç
Teknik güzelleşiyor 4 üzeri daha güzel olacak
Forza adellll fırtına öncesi sessizlik’ mi??? Serco duymasın alınma serco aynı gemideyiz kazanalım
ggg - geçemedi gene geçemeyesice:oleyo:
Tpao dan yeni bir ihale almis. Hayirli olsun.
kap'a düşen açıklama şöyle; "Şirketimiz, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından sondaj faaliyetlerinde kullanılmak üzere düzenlenen CMC (Carboxymethyl Cellulose) alımı ihalesini kazanmıştır.
İhale tutarı 335.625 USD karşılığı Türk Lirası olup 2019 yılı içerisinde ürünlerin teslimi yapılacaktır.
16.08.2019 tarihli özel durum açıklamamıza konu Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından düzenlenen 2.365.000 TL tutarlı CMC (Carboxymethyl Cellulose) alımı ihalesi ile birlikte TPAO'dan alınan ihalelerin toplam tutarı 4.281.284 TL'ye ulaşmıştır."
Kıbrıstaki doğalgaz kuyuları açılmaya başlanırsa ve Tpao bu tedarikleri acselden karşılarsa o zaman kağıt muhteşem yerlere gelebilir hayırlısı bakalım
aha, wallahi geçti 3.83'ü ya la:oleyo: an itibarıyla 3.86 larda oynuyor..
haydi spek, ver artık şu bilançonun hakkını, kap'a takır takır haber düşüyor şirket, daha ne bekliyorsun.. yatırım tavsiyesi değildir.
sağlam sağlam ))))))
akfgy ları satınca biraz daha alıcam.
ytdeğildir
3.90 daki 26 bin lot ne demek oluyor. dün de 23 bin lot koymuştu yukarıya
Siparişlerin dolarla olması dolar artışlarında bilançoya artı yazacak gelişme olacaktır.
haftalardır 3.83'ü geçemeyen hisse, gün itibarıyla bu direnci destek yapmış görünüyor..bir aksilik olmazsa bundan sonraki dirençler; 3.93 - 4.03 - 4.21 - 4.38 diyollaa kuşlu sitede.. aksilik olursa 3.50 ihtimali de unutulmamalı diyollaa.. yatırım tavsiyesi değildir, acemi görüşlerdir bunlar.
Yukarı hareket için ısınma turlarında spek. Sabırla bekliyorum :)
nooldu ya az önce?? bilen var mı? dayak mı yedik, oyun mu döndü, sahi nooldu??
****** bunlar ****** ne olacak başka
umarım gaza gelip 4.00'lerden atlamamıştır ky'ler.. bugün can yaktı biraz.. umarım gün sonu 4.00 üstü kapatıp bu ayıbı telafi eder spek.. yatırım tavsiyesi değildir.
Yıl sonuna kadar zamanı olanlar için bu fiyatlar çok ucuz, 4,47 den sonra ayrı bir dünya var. YTD
3.98 oldu yine
acıkçılarcokyoksa 4 üzeri bekliyorum yoksa acıkcılar dom olacak.
kimseye de acımayın bu sığ tahtaya atlayan cezasını ceker.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
Boyle kagitlara acikci girmez, yoksa donunu alirlar adamin, aciga satis gibi gorunenler kendi islemleri.
ver 3 94 leri sıkıysa niyetin belli olur bekliyorum
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
97*** blok at
3-5 hafta da 3.95 lerde gezer artık.. bizi kanser eder.. yatırım tavsiyesi değildir, acemi sitemlerdir.
sabah 500 lot 3.92 alış verdim verdi, 3.40 satış yazdım aldı, tekrar 3.92 alış verdim yine verdi, 3.40 satış yazdım, du bakali noolacak..
aynı hayali kurdum bende hayaller olmasa bura:yahoo:da işimiz ne???