http://fs5.directupload.net/images/170916/jiovt3jd.jpg
aylık takas
Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170918/32ibr77u.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin haftaya alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +274 olurken, ortalama tahmin +278 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +571 puan olurken, en düşük beklenti -65 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 1'i negatif, 28'i pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +274
Ortalama : +278
Maksimum : +571
Minimum : -65
Katılımcı: 29[1(-)28(+)]
Az kaldi 2,05 hadi bakayimmm
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İste bu biraz fazla oldu ,
Olsun ,
Yolumuz acik
Bayagi bi savas var,spek gucsuz ,ne yapcani bilmiyor,
Her zaman alim firsati verir bu kagit,
Sat al yapmaya musait,
Agayi kizdirmadan,
Ytd
http://fs5.directupload.net/images/170919/mj8u5jzt.jpg
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne hafif alımlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +89 olurken, ortalama tahmin +65 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 33 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +406 puan olurken, en düşük beklenti -351 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 10'u negatif, 23'ü pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +89
Ortalama : +65
Maksimum : +406
Minimum : -351
Katılımcı: 33[10(-)23(+)]
Dipsiz kuyu çulsuz spek fakir patron uuuuuu silverline kısaca
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün yön yykari cevirmeli,
Trendin bozulmaması icin,
Sayın Cumba kuka sizi alkim kağıdın 1,8-2 li seviyelerindeyken yorumlarınızdan hatırladım.Burdada yeni ortak oldum alkada erken çok erken çıktım burda beklemeyi düşünüyorum.buradaki hedefinizle ilgili özel mesaj yollamak istedim dakat yollayamadım kullanım özürlü olduğum için.hepimize hayırlı kazançlar olsun.ytd.
Kağıdı 2.03 ün altına tamamen kendi alım satımlarıyla bastılar. Ben de köküne kadar onlara basıcam hadi bakalım.
Aldığını vericem eline i.oğlu.t
Forumdan özür dilerim. Ama haketti o.....çocuğu...
Dostum sakin ol. Belli ki bu adamları tanımıyorsun, adamı dinden imandan çıkarır bunlar. He bir de ceplerinde metelikleri yok geçmişler kağıdın başına. Neyse ki artık şirket biraz düzgün hareket etmeye başladı da belki bilanço vs. iyi gelirse önü biraz açık. Kısa vade için çok da ümitlendirici bir haber yok, beklemek gerek. Siz gene de çok sinirlenmeyin derim. ytd
Sayin taytis burada biraz sabırla beklemeli,
Ayni alkada ki gibi cirodaguzel artis var ,bu bilancolara yansiyacaktir,
Gunluk hareketlere bskmamali,
Bakin yunsa 3/5 gunde %35 yaptı,
Bu kagidin halkaarz fiyati 10 sene once 1 usd dir,
Anlayan cok sey anlayabilir buradan,
Ben cok hızlı hareketler yasanacagi kanaatindeyim,ilerleyen günlerde,
Citi ve doce de kesfetmis ,
Tum ortaklara bol kazanclar,
3 ve 4 ceyregin iyi olacagi kanaatindeyim,
Tabi bu sirketteki isigi fark eden spek ler ususmus tahtaya baski yapıp korku vererek kagitlari toplamaya calisiyorlar,
Yukari giderken ky mal satamaz ,
Anca asagi geldiginde daha dusmesin diye satar,,
Sayın cumba kuka teşekkür ederim.Bende öyle düşünüyorum.Hayırlısı bakalım.
Sn.cumba kuka kağıtta ky işlem yapmıyor. Baskı dediğimiz şey tamamen speğin çulsuz olmasından kaynaklı . Endeksin en güzel günlerini teknik oluşumun iyi olmasına rağmen kaçırdı. Şimdi kıvranıyor ve de ortalık karışık. Ky psikolojisi hep dediğiniz gibidir narkoz yemiş hasta edasıyla hareket eder ky. Kağıda bir de aşık olup inandı mı hepten kaybeder bekler aylarca. Piyasa koşulları +teknik = temel yapı . Temel yapı kuvvetleniyor, ama piyasa bozdumu o da boş. Yabancı ayağına da fazla itibar etmeyin Citi kendi hesapları Deutsche yabancı asıl. Ordan da daha evvel al sat yaptılar . Bu adamlar kimde ne mal var biliyor ve tek tek sayıyorlar. Dikkat edin 50 bin lot malı bile satmak ne kadar zor. Yukarı gidiyor altı boş, piyasaya satış geliyor hemen basıyorlar ki mal yüklenmemek için amaçları eldeki malla yukarı cekebildikleri kadar çekmek. Ama dususlerden önce mutlaka sinyal veriyor. Basiretiniz baglanmadan satabilirseniz ne ala. Ytd
Aynen katılıyorum. Çok güzel hareket yerlerini kaçırdı beceriksizler. 19 yıllık borsacıyım o yüzden kızıyorum. Tüm kağıtları verdim ellerine güle güle kullansınlar. Bu saatten sonra yabancı falan hikaye 3.10' a giden yolda 1.91'de aşağı kesip aklınca artistlik yapıp 1.73'te mal topladı. Eee ne oldu.2.15'e zar zor çekebildi, 2.15 ten sonra 2.03 te tutup yukarı çekmesi lazımdı, ama kaçırdı çünkü endeks yuvarlandı.Aklınca yine 1,90'a çekip mal topladı. Oysa 2.03'te tutmalıydı. TAMAMEN ACEMİCE. Yukarı çekse ne olacak artık gerçek yabancı gelmez, çünkü fed parayı geri çekmeye başlıyor. Yabancı belli miktar çıkış yapacak artık. GEÇMİŞ OLSUN.
SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.
SILVR
Silverline Ar-Ge Merkezi Onay Yazısı.pdfSilverline Karar Tutanak.pdf
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
22.09.2017 15:59:51
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Ar-Ge Merkezi Belgesi Başvuru Sonucu
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz tarafından T.C.BİLİM,SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI'na "SİLVERLİNE AR-GE MERKEZİ" için Ar-Ge Merkezi Belgesi alınması ile ilgili yapılan başvuru AR-GE MERKEZİ DEĞERLENDİRME ve DENETİM KOMİSYONU'nun 11.09.2017 tarihinde yapılan toplantısında kabul edilerek onaylanmıştır.
Kamuya saygılarımızla duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fe05b66867.jpg
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz fazla düzeltmen oldu,
Bilançoya göre haksizlik,
Bakalim 1,85 altını değişecekmi?
%17 düzeltme ,
Guzel ,güzel
Neresi güzel sn.cumba adamlar mal bile karsilayamiyor çulsuz diye boşuna demiyoruz.
Guzel olan tarafı alimfirsati veriyor,kelepir fiyata,
65 milyon piyasa degeri,
6 aylik ciro bile 110 milyon [emoji4]
Yil sonu 10 myon kar gelince gorucez bakalim
Sn.Kardeşim o dediğiniz rakamlar yıllardır aynı değişen bir durum yok bilginiz olsun. Alım fırsatı vermesi olumlu mu sizce? Bence gidecek tahta fazla alım fırsatı vermez. Ayrıca izliyorsanız kademe oyunlarını görebilirsiniz. Hatta alta alım yazın bir kaç kademe altına , veriyorsa ki veriyor ben olumlu değerlendirmem esasen. ytd
Bilginiz olsun, 2014 yıl sonu karı (bu cirolar yokken) 9,6 milyon idi. Max.1,42 gördü ve döndü. İşte kağıdı sizin gibi takip etmeye başlayan sayısı arttıkça bu olumsuzluğu görüyor. Görüyor görmesine de spek çulsuz kardeş, fiyatı direkt düşürüyor ve alttan karşılamaya kalkıyor. 1,83 ve altı hareket ki 1,79 önemli düzeltmenin dozunu kaçırdılar. Yabancı alışlarına da pek itibar etmeyin. citi deki mal bıyıklı, deutche nin bir kısmı olabilir 1-2 haftaya belli eder. o da max 200 bin
Dediginiz zamandan cok sey degisti,
Ayrica bizim gibi ky ler bu fiyatlardan almaz 2,5 lira olunca alir sonra dusuncede bela okur,
Cirodaki artis onemli,
Sirket birlesmesi onemli,
10 ,yillik sıkıntı yi atacak bence,
Yul sonu 10 ve uzeri kar rahatlikla gelebilir hisse basi 0,30/35 kr karla siz tahmin edin ,
Eski slver degil,
Patron kararli ederini bulmasi icin,
9 yil once 3 tl,(2,5usd) gormus bir kagit,
Bunlar benim düşüncelerim,
Ytd
Keske dedikleriniz olsa da magduriyetler giderilse. Evet 10 tl uzeri dolar bazli zirvesi var. Gunluk dusunmek dogru degilse de adam ben buradayim demeli mal sahibi olarak
SM-J100H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakin bu piyasada 1,713 ortalamali 381 bin lot alis yazilmis tahtaya,
İstesen malini satabilirsin,
Cogu tahtaya alis bile yazmiyorlar,
Yani buralar dususun sonu gibi islem hacmide cok dustu
Kimse mal kaptirmak istemiyor,
Son zirvesine gore %20 potansiyel tasiyor,
Bakin 180 satisi hemen siliyor,kurnaz bunlar,
Cok kurnaz,
Öyle böyle keriz profilini iyi çizdiler son 11 yıldır. Onlar kactan gömeceklerini iyi bilirler.
Düşüşe aşırı tepki verdi. Gördüğü zirveden birkaç günde %20 geri geldi. Hic yakışmadı.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b83bea7e50.jpg
Millet elindeki malı bunlara çakmasın diye dua ediyorlar. Zaten piyasanın kuralıdır, malı düşüşte kafama yemiyim diye kendisi aşağı saldı, veren burdan versin dedi. Elinde istediği kadar yada piyasayı kontrol edecek kadar mal da yok, mal olsa parası yok. Demek ki, elinde olmayan kuvvetli malları kafasına yemekten bu kadar korktuğuna göre daha işi epey uzun. Şaşılacak şey, zor adamlar, patrondan kaynaklı belli ki, piyasanın zirve hareketinde 2-3 ay yerinde saydı, Mart yükselişinden sonra. Yazık ettiler, güven problemin var Silverline. Eğer piyasaya açık kağıt olmasa kimsenin yorum yapma hakkı olmaz, adam malını istediği gibi yönetir. Amma, halka açıksan hesap vereceksin bunu unutma !!! Dikkat edin tepki bile veremiyor, piyasa belli ki dönecek aşağıya. Kademeli olarak düşüşte mal gelirse çakarlar nasılsa. ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cdb934fe08.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9818936e3d.jpg
Sayin masyori takaslarda seker deutsch. Ve garanti aliyor kucuk kurumlar satista