Topla spek malları
Printable View
Topla spek malları
bu kagitlarin spegoi tam bir manyak :) aman abile sakat kagitlar kendileri calip oynasin birakin :) .. piskopatlar ne bicim tahta...ytd
Irzına geçmiş kağıdın resmenhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a1ceae7af5.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son halihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...68e92c8588.jpg
Genel aracı kurum mevcutları gösterir tablo varsa paylaşabilrmisiniz, özellikle bugün itibariyle gedik ve cıtıbankın durumu
başka forumdan alıntı yaptımhttp://i.hizliresim.com/A1nQjB.jpg
Bakalım bugün de 1 tl düşecek mi....
3.5 civarına gelebilir mi? Ne dersiniz ?
Alın alın 30 lira olacak !!!!!!!!
Dün kaldığımız yerden devam
bu kagıt bir liradan buralara geldi nereya kadar düşer nerden döner bunu kimse bilemez o yüzden bizim gibi kücük yarımcılar hedefini belirleyip ona göre hareket etmeli kimseye ne umut vermeli ne moral bozmalı
bu hisse 10.00 larıda çok gördü 2013 bu seviyelerinde idi sonra yavaş yavaş 3. küsürlere düştü feto olayı il ilgili haberlerle 1.20 geldi kozalarda .0.50 krş şimdik niye düşmüyor ipin ucu birilerin eline geçmiş ne yapalım.birileride yangına körükle gidiyor
Emin adımlarla layık olduğu yere gidiyor,
mal boşaltmak icin yeni bir hamle olabilir dikkatli olamk lazım
umarım yine parlak günlerine döner
5 li rakamlarda kalması lazım
4,78 den aldıklarımı erken satmışım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sönmeyi de 5.21 den aldım 5.15 ten zararına sattık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7,30 dan hiç devre kesici uygulanmadan soluksuz bu rakamlara indi, halen alacak kişi bulsa vermeye devam edecek, ytd
4,20 ile 4,40 arası durur , oraya kadar devam eder düşüş diye tahmin ediyorum.ytd
Yabancılar alıyor gözüküyor hisse de paraşütsüz iniyor açıklayabilen var mı ?
Yabancı bu hafta girmiş görünüyor alış maliyetini bilen var mı haftalık takası verecek bir arkadaş?
yabancı alıyor ise gayet güzel
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o kadar yükseldikten sonra düşmesi normal, %15 satış olacak hissede beklenti ile tekrar 570 618 görebilme potansiyeli var. alış için onay alınmalı 480 destek yapabilir. ytd.
Yine mal çıkmak için mi hareketlendiriyor acaba
ben bu kapıdın 10 tl olduğunu gördüm falan diyenler. ben 100 tl olduğunu gördüm. ve bendeki yeri en güzel kağıtlardan biridir. ama çok oldu tabi. yine spekülatiff hareketler yapıyordu. yıl 2000 di galiba. 60 tl idi. olan oldu gir len dedim. 60 tan bir başladı tavanlara böyle patron ayaklarına havalarına girdim. o zaman internet telefon yaygın değildi. daha doğrusu bir iş bankasının ilk waplı telefonu vardı. o da çok pahalı idi. işbankasının karşısındaki kebapçıya gidiyordum gelsin kebaplar nasılsa köşeyi döndük ya artık. :) bankamatikten gidiyorum baakıyorum ,tavan, bakıyorum tavan.. ooo mis.. hedefim 110 tl idi. valla yalan olmasın tam hatırlamıyorum en son 100 mü 110 mu değdi aniden yine böyle düşüşe oynamaya başladı.
ha durur ha durur derken durmadı ve 80 tl civarından çıkmıştım galiba. bu tip trend oluşturan vadelik kağıtlar ddüşerkende düşüşe oynar. tıpkı yine aynı aynen durumlar deva mediyor işte.
düşüşteki stop noktam 6.65 idi. bakın hırs açgözlülük bağımlılık ne kadar farkediyor. ve malesef düşüşe oynarken "bakın düşüyorum ama burda durup yukarı fırlayabilirim" hareketini çok güzel yapıyor tam günlük ortada durarak ve benim gibi tecrübeli birine bile bu adrenalin veriyor ve kandırıyor. gözgöre göre %30 gitti.
Dinlenip hafif yukarı tekrar aşağı vermeye devam
[QUOTE=ersin3609;1678142]mal mı kaldı neyiçıkacak ki[/QUOT
hisselerinin yalnızca gedikte olduğunun garantisi var mı, belkide diğer aracı kurumlarda da vardır, 6,76 ya geldi şimdi....ytd
[QUOTE=kovkaya;1678391]Valla ne güzel rakammış, kıymetini bilemedik :)
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky aaltta alış girmese de kağıdın motoru soğusa bari ;)) alta lot yazılınca tepesine çakıyor bam bam bam
benim anlamadığım niye küçük yatırımcı alışları nerdeyse pastanın yarısı. ky bu kadar alım yaparmı? ikincisi ise dahada şaşırtıcı. 2. günde bu alıcılar satıcı tarafında oluyor. yani bunları bir sürü aracı kurumdan patronun adamları organize mi yapıyor? valla akla gelen en mantıklı şey bu.
ama ky cı gerçekten tutarlı bir şekilde satıcı tarafıondaysa işte o zaman kolkesmek için en kesin zamandır. ve ben işcep ten baktığımda bunu görüyorum malesef artık. kesinlikle ytd.
Yine başladı balona vur kaç