alıntı
'' Teknik seviyeden anlamam.
MHP nereden dolar alırsa orası alım için uygundur.
MHP nereden dolar satıyorsa orası satış için uygundur... ''
Printable View
alıntı
'' Teknik seviyeden anlamam.
MHP nereden dolar alırsa orası alım için uygundur.
MHP nereden dolar satıyorsa orası satış için uygundur... ''
İsbankasi genel muduru dolar aciklamasini tekrar dinleyelim.
https://www.ntv.com.tr/video/ekonomi...ckesyia9KwDreg
y.t.degildir..
Kredi kartlarında havayolu ve konaklama harcamalarında taksit sayısı 6'dan 9'a çıkarıldı
Gevşeme mi sıkılaşma mı tarafını seç :)
Bacağı ve popoyu elle sıkıştırıp (geçici lafta kalan durumlar) sıkılaşmada portakal kabuğu gibi selülitler görünmeye başlayınca (piyasanın durması, küçülme) saldılar yine :he:
Halbuki düzenli spor yapmalı ve yediğine içtiğine dikkat etmelisin :he:
Adnan bali ne demiş türkiyenin çevrilemeyecek bir borcu yok demiş.İyi de bu lafı sen diyemezsin ki sen borçlusun o lafı alacaklı olan der.Senden alacaklı olan kardeşim harç bitti yapı paydos artık sen bu borcu ödeyemezsin öde bakalım borcunu sana yeni borç yok derse ne yapacaksın.Dikkat edin adnan bali türkiyenin ödenemeyecek bir borcu yok demiyor çevrilemeyecek bir borcu yok diyor.Yani o da biliyor borcun ödenemeyeceğini.Ayşe teyzenin ne işi olur dolarla kısmını ise o günlerin heyecanıyla söylenmiş bir avutucu yönlendirici bir cümle olduğunu düşünüyorum.Yoksa koca iş bankası müdürü o kadar saçma lafı lafı elbette hakiki anlamıyla demez.
Beyler doların sahibi ile aramız iyi. Ellerini de öptük. Dolar 4,5'a geri döner.
kama formasyonları pek yabana atılmamalı 1997-- 1999 yıllarındaki onstaki kama ileriki yıllarda 1 900 leri görerek gereğini yapmıştı, çok iyi hatırlıyorum o zamanki kamayı bir gazetenin ekonomi sayfasında görmüştüm ve ileride altın çok kazandırır demiştim ancak o zamanlar borsdan başka bişeyi gözümüz görmüyordu, demek istediğim şuki 4--5 aylık doların kaması yabana atılmamalı https://i.hizliresim.com/Nnb9M5.png
Brent suan 59 dolara dustu,bu cari acigimizin baș etkeniydi,brentin 80 den 59 gelmesi cari acik vermemizi azaltacagindan dolarin dusmesinin sebebi,cikmasindaki sebeplerinden daha cok artik bence
y.t.degildir..
Burası resmen stadyuma dönmüş...Herkes beş beş beş diyor... Tırstım o yüzden 5,20 ilk alım seviyemi 5,10’a çektim... Demek ki milletin bir bildiği var.Kulak tıkamak olmaz....
An itibariyle 5,26 geldi....
https://youtu.be/YGvy379ZcSo
böyle giderse stoktaki mallar çürüyebilü :drunk:
Altıncılar hakkında bir şey söylüyor mu? Eğer söylemiyorsa, dolaylı olarak altın alın demek istiyor olabilir. İçeriden bilgiye dayalı tüyo veriyor olmasın? :) Yurt dışında da bazıları, üç vakte kadar sistemik bir olay olacak diyorlar da... Mesela, bu arkadaş iki ay mühlet vermiş...A Systemic Event is Coming in the Next 60 Days Hisse senedi pozisyonlarını azaltın, nakit ve altın alın diyor... :)
https://www.bloomberght.com/haberler...ar-guclu-kalir
Yıl sonuna kadar sabredeceğiz anlaşılan almak için
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
3.30 lar diyordum 3.4 ta iken. Simdi al al al diyorum. Ben akp ve reise güveniyorum ülke nasıl batırılmış kitabıda ondan sinra çıkar.
Yurt dışında ciddi bir krizin ve resesyonun tetiklenmesinin Türkiye için ciddi anlamda pozitif ve kurtarıcı bir etki yaratabilecek olması ekonomimizin içine düştüğü açmazın ne denli içinden çıkılmaz bir evreye girdiğini gösteriyor.
Evet ne yazık ki Türk ekonomisinin kurtuluşu belki de yurt dışının ciddi bir yavaşlamaya girmesi ile hala parasal genişleme kapasitesi olan gelişmiş ülkelerin devreye girmesi.
Japonya hariç Avruğa birliği ve Amerika'nın yarattıkları katma değerli çıktı nedeniyle hala daha ek parasal genişleme için rezervleri olduğunu düşünüyorum.
Ben yazdım hocam yeni bir şey değil.Baktım siz beni dinlemiyorsunuz hırs ettim gavurca öğrendim, gavurca yazdım yabancı mecralara açıldım.Siz zorladınız beni buna,dinlemediniz ,umursamadınız ben de başka yol bulamadım.Forumdaşlar sağolsun beni gavurca öğrenmeye mecbur bıraktılar:)))))))))))
Petrol fiyatlarını baskılamayı başarabildikleri sürece ABD enflasyonunu kontrol altında tutabilmeleri ve dolayısıyla FED faiz artışları beklenenden daha ılımlı olabilir.
biz dolara bulaştık ,anasini satayim türk lirası kuveyt dinarina dönüştü...
isim düşün şimdiden bence sn kaya.
Oğluma verdiğim Recep Tayyip Erdoğan ismini değiştireceğim..
https://twitter.com/444seyyah1/statu...58997927362561
Haftalik kapanis 5.30 uzeri moral olarak bir umut olur
En kotu bugunku dibin altinda kapatmasin
Donus yakin dolar da diye düşünüyorum
Düştükçe alıyoz, yükselirken heç böle bişi yoktu.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
————————————-
Hocam artık önemi yok,bu saatten sonra TL işi sakıncalı çok numara döndürdüler değerli tl olsun diye,artık tl de olup ayda yüzde 2 faizle bekleyen adam ilk ters durumda aylarca kendini affetmez.Bu saatten sonra artık tl olmaz.Ha brunson salındığı zaman ve faizler yüzde 6 arttığı zaman 6 üstü dolardan çıkıp seçime kadar daha çok var nasılsa baskılarlar doları diye 3 4 ay tl faizi alınabilirdi.Yapmadık hataymış.Artık geç bence.Beklemek lazım.