Arkadaşlar bu hissenin düşeceği yer neresi en son teknik analiz yapacak arkadaş varmı hektaş gibi saglam durur diye aldık çok oynak fiyatı oturmadı mı acaba ilerisi için öngörüsü hareket tipi ni yazacak arkadaşlara tşk
Printable View
Arkadaşlar bu hissenin düşeceği yer neresi en son teknik analiz yapacak arkadaş varmı hektaş gibi saglam durur diye aldık çok oynak fiyatı oturmadı mı acaba ilerisi için öngörüsü hareket tipi ni yazacak arkadaşlara tşk
Mümkünse teknık olarak ne durumda grafık atabılen varmı
Sessizlik..!
Kağıt tavan yapmış forma giriyorsun kimse yok. Doğrusu ben bu güne kadar böyle bir şey görmedim.
Millet cezalardan sonra yorum yapmaya korkar oldu.Bana gore hala borsa istanbulun ucuz kagitlarindan.kagit 10 lira civari dengelenirse orta vade de hedefi 15 civari olur.Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.kendi gorusumdur.al sat demem kimseye karismam...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
PD/DD neden çok yüksek görünüyor?
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
matrix programı yerine siz halka açık verilerden hesaplarsanız daha doğru olabilir.
Böyle programlar yanlış olabilir. Ancak bu yanlışlık hisseye meyillenen yatırımcı gelmesin diye değil basit bir payda hatasından kaynaklanıyor.
Komplo teorisi olarak matriks bozulmamıştır.
Arasanız 8 şirkette daha hata bulabilirsiniz ☺
kap a haber düşmüş.arkadaş demişti kap a haber düştükçe şahlanacak diye .düşen haberde hissenin tipe dönüşümü için başvuru yapılmış.anlaşılan hissenin diğer sahipleri de ellerinden hisseyi çıkarmaya niyetliler....y.t.d.
8.68 benim için en önemli destekti. 8.70 i kıracağını düşünmüyordum. Ama yanılttı. 8.44 desteği çalıştı gibi ama zarar çok büyüdü. Uzun vadede kaybettireceğini zannetmiyorum. Şirketin daha ilk bilançosu gelmedi. Suriye meselesi çalkantılı fakan. Belirsizlikler kalktığında bu fiyatlar rüya olur. 1 sene falan beklemeyi düşünüyorum. Bakalım ne olacak. Diğer sitedeki borsa cambazlarını okudukça sanki spek hisse almışız, vurmuş geçmişler. Ben kaç senedir oyak hisselerinin uzun süre zarar ettirdiğini görmedim. En gitmeyeni ereğli bile düzeltilmiş grafikte önceki zirvesine yakın. Yapmayın Allah aşkına. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bilanco tarihi belli mi?
"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
Grup niye sessiz bu kadar?
"Bir ülkenin bağımsızlığı yabancıların lütuf ve merhametine bırakılamaz."M.Kemal ATATÜRK
ısınamadım bu tahtaya bana mardinlerimi geri verin.:)
Bilanço için son tarih 19 Ağustos mu Bilgi verebilecek var mı? Varsa şimdiden teşekkürler
Ben olsam onumuzdeki 3 yik temettu vermezdim.Cunku kuresel ve ulusal surdurulebilir ortam yok.Ulusalda isler daha rezalet.Kasada dolar tarzi tutmak sirket icin daha iyi...
Bence...
Ytd
Sirket giderleri yuksek sanirim bu sektorde...
Haklisiniz...ayakta kalacak olan sirketler doviz getirisi olan ihracat ya da doviz olarak kasada parasi olanlar olacak.
Hemen bi duzelme beklemiyorum ulke ekonomisinde bir tunele girdigim icin yillardir pozisyon degistirmiyorum....
Sirketlerimi almaya devam ediyorum edecegim ama 2002 2014 arasi yasanan yukselis yine olacak diye dusunmuyorum...
Maalesef...hayirlisi bilancolar bize ışık tutacaktir...ytd
bu kurla her türlü iş yapar çimentolar.
Beyrut yıkıldı, çimento lazım olacaktır.
https://www.milliyet.com.tr/siyaset/...amalar-6277657
Çimento lazımmış dediğim gibi
Kafam karisti hisseyi destekleyen ak bugun satista , bakalim yarin nasil hareket edicek
Acaba diyorum silkeleme mi yapıyorlar. Ytd
algı yapıyor sadece bence.
Birkaç gün daha sabırları zorlayacaklar gibi... ytd
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Libya’da tam destek verdiği Trablus merkezli Feyiz el Sarrac başkanlığındaki Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Deniz Sınırları ve Askeri İşbirliği anlaşmalarından sonra, Libya pazarını ardına kadar Türk müteahhitlerine açan anlaşmaya da Ankara’da imza attı.
Oyakc nin Libya ihracatı var mı...bu haber pazartesi çimento hisselerini etkiler mi...
Bilanco ne zaman bilen var mi?
Ytd